Avsalta Havsvatten Nu

Vatten är det brist utav, på en VATTEN planet!? Avsalta Havsvatten Nu!


Tuesday 22 February 2011

Homoadoptioner , finns det någon tanke på barnen?

 Om någon har ensam vårdnaden om sitt barn och sedan känner att denne dras till samma kön, så må det var en sak då det är privat, men att ge  ett barn in till  ett homosexuellt par  utan att det finns någon anhörighets- anknytning  är helt fel  och tycker att det genast bör vara förbjudet  igen för fortsatta adoptioner.

 Barnen missar ju feromoner, samspel, blickar , röst  allt som normalt förekommer i barnets uppväxt, om det bara är några få som  är biologisk  förälder men  väljer en av samma kön och det blir en adoption så har ju i alla fall barnet det större samhället att få ta in  normala beteenden feromoner etc förhoppningsvis.

 Man hör bara rättigheterna för de homosexuella och aldrig något om barnens rättighet till att växa upp så normalt och tryggt som möjligt.

Sedan att det finns ensamstående mammor och pappor är en helt annan sak då barnen inte ser och blir "matad" med felaktiga intryck etc.

Vem körde över barnläkarna som sade nej?
Vem lät inte Svenska folket få avgöra detta i en omröstning?

Gör om, Gör rätt.

Man förstår ju att de homosexuellas föräldrar syskon etc vill dem det bästa , men man måste tänka på barnets bästa, och detta har  blivit  lite som "kejsarens nya kläder"  där andra åsikter aldrig kommer med och ju fler "mätningar " som görs om vad folk tycker om detta som visar höga siffror för att de inte bryr sig om homoadoptionerna har nog satt skygglappar på vissa likt "kejsarens nya kläder".

Jag har då aldrig fått frågan om detta och skulle säga att homoadoptioner utan anhörighetsanknytning skulle vi alla må bättre av om det förbjöds igen  ,om jag fick den  frågan. 




ang Arbetsplatser och homosexuella som har svårt att få jobb så kan ju duschar byggas i campingstil med bås och omklädnad i ett, jag skulle själv uppskatta det att få duscha privat. http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/homosexuella-diskrimineras-i-traditionella-yrken_6013145.svd  






http://www.dn.se/livsstil/relationer/alternativen-till-karnfamiljer-mer-synliga-i-dag
http://www.dn.se/livsstil/relationer/nar-abbe-kom-till-varlden
 http://www.kuriren.nu/nyheter/?articleid=5473046
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article8606576.ab


No comments:

Post a Comment