Avsalta Havsvatten Nu

Vatten är det brist utav, på en VATTEN planet!? Avsalta Havsvatten Nu!


Sunday 30 October 2011

E-cat, cancermedicin och FN


http://www.nyteknik.se/nyheter/energi_miljo/energi/article3303681.ece

Detta är en så bra upptäckt om det

stämmer så FN borde samla alla nationer till ett möte där man gav Rossi äran och en bra slant för "besväret " .

Alla skulle tjäna på att fler fick vara med om att utveckla tekniken så att industrin kunde ställa om direkt till denna nya teknik .
Den kanske är så enkel så att Rossi inte vågar öppna lite på sekretessen då han vill ha sitt på det torra först, men varje dag som i sådana fall inte tekniken ställs om eller där avsaltnings möjligheten tas tillvara för torra områden i tex tredje världen så får ju folk och natur lida.http://en.wikipedia.org/wiki/Desalination

Så man borde enas om att låta han ta äran (om han inte uppenbarligen snott tekniken/iden) och pengen redan nu, om inte för att syna "korten" och låta industrin få ta över tillverkningen och kunna sprida tekniken snabbare en vad nu en ensam firma kan göra .
Tänk om det vore cancermedicin som någon visste fungerade , men som man måste vänta på att alla patent skulle bli klara det handlade om, folk hann ju fara illa varje dag som det dröjde.
(uppdat 4 nov 2011)
Fox News skriver den 2 Nov 2011 om e-cat här http://www.foxnews.com/scitech/2011/11/02/andrea-rossi-italian-cold-fusion-plant/
Tidigare skrivet av mig bla:


No comments:

Post a Comment