Avsalta Havsvatten Nu

Vatten är det brist utav, på en VATTEN planet!? Avsalta Havsvatten Nu!


Monday 7 November 2011

Kemisk kastrering bra , men urskiljningslöst lägga upp

även de kvinnor (i en nyligen uppmärksammad dom) som fick dagsböter bla som tagit emot bilder utan att fatta vad det handlade om och kalla dessa för pedofiler är ju inte snällt.

Helt klart så borde lagen kräva utav pedofiler som går på små barn och synnerligen de som upprepat detta beteende  att de kemiskt kastrerade sig tills de blivit friska  mentalt.

Har inte lagen dessa krav så undrar jag vad lagstiftaren vet som inte andra vet? Att en upptäck pedofil inte begår brottet igen , eller?  Jag läste på sidan i går och det var barn från 5-6 år som var indragna , så det var inga "könsmogna 14åringar" som en på Aftonbladet uttryckte dethttp://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/oisincantwell/article13894338.ab, som det handlar om utan små små barn.

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/svenska-pedofiler-hangs-ut-pa-natet_6613746.svd


3 comments:

  1. Inom begreppet våldtäkt mot barn så ryms både den 16åriga pojkvännen som har sex med sin 14åriga flickvän och snuskfarbrorn som ger sig på 6åringar. Var och en får väl bedöma ifall båda dessa förtjänar att klumpas ihop och hängas ut likvärdiga. Kemisk kastrering ger inga garantier, en del forskning på området visar snarare på motsatt effekt. Grövre övergrepp och användande av substitut.

    ReplyDelete
  2. @Anonym, du skriver " Grövre övergrepp och användande av substitut."
    Där jag inte förstår vad för slags substitut som menas?

    ReplyDelete
  3. Ja antigen INLÅSTA med bortslängd nykel eller någon form av medicinering som skall intas eller opereras in under överinseende av kunnig personal! Sedan är det ju ett problem med fallet med en strikt åldersgräns och personer nära densamm!

    ReplyDelete