Avsalta Havsvatten Nu

Vatten är det brist utav, på en VATTEN planet!? Avsalta Havsvatten Nu!


Saturday 19 February 2011

Mitt bästa råd till Sossarna

 är att ta in en som förstår värdet utav fritid och använder teknik och förstånd för att nå det målet.

Ta in en som förstår värdet av trivsamma bostadsområden utan dessa stasi gråa betong lådor , som för ofta stimulerat ungdomar till att röka bort sina liv.

Ta in en som förstår att flyktingar oftast har samma känslor som vi och som hellre jobbar för att de sina ska få det bra hemmavid än att integreras här eller går och inte gör någonting  , och som skulle vara mera betjänt av att få jobba med sådant som tex avsaltning , jordbruksredskap för att kunna sända hem och sedan kunna återvända.

Ta åtminstone en som har jobbat och som mins hur det var att jobba, och som inte bara tänker "äntligen har jag klarat mig" och som alltså kan glömma bort  de ovannämnda mildrande åtgärder.
etc etc,

Jag gillar inte allt Alliansen gjort men mycket är det förstånd som saknats hos tex Sossarna, så en plocka godbitarna ur varje "lag"med förstånd , vore önskvärt, som det är nu med läkarvård som är mycket baserad på sossarnas vänta vänta vänta eller tom förtidspensionär , så kan Alliansens politik bli farlig, tyvärr, tyvärr då alla som kan bör jobba , men givetvis inte sjuka.

svd
/hd.
.dn.
expressen.se/kronikorer/kgbergstrom
haftonbladet.se/ledare/ledarkronika/karinpettersson
 GP

No comments:

Post a Comment