Avsalta Havsvatten Nu

Vatten är det brist utav, på en VATTEN planet!? Avsalta Havsvatten Nu!


Saturday 4 June 2011

Familjen Macahans Uncle Zeb, död. Kofi mfl och droger

http://www.svd.se/nyheter/utrikes/uncle-zeb-ar-dod_6218855.svd

Det var och är en mycket bra serie, jag minns själv en episod då de pangades och streds, och man som vanligt ville se så mycket som möjligt utav den varan då man kollade western, där Loke  (eller vad han hette) hade en fiende framför sig och han vann, men sedan saktade  filmen in  och man såg min-spelen mellan den döende och hjälten och just där så insåg jag att i  verkligheten så är det fruktansvärda minnen som stannar kvar resten av livet, och så onödigt.

Jag tycker med dagen skjutningar och kniv dåd etc, att det gått mycket för långt och om de som håller på, också  sätt dessa filmer  som en annan och lyssnat på frökens i 1an 2ans högläsning om, de innan lite larviga som man tyckte om Jesus och religion, fasansfulla historier som hände på den tiden så har det nog brassat bort det på cannabis mm och då hör att före detta FN ledare vill legalisera http://www.dn.se/nyheter/varlden/kofi-annan-legalisera-droger  är hårresande , inte minst för att världen behöver klara hjärnor för att ta itu med tex torkan och inte en avtrubbande drog som gör många likgiltiga och kan vara del orsak till drogkrigen då en avtrubbade hjärna i kombination med tex kokain, amfetamin och andra droger kan ställa till med mycket dumdristighet och förhastningar.

I denna länk http://www.fhi.se/PageFiles/7915/R-2009-13-Skador-av-hasch-o-marijuana.pdf
tas det upp mycket av det jag uppfattade från förorten med många flummare och då jag var kring 14-15 år så hade jag liknande inställning som dessa herrar nu , att hasch är ju inte så farligt, men jag har senare satt mycket i samband och insätt att den är förödande på många plan för individen och samhället.

Förslagsvis så testar man först god och regelbunden sömn på i huvudsak melatonin, melatonin har också i kombination med lågdos tex nitrazepam ingen, mig veterligen  doshöjning utav nitrazepamet utan man kan i åratal ligga kvar på en låg dos.(lite hop plock ang kapsel melatonin)

Många andra nyare sorter är bra men mot långvariga sömnbesvär så slutar dessa att fungera
(även tex nitrazepam , men lågdos  nitrazepamet tillsammans med melatoninet har mig veterligen ingen sådan försämring utav sömnen under längre tid)  och man blir berusad av dessa i stället och kan få med halva hjärnan sövd  få lust att gå ut och ta ett par glas öl, och  hur smart är det att dricka alkohol på krogen med halva hjärnan bedövad?? Många olyckor och stödighets infall inträffar nog i sådana lägen som missas i utredningar.

Jag förstår att de har mycket bråttom och är uppgivna i vissa länder  då det har spårat ut totalt där, men om de inte är redo att testa de funderingar  som jag lägger fram så kan de väl ändå begränsa sina legaliserings   tankar till dessa regioner  inledningsvis, och inte öka på denna farsot till alla länder.

Att cannabis inte skulle skada någon , då de vet att även fast att folk blir mördade för denna marknad i tusental så finns det folk som  tydligen blundar i avtrubbningen  och köper där ifrån ändå,  det är ett tecken enligt mig på att den drogen trubbar av och är mycket beroendeframkallande.

Melatonin är mycket billigt i kapsel och inte tröttnande dagen efter som i depåtablettformen , så testa detta också och styr in biståndet på att ordna jobb inom tillverknings industrin utav tex jordbruksredskap och vattenutvinnings utrustning  (då ju många fattiga inte ser annat val än att också blunda och pyssla med droger).
Testa melatonin om inte annat för att begränsa rökandet så att färre röker för att söva sig själva eller döva hunger(samma med högkonsumenter utav alkohol mm)

Mina "utbildning" och kunskap insikter mm har jag förvärvat sakta men säker bland flummare och icke flummare , förort och litet samhälle , arbete , egna test , händelser mm, så jag tror att mat och vatten och bra sömn mm  minimerar åtminstone efterfrågan  och lusten att röka ned sig, jämt och ständigt.

Att FN misslyckats på många ställen i världen med basala behov är ju inte konstigt då deras budget inte varit i klass med krigsmaskineriens , men det känns  mycket förhastat att de  att de tycks mena att alla världens länder ska anamma en mildare syn på tex cannabis.








http://www.gp.se/nyheter/varlden/1.645009-karavan-protesterar-mot-knarkvald 
http://www.svd.se/nyheter/utrikes/karavan-protesterar-mot-knarkvald_6220121.svd
http://www.dn.se/nyheter/varlden/karavan-protesterar-mot-knarkvald
http://ltz.se/nyheter/utrikes/1.3348306-exvarldsledare-legalisera-droger
http://www.aftonbladet.se/senastenytt/ttnyheter/utrikes/article13118797.ab
http://www.skanskan.se/article/20110602/TTUTRIKES/106029935/0/-/exvarldsledare-legalisera-droger
http://www.gp.se/nyheter/varlden/1.643393-exvarldsledare-legalisera-droger
http://svt.se/2.22584/1.2444552/exvarldsledare_legalisera_droger
http://hd.se/utrikes/2011/06/02/exvarldsledare-legalisera-droger/
http://www.svd.se/nyheter/utrikes/exvarldsledare-legalisera-droger_6215469.svd

4 comments:

  1. vilken förvirrad post.... du måste själv som mig troligen också vara påverkad... men frågan är jag erkänner det för mig gör DU det?

    ReplyDelete
  2. Anonym 23:07 : det kan vara svårt att förstå livserfarenhet och insikter som andra har, jag vet, så jag ger folk ett vettigare alternativ att åtminstone känna till att det finns.

    ReplyDelete
  3. Ödmjukhet verkar vara din sak...

    ReplyDelete
  4. Anonym 10:02 5 Juni, är du samma anonym som svarade igår eller gäller dit svar mitt inlägg?
    Är det 1)
    Ang att det kan vara svårt att veta/förstå andras livserfarenheter och insikter så är det naturligtvis på så sätt, om man inte upplevt/noterat /sätt dessa själv.

    eller 2)
    om de gäller att byta ut så mycket droger som det går till melatonin (ej depåtabletten i första hand) så tror jag inte att folk har fattat sambandet på ett större och längre plan , jag tror inte att jag har fel med att bra sömn kurerar mycket och hindrar överkonsumtion av andra sövande droger och förhindrar uppiggande droger på grund av sömnbrist.

    Och det är bråttom då folk självmedicinerar annars med det de kommer över, medvetet eller omedvetet.

    ReplyDelete