Avsalta Havsvatten Nu

Vatten är det brist utav, på en VATTEN planet!? Avsalta Havsvatten Nu!


Sunday 12 June 2011

Vad är det som sker i Sverige ? Våldtäkt och mord

läser man om varje dag.

Små grabbar med pistol som inte vet vad de åstadkommer för skador och livs trauman hos många (även  hos dem själva).

Våldtäkt där tre man  släpar i väg en kvinna och våldför sig på henne är ju helt utanför denna värld. Om det inte varit flera  konstiga droger inblandade , så kan jag inte förstå hur dessa är funtade, ok om en håller på att gå till överdrift men i normalt fall så hade ju  de två andra  kunnat stoppa det , men nej de var tydligen med allihop, så droger som allihop tagit eller en mentalitet som är långt i från manligt i botten, blir min tankegång.


Vem har ansvaret för att få ordning på landet igen? Inte media i alla fall, de rapporterar bara om händelser, och det är väl få som de kan inhämta samhällsbyggande nyheter ifrån, tyvärr.
Och våra politiker har sina egna duster ang förslag till hit och dit utan någon "pionjärsanda " ,inom situationstecken, då man behöver inte vara så mycket pionjär för att titta tillbaka till tider där folk hade jobb och inse att med dagens teknik och allt som finns att göra så kunde de allra flesta ha en sysselsättning med bra arbetsvillkor (ta bara ledningsgats röjning, vajerräcken på våra vägar och bistånds produktion  som exempel) och således ingen tid/behov av  att ställa till det och råkar någon testa droger så vet de att de måste sköta jobbet på vardagen och kan inte hålla på att droga.


Sverige har blivit upp och ned vänt, och jag tror att droger och brist på jobb mm har förskjutit mentaliteten, och att någon  gjorde bort sig då man själv var yngre och skämdes hände  , men flera i grupp kan hota bort folk som skulle kunna få dem att känna obehagskänslan som skam inger, och om de dessutom röker brass tar piller etc så är de och bekantskaps kretsen inne i dimman där kanske skammen samlas till en psykos en dag, och då  kanske heroinet självmedicineras med......


Så förslag

1) Ordna jobb, minst 4 timmar dag.

2) Ta bort droger, speciellt cannabis från de unga då de måste vara vakna om de ska ta in  gränserna med andras och egna  liv och hälsa i sitt medvetande.

Sedan så undrar jag om inte de nya sömnmedlen kan ha en bidragande effekt då visa efter en tid förlorar sin verkan men delar av skallen är sövd (förmodligen) och går då folk ut och tar sig en sängfösar öl på krogen så kan mycket dumt hända. Lite iakttagelser ang melatonin mm http://l-hs.blogspot.com/2011/06/melatonin-melatonin-i-kapselform-inte.html

Sedan hälsovården  måste bli bättre för alla generellt och ska inte lekas med, då det är lättare att trivas på ett jobb och förhållanden om man inte mår dåligt och har ont.

Ta tag i dessa bitar nu även om de ser enkla ut så tror jag att de fungerar och jag orkar inte starta ett parti själv, just nu.





Ang Machete ynglingen så hade ju polisen inget val då batong inte var att tänka på, men varför har inte Svensk Polis utrustats med el-pistol?/icke-dodande-vapen-idv-non-lethal.html

Lite mer ang "harmlöst "cannabis tillagt kl 12:21 http://www.fhi.se/PageFiles/7915/R-2009-13-Skador-av-hasch-o-marijuana.pdf


http://www.expressen.se/nyheter/1.2466609/uppgorelse-kan-vara-gangstrid
http://www.skanskan.se/article/20110612/TTINRIKES/106129978/-/polisen-skot-macheteman
http://hd.se/inrikes/2011/06/12/polisen-skot-macheteman/
http://www.gp.se/nyheter/sverige/1.650655-polisen-skot-macheteman
http://www.svd.se/nyheter/inrikes/polisen-skot-macheteman_6237026.svd
 http://www.svd.se/nyheter/inrikes/kvinna-valdtagen-av-flera_6236210.svd
http://www.svd.se/nyheter/inrikes/en-dod-i-skottdrama-i-akersberga_6236736.svd 
http://www.dn.se/sthlm/polis-skot-machetepojke-i-foten
http://www.dn.se/sthlm/bostader-finkammade-efter-skottdrama
http://www.expressen.se/nyheter/1.2466248/skottdrama-i-akersberga-en-mordad

21 comments:

  1. Det här inlägget är ett skämt va? "ta bort droger, speciellt Cannabis", du tror inte att man försöker "ta bort droger" redan nu och varför skulle Cannabis vara värst. Jag antar attdu hellre ser amfetamin och heroin på gatorna istället för simpel cannabis?

    ReplyDelete
  2. @Pope; Det är absolut inte ett skämt, detta inlägg tvärt om.

    Ang Cannabis så ställer jag två motfrågor till dig; vilken drog börjar ofta unga med och använda flera gånger dag?

    Vilken drog gör dig trött och seg även en tid efter?

    Inlärningen om parametrar och livsregler är mycket viktig under ungdomsåren (vad som är ok och inte )inte bara fagert tal utan även känslan utav fel och rätt inombords.

    ReplyDelete
  3. @Pope; tillägg , sedan om det är andra generationen i samma familj med cannabis så förstår ju man att visa grunder inte har kunnat byggts upp med parametrar och livsregler som vi normalt är vana vid , men vem vet Sverige kanske var så uselt dåligt innan så att det var bara trams att bli äldre och förståndigare?

    ReplyDelete
  4. Jobb, en kurs i uppförande, all frånvaro av droger, kanske kunde bidra till ett bättre Sverige....
    Ha det gott.

    ReplyDelete
  5. Ja Gerd, Om man vill att unga ska få någon hum om livet så gäller de att de inte är sövda och det börjas ofta med cannabis som inte bara sitter i en dag.

    Ha en trevlig Pingstdag.

    ReplyDelete
  6. JA vad är det som sker i Sverige? Och vem har ansvaret? Yttersta ansvaret har de som röstat fram politikerna givetvis?
    DU har ett ansvar att informera dig om orsakerna till varför det så kallade "nya Sverige" ser ut som det gör!
    Ett tips! DU kommer inte finna alltför mycket ledtrådar i vanliga massmedia. De har fullt upp med att dölja orsakerna.
    Tack och hej du dumsvenne.

    ReplyDelete
  7. @Erik: Känner du till om det finns ett parti eller politiker inom etablerade partier som tex vill ge arbetslösa meningsfull sysselsättning som tex skogsröjning , biståndsproduktion? så hojta gärna till.

    Att folk bara slår dank hela dagarna och tex röker ned sig skapar inget bra för vare sig Svenskar eller invandrare.

    De skapa ett ogillande på flera plan tyvärr, där alla har rätt och fel på samma gång, så har du ett parti som vill ta vara på arbetskraften till något vettigt och som vill minimera cannabisen i landet plus har respekten för olika förutsättningar för människor så hoja till.

    ReplyDelete
  8. Jag hoppas att du inser att man utav cannabis blir ganska så paranoid och feg utav sig... Som Leif GW Persson sa själv "man vill mest bara sitta och mysa samt lyssna på musik" medans han om amfetamin sa något i stil med "den perfekta drogen för tjuvar och våldsbrottslingar"... sedan har vi ju bensodiazepam som skrivs ut till höger och vänster, som gör att du blir i princip känslokall, självsäker utav rang och aldrig backar för något.. men det skrivs ju ut utav läkare så det är väll OK?

    ReplyDelete
  9. Anonym 13:28 ; det är just paranoian som verkar var är en av våldsskaparen i cannabisen, jag tänkte genast på cannabis, värme och alkohol då jag hörde om spettmannen i Åkeshov 2003 om jag inte mins fel på årtalet.

    LW Persson har nog inte levt bland flummare i förorten och sätt skillnader från ort utan flumm, plus att vissa livsvisdomar mm inte överförs på samma sätt hos en förälder som flummar. Menar de små nyanserna som gör en helhet.

    ReplyDelete
  10. Bra att du sticker ut hakan när det gäller det här. I ett land när det är fara och stor risk att man själv inte kommer imellan oskadd är din fråga: Vem har ansvaret att få ordning på landet igen högst relevant. Att helt skjuta över den här problematiken på politiker och hela rättväsendet är att göra för enkelt för sig. Det här är något som angår oss var och en som även fortsättningvis vill leva i ett öppet demokratiskt samhälle. MVh Tony M

    ReplyDelete
  11. @Tony Malmqvist; Detta är inte att sticka ut hakan, utan mera frustration över att att Sverige ska åter och åter igen "uppfinna hjulet" äldre kunskap samlas inte upp och förs vidare i detta land längre tydligen. Visst tyckte man att vissa saker var självklar som man fick höra som yngre och lite töntigt, men man hade respekt för folks liv , kanske för att droger inte var så vanliga.
    Ha en trevlig Pingstdag

    ReplyDelete
  12. Var ett tag sen nu. Sist du såg mig var på expressen-bloggen, under mitt alias roger43. Bättre att gå under mitt rikiga namn. Ha det bra! Tony

    ReplyDelete
  13. @Tony Malmqvist ; Jag vill tillägga till dit inlägg 14:27 att du har helt rätt att alla har ett ansvar att och inte bara politikerna är de som ska rätta till allt , men de är bra om det känner att de har stöd från väljarna.

    Mvh
    l-hs

    ReplyDelete
  14. Har ni kollat hur många av dessa kriminaler är utläningar med icke europeisk bakgrund? För att i politiskt korrekt Sverige brukar man undvika peka ut det. Tänk på det.

    ReplyDelete
  15. Ett exempel på det som jag sa: http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.649779-elins-mordare-fick-16-ar

    ReplyDelete
  16. @Karl 17:55 ; kan ju vara för att man inte vill belasta hela gruppen med olika negativa saker, om någon i din by begår våldtäkt så ville ju inte du att alla skulle bli misstänkliggjorda där ifrån , eller hur?

    Ett stort fel där emot är att inte låta de som kommit hit , och ville, arbeta med bistånds material i alla dess former från solcells lampor till vattenutvinnings och jordbruks utrustning, skolmaterial med mycket mera , hellre än att slå dank i en förort, kanske med vetskapen om att anhöriga kan råka illa ut hemma vid när som helst.

    Jag tror att det vore mycket mera stimulerande att veta att man gjorde något lindrande , och vore lugnande även för Svenskar att veta att ingen eller få utnyttjade systemet.

    Att koma hit och ha tråkigt och samtidigt vara orolig och knappt ha pengar men full av energi att pyssla med något vettigt som tidigare nämnt , och alla förvänta av dig att du ska vara glad och tacksam måste vara djäkligt jobbigt också.

    Så gå, ring eller skriv till din lokale politiker och be denne titta på förslaget, ingen vill bli lurad på vare sig tid eller pengar så det borde även politikerna fatta.

    Jag menar om nu man skickar hem en massa människor och dessa far illa så mår inte Sverige bra heller.

    ReplyDelete
  17. @Karl 18:02 ; Ja det är sådant som absolut inte får hända, hoppas att de tog långtids drogtest för att det om det var drog inblandad i kombination av en stress över olika faktorer i samhället där jag tror att mitt tidigare svar kan ha en lugnande effekt.

    ReplyDelete
  18. Leif GW vet absolut vad han pratar om, cannabisrökare blir knappast våldsamma, det orkar dom inte. Att droger inte är bra håller jag så klart med om, men det gäller presis lika mycket alkohol, men den får man inte röra, för den älskar Svensken. Tror faktiskt att betydligt fler våldsbrott sker av fulla gapiga individer än dom som är höga på en joint.

    ReplyDelete
  19. @floridatjej: Jag har sätt en del från förorten mm och har försökt beskriva dessa nyanser och funderingar kring cannabisen , första länken som beskriver mycket utav mina insikter hittade jag nyligen http://www.fhi.se/PageFiles/7915/R-2009-13-Skador-av-hasch-o-marijuana.pdf

    Jag tänkte förr också bara en "flummare", man fattat nu att den mentalitetsförskjutning som inträffar hos en flummare är inte bra för ett land i förlängningen med avtrubbningen , tröttheten etc. och då de ofta kan få oro och panik känslor i ruset och även efter så kanske de inte sätter det i samband då de kanske druckit alkohol och tror att det var det som fick ilskan (panik mm) att rinna på.

    Jag vet att många gjorde person rån då jag var 14-15 och vissa var likgiltiga för att spöa en farsa som handlat käk åt sin familj.

    Sedan om det inte så ofta sker bland flummare i rikare förorter så så kan man ju i alla fall se inse att genvägar mm tar dessa senare i livet då de blivit/känner advokater, läkare, domare etc (om de pallat plugga dit)och kan göra på så sätt stor skada genom ett egotrippat beteende i avtrubbningen/likgiltigheten .

    Givet så begår inte alla flummare brott men det är en totalt onödig spärrsläppar/förtrögande/avtrubbande drog in i ett friskt samhälle.

    ReplyDelete
  20. Det ligger mycket i vad du säger, inte bara i detta inlägg. Men att få en politiker, läkare eller annan s.k. expertis att pröva det oprövade - ens på prov - verkar väl vara ogörligt...

    PS Du hade rätt svar om bilden på min bloggsida DS

    ReplyDelete
  21. Här en länk Där Leif GW Persson har testat enstaka gånger på Sjukhus, det går inte att jämföra med livstil och längre tids bruk.

    http://www.aftonbladet.se/nyheter/article11246501.ab

    Många tar cannabis innan de begår brott och om det vore så att de inte orkade något likt sjuka så belastas ju samhället där andra får göra ens jobb helt eller delvis..

    ReplyDelete