Avsalta Havsvatten Nu

Vatten är det brist utav, på en VATTEN planet!? Avsalta Havsvatten Nu!


Thursday 6 January 2011

Mycket bluffar för att tjäna pengar

Medveten bluff bakom vaccinrappport | Utrikes | SvD
http://www.dn.se/nyheter/varlden/medveten-bluff-bakom-vaccinrappport
 http://svt.se/2.22584/1.2288451/medveten_bluff_om_vaccinrapport

ett annat fall utav rena avundsjuka :

http://www.nyteknik.se/nyheter/innovation/forskning_utveckling/article2481345.ece#comments

Tillägger detta mitt svar från början av kommentarerna nu i dag den 9/1-2011 kl ca 19:17

"Som svar till första anonym mfl så är ju vaccinering ett sätt att ge kroppen en liten del utav en sjukdom så att den bygger upp ett försvar, om sedan hjärnan mm svullnar upp kort tid efter vaccineringen så kan man ju exempelvis fråga sig om hur mycket det skulle svullnat vid full exponering av sjukdomen. Jag tror att vaccineringen har bra effekt och att vinsten är större en förlusten, sedan kan man ju tänka på att tex febernedsättande kan vara dåligt då kroppen dödar tydligen vissa inkräktare med feber, så hittar man en balansgång mellan nytta och onöda så vore det ju bra inte minst med antibiotika resistensen, där läkemedelsbolagens ovilja att ta fram fler är sådant som stater borde stödja forskning till mera ."


Boken nedan handlar inte om ämnet helt, (även om det i förlängningen kommer att handla om brist på läkaretik mm) men gör
Lite reklam på en bok/redogörelse som jag kommit ut med 50 sidor än så länge , tre hundra är skrivna men ej korrigerade och den kommer väl sluta på 1500-2000 sidor, men jag funderar på att skriva en nedkortad version på ca 750-1000sidor:
http://l-hs.blogspot.com/p/de-forsoker-gora-mig-till-riktig-rasist.html

15 comments:

  1. Kom igen. Och det finns givetvis inga intressen i att deskreditera hela den rörelse som är kritisk till massvaccinering? Hur många biljoner är "on stake". Det är larvigt hur påtaglig SvD och etablerad massmedias propaganda är. Köper man den svart-vitt är man rätt blåst. För även om det Wakefield är en fuskare, vilket jag betvivlar, det hela luktar smutskastningskampanj all over it, så finns det ju så mycket forskning som är oberoende av dennes som pekar åt samma håll.. Dvs vaccin får hjärnan att svullna upp hos barn, vilket medför risker för olika hjärnsjukdomar..inklusive autism..

    ReplyDelete
  2. @Föregående anonym

    Det är synd att du liksom så många blivit lurade av anti-vaccinations rörelsen. Inse fakta, snubben var korrupt och ljög. Den här rörelsen hade aldrig uppstått innan internet när folk var tvungna att gå till bibloteket för att läsa på sig om saker. Alla kan påstå allting på internet, och tyvärr så finns det många sidor som är fulla av skit, anti-vaccinations sidor inkluderade.

    ReplyDelete
  3. Varför skrivs det så mycket om vaccin nu? Är det bara jag som ser igenom att det är betalt av vaccinindustrin denna upphaussning. Allt för att tjäna pengar. Självklart sväljer många bloggare och andra betet, och vaccinbolagen får publicitet.

    Konstigt att det inte är fler som reagerar och förstår att detta är "reklam"?

    ReplyDelete
  4. Jag har alltid varit kritisk mot de som har makten och miljarderna och hoppas att det finns fler som är det än "Anonym". Att man skriver som anonym är ett tecken på att det anses som farligt att opponera sig mot läkemedelsindustrin som har ett medeltida religiöst grepp om våra sekulariserade samhällen. Här är några länkar som ger lite perspektiv i frågan om Wakefield:
    http://alturl.com/tg6q7
    http://alturl.com/i4gch

    ReplyDelete
  5. Som svar till första anonym mfl så är ju vaccinering ett sätt att ge kroppen en liten del utav en sjukdom så att den bygger upp ett försvar, om sedan hjärnan mm svullnar upp kort tid efter vaccineringen så kan man ju exempelvis fråga sig om hur mycket det skulle svullnat vid full exponering av sjukdomen. Jag tror att vaccineringen har bra effekt och att vinsten är större en förlusten, sedan kan man ju tänka på att tex febernedsättande kan vara dåligt då kroppen dödar tydligen vissa inkräktare med feber, så hittar man en balansgång mellan nytta och onöda så vore det ju bra inte minst med antibiotika resistensen, där läkemedelsbolagens ovilja att ta fram fler är sådant som stater borde stödja forskning till mera .

    ReplyDelete
  6. Det finns väl över 200 väl underbyggda studier som visar att NMR vaccinet inte orsakar autism. Studier som faktiskt genomförts vetenskapligt i motsats till Wakefields pinsamma skräp. Till exempel genomfördes en metastudie på 500 000 barn i Danmark (ja femhundra tusen!) som faktiskt pekade på det motsatta; eftersom en del av de sjukdomar som behandlas med vaccinet kan ge mentala skador på foster minskar faktiskt risken för autistiska syndrom för barn som är vaccinerade.

    Över 200 strikt genomförda studier mot en tydligt förfalskad sådan - vem har rätt?

    Wakefield är en vidrig brottsling.

    //Apan, Civilingenjör i kemisk biologi

    ReplyDelete
  7. Sen vill jag också tillägga att vaccin är ett av de minst attraktiva läkemedlen för läkemedelsföretag. Jämför: en/två/tre doser sen är man immun i de flesta fall, jämfört med livslång dyr behandling.

    //Apan

    ReplyDelete
  8. Lita inte på läkemedelsbolagen och politiker dom är mördare.

    http://www.youtube.com/watch?v=SlkI7xHMUi8

    Kolla filmen Sweet misery ochså.

    MEDIA SUGER

    ReplyDelete
  9. Någon som känner till vem som är ansvarig för text i svars inlägg?
    Jag tror men vet ej att man får påstå i "troende" form att någon är si eller så som i inlägget med you tube länken, (som jag tittat på men inte håller med) men inte påstå helt säker som dennes rubrik.

    Vem blir ansvarig och kan jag bli avstängd om jag inte tar bort olagligheter från min blogg?
    jag vill gärna hålla den öppen för anonyma och inte radera inlägg så
    Skriv gärna vårdat och lagligt.
    mvh
    l-hs

    ReplyDelete
  10. fint att se hur långt läkemedelsverket når genom det svenska samhället, kul att dom kan få svt att lägga upp sån skit!

    ReplyDelete
  11. Att man inte tjänar lika mycket pengar på vaccin som andra läkemedel, betyder inte att det inte rör sig om stora pengar. När det gällde svininfluensan så var det miljardinkomster och flera myndighetspersoner bla. (chefs kinesiskan) Chan på WHO hade ekonomisk vinning av kampanjen.
    Wikileak har just släppt dokument som visar att WHO´s expertgrupp varit korrumperade sedan 2009 av läkemedelsindustrin när det gällde svininfluensavaccinet.
    Det är dags att vakna upp nu och inse att kan läkemedelsindustrin göra detta så kan de göra andra saker som också ligger i deras intresse.
    Det finns oerhört mycket pengar inblandade i läkemedelsindustrin, betänk att gamla oftast äter mediciner för med pengar än vad de får i pension. Läkemedelsindustrin har fått igenom att mediciner i stort sätt ska vara gratis, vilket har gett en gigantisk överkonsumtion.
    Metastudier ja det är en särskild sorts statistisk räkneövning där man plockar bort avvikande studier med bra eller dåligt resultat, beroende på vad man tycker.
    När man gjorde amalgamstudien (tyska metaanalysen) för några är sedan så fick man visserligen fram att amalgam gav allvarliga skador men man skrev i rubriken och sammanfattningen att det ändå inte var så. När det gällde vitaminstudien (metaanalys) så plockade man ju helt enkelt bort bra resultat och fokuserade på väldigt dåligt gjorda studier bl.a den med rökarna.
    Väldigt konstigt faktisk att det läggs sådan oerhörd energi på att stoppa Wakefield, jag tror att han måste vara ett oerhört stort hot, andra saker får ju passera helt oberörda.
    Om det kommer någon ny forskning som hotar läkemedelsindustrin så granskas det och då sparar man inte på krutet, i övrigt så läser medicinjournalisterna rubriken och sammanfattningen, innehållet är oftast för tråkigt även för en medicinjournalist.
    Kom inte och säg till mig att man gör sig sådana här besvär om man inte har någon vinning av det. Läkemedelsindustrin är ju proffs på att hålla folk i sjukdom med synptomdämpande mediciner, alla metoder som finns för att göra folk friska, om det så en en oskyldig liten vitamin bekämpas med kraft!
    Generellt sätt har alla som vågat gå emot läkemedelsindustrin blivit av med legitimationer och jobb. Exempel på det är de forskare och läkare som stått rakryggade och berättat att amalgam korroderar i saliven och visat att en amalgamfyllning hela tiden avger ångor av kvicksilver och att kvicksilver orsakar sjukdom!
    Numera är amalgam förbjudet men när Kemikalieinspektionen och Naturvårdsverket ville skriva att det förbjöds pga. hälsoskäl, så vägrade socialstyrelsen och gick endast med på att skriva att det förbjöds av miljöskäl.
    Varför gjorde socialstyrelsen det, det är ju inte dom som är kemister eller kan ämnet?
    Socialstyrelsen är involverad i läkemedelsindustrin på så sätt att vill du som forskare få möjlighet att forska så måste du kunna dra in forskningsanslag från läkemedelsindustrin. Flera forskare på socialstyrelsen får forskningsanslag från läkemedelsindustrin. Därmed så är det läkemedelsindustrin som bestämmer vad du ska forska om, hur du ska göra och vilket resultat du ska komma fram till.
    Varför det är så här, pengar, pengar och åter pengar är drivkraften bakom läkemedelsindstrin, de vill sälja mer mediciner, helst ska en och samma medicin kunna användas till så många sjukdomar som möjligt, så det forskas det mycket om. Helst ska medicinen ge mycket biverkningar så man kan ge medicin mot biverkningarna. Mediciner som inte der biverkningar tas bort till förmån för dem som ger mer biverkningar. Medicin som man kan bli frisk från MS av LDN tillåts självklart inte (en del märker inget, en del blir friska, en del blir bättre=värt att prova), det har ju plöjts ner oerhörda summor på MS-medicin.

    Berätta gärna vad NI tror orsakar den lavinartade ökningen an autism i USA de senaste åren. Många är så upptagna med att försvara läkmedelsindustrin men denna fakta vill man inte diskutera!

    ReplyDelete
  12. http://torbjornsassersson.com/2011/01/vaccinationsindustrin-lurade-skolmedicinen-varlden/

    http://www.theoneclickgroup.co.uk/documents/vaccines/Immunization%20Graphs%20PPT%20-%20RO%202009.pdf

    http://www.huffingtonpost.com/david-kirby/government-concedes-vacci_b_88323.html

    ReplyDelete
  13. Jättebra att du påminner om att det faktiskt inte finns tillstymmelse till bevis för att vaccinerna hjälper. Har läst Torbjörn Sassarsson artikel tidigare men hittade den inte nu.
    Obomsawin kurva på den stora ökningen av skador vid 25mcg thiomersal var intressant. Vad som också spelar roll för skadorna är hur tidigt i livet barnen får thiomersal då småbarn har ett outvecklat glutationssystem (kroppens eget avgiftningssystem). Jag har även sett studier där skadorna från thiomersal ökat i korrelation med moderns amalgamfyllningar.
    I USA är amalgam fortfarande tillåtet men även där är ett förbud på gång!
    Dessutom påverkar kvicksilver hormonerna och lurar kroppen att tro att det är ett falsk östrogen, det förstör hormonbalansen och en teori är att det triggar igång den typiska autisiska testosteron produktionen.
    Vad jag skulle vilja säga om läkemedelsindustrin är att om de lägger upp en studie om vaccin och autism så kommer det upplägget innebära att man inte hittar något samband. Man tänker med andra ord inte leta där det finns chans att hittar något samband och hittar man något så tänker man inte visa det!
    Efter Wikileak avslöjande om korruption så är förtroendet för läkemedelsindustrin borta!

    ReplyDelete
  14. Robert Kennedy on the Vaccine Autism Coverup
    http://www.youtube.com/watch?v=zrIM2hwrLoc

    Robert F Kennedy Jr Shocking Vaccine Cover Up Part1
    http://www.youtube.com/watch?v=UQG5Q4GWw2o

    http://www.huffingtonpost.com/david-kirby/government-concedes-vacci_b_88323.html

    http://www.svd.se/nyheter/inrikes/misstankt-samband-mellan-influensavaccin-och-somnsjuka_5150035.svd

    http://www.expressen.se/halsa/1.2107969/allt-fler-anmalningar-om-somnsjuka-i-sverige

    Influensavacciner orsakar livshotande kramper
    hos 57 australiensiska barn
    http://www.naturalnews.com/028773_vaccines_convulsions.html

    www.vaccinationsfaran.se

    ReplyDelete
  15. Den sk "forskaren" som stått bakom den danska studien som alla vaccinförespråkare refererar till har förskingrat miljoner och fuskat med studier han utfört- där har ni verkligen något att förfasa er över; http://www.huffingtonpost.com/robert-f-kennedy-jr/central-figure-in-cdc-vac_b_494303.html

    ReplyDelete