Avsalta Havsvatten Nu

Vatten är det brist utav, på en VATTEN planet!? Avsalta Havsvatten Nu!


Thursday 23 December 2010

Ventilation är nog ordet ang poliserna

http://www.expressen.se/ledare/1.2265301/grisiga-grabbar

Då de är mitt uppe i sina spaningar och aldrig är helt hundra på vad som ska hända , så jag tror att den uppmärksamhet som nu blivit då de blivit "kända" har nog en fostrande effekt på dem, och andra som vill ventilera sig. Att alla dessa skulle sparkas känns onödigt då det är mänskligt att vara människa ibland, värre vore om de ventilerade sig genom att skada folk, och detta var väl egentligen privata fest tillfällen?

Ang han som lämnade sin telefon med hemliga upplysningar  i som pant , lär väl aldrig hända igen men omplacering mm vore nog lämpligt ett bra tag, för sämre omdöme får man ju leta efter, och måste varit ett berusat hjärnsläpp.http://www.svd.se/nyheter/inrikes/polismobil-hos-strippklubbsagare_5828829.svd

De har tydligen hållit den mentala garden uppe då de befunnit sig i farliga omgivningar , och det måste ju ses som polisbrist om de är så spända så att det blir krigs/kris situations ventileringar eller?

Men sedan smygfilmningen kan man ju undra varför de gjorde så, känna igen henne då hon träffar den som ger henne sådana droger senare eller, hur tänkte de?

Att ha dessa som slagpåsar då andra mera försiktiga som tex kapten klänning mfl klarar sig länge med värre saker är inte bra heller, då det verkar som sagt handla om ventileringar detta utav omogna poliser som nog mognat snabbt efter detta och kan bli bra poliser, men ska alla  få göra bort sig totalt är ju en fråga som infinner sig, för att bli bra?

Fula ord som poliser inte bör använda ens privat :
http://www.svd.se/nyheter/inrikes/krankande-polisfilmer-utreds_5825435.svd


Gör lite reklam för mitt bok/redogörelse projekt på nätet:
http://l-hs.blogspot.com/p/de-forsoker-gora-mig-till-riktig-rasist.html

2 comments:

  1. Har läst en del kommentarer. Tydligen tror många att poliser värvas på gym och är manliga, tuffa etc. Men få tycks veta att hela 50% av de antagna till PHS är kvinnor. Hur stämmer det med bilden av att alla poliser är macho? Sedan talar bl. Ask om polisens värdegrunder. Sanningen är att polisen numer inte har någon sådan, den tidigare städades undan genom en leveranskod, som lika gärna kunde gälla expediterna på H&M.
    Engagerade, effektiva & tillgängliga, var finns etik och moral i den "värdegrunden"? Att svara på telefon inom 3 signaler? "Värdegrunden" tillkom genom en hårt toppstyrd, (RPS) genom ett -spel- där svaren redan var bestämda. De gamla, som att hjälpa & ställa tillrätta hade moral, men nuvarande?

    ReplyDelete
  2. Jovisst så är det nog lite toppstyrt inom polisen där många inte förstår hur det KAN vara på gatan. Jag skulle kunna beskriva egna "ventilationer" där man somna med högsta volym på stereon MM, på den tiden man ibland drack sprit och var i riktiga kris situationer med riktiga och nog fejkade situationer, och vaknade utvilad men då man stört folk med stereon så var man skamsen, så var "ventilationen" tveeggad. Jag har hört om folk som ville som förr ha konstaplar som var brottare mm, men de kvinnliga kan ha en normaliserande/lugnade effekt inte minst på kollegorna ibland ibland tvär om givet.

    Jag håller på att beskriva lite om mitt eget gidder, där jag fattar att vissa råkat hamna snett och måste dölja då det nog är folk som aldrig "varit med" som styr och tror hur saker och ting fungerar som film böcker mm. God jul anonym.
    Mvh
    l-hs

    ReplyDelete