Avsalta Havsvatten Nu

Vatten är det brist utav, på en VATTEN planet!? Avsalta Havsvatten Nu!


Sunday 13 November 2011

40 000 poliser och smartare jobb lösningar?

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/hoten-okar-mot-polisen_6632286.svd

Då respekten har minskat och folk räknar med att alla andra ska ordna allt, så behövs det flera poliser helt klart. 

Ju flera poliser ju kortare straff kan man ha då upptäckts risken blir större och vaneförbrytaren får sitta mera sammantaget på kåken om denne inte lägger av. 

Ordna bara så att även poliser kan fällas för brott , men med större hänsyn med tex spärrtid för att få återgå i tjänst i stället för rent avsked.
Och var glad att någon orkar göra det jobbet, annars kunde det varit du som fått vakta. 

Sedan brist på jobb och oro för de sina hemma vid och framtiden kan man ju lösa delar utav genom att 

och som hobby åt yngre och även äldre kunde man ordna tex båtklubbar med fiske- om man kom på något bra  elektroniskt sätt som kontrollerade att de hade flytvästen på sig- hellre att unga utforskar öar och haven än brass och andra droger droger i spänningslystnad /tristess.

Det var lugnare i Sverige tidigare men det fanns bla jobb och sysselsättning åt även de yngre oftast, och vissa som baxar , langar och skojar nu har kanske en svältande släkting hemma vid så problemet blir mer än att bara "växa upp och skaffa jobb och familj" i vissa fall.

Sedan sådant härhttp://www.svd.se/nyheter/inrikes/anhallna-anmals-som-forsvunna_6631794.svd  skapar onödig frustration och oro hos anhöriga som INTE ska ska oroas i onödan, deras barn/anhöriga  är oftast lika älskade utav dem som  utav de som har råd att klättra i berg, hoppa fallskärm etc för äventyrets skull `s  föräldrar.

No comments:

Post a Comment