Avsalta Havsvatten Nu

Vatten är det brist utav, på en VATTEN planet!? Avsalta Havsvatten Nu!


Boken utkast del 1 "De försöker göra mig till riktig rasist ?", är en titel jag funderat på, rättshaveristerna

(Tillägg "Rå-data" med början den 16/1-2011 i annan länk : Råmaterial till boken på nätet

Jag kommer att lägga upp genomgångna sidor här inom ett par dagar lägger ut ett par sidor idag men huvuddelen av det skrivna kommer inom ett par dagar, jag kallar det för råmaterial då jag kommer att lägga ut ca 150 sidor där jag tagit bort telefon nr namn adresser, reg nr etc men inte är i kronologi i början.Länk nedan
http://l-hs.blogspot.com/p/ramaterial-till-boken-pa-natet.html

( Den 19/1 2011  ang råmaterial  så kommer det bli ett litet glapp nu då jag måste invänta modem avgiften och inte är så pigg just nu, men det finns ju lite redan nu att läsa och  begrunda, jag har ju det skrivet men måste gå igenom att ta bort identiteter och göra vissa omskrivningar   )

 är en annan titel jag funderat på att döpa min bok till , den handlar om massa rättsövergrepp där de använt villiga svenskar och invandrare, och mycket fula tortyr metoder, psykiska med hot, raka och subtila , väckningar ekonomisk ruin  med mycket mera jag ska  lägga ut boken alltefter som att jag har kollat igenom mina punkter  och band mm , jag har ca 300sidor nedskriva i punktform och sedan så har jag dag böcker mm, och då tex amnesty mfl inte förstod så ska jag försöka skriva boken lite lugnare  och även om någon har förslag på skrivstil så får de gärna lämna synpunkter. de första delen jag lämnar ut är ca 12-13 sidor, och är bara början således, jag kommer att skriva den i "Mina sidor  " och arbetsnamnet blir samma som rubriken här ungefär.

Tillägger December 2013 att i juni 2013 gick min väntetid ut för att inga oskyldiga ska bli juridiskt indragna  i detta  och jag har börjat skriva öppnare och rätta skrivfel även i dagboksbladen. 

relaterande länk om anmälningar mm
http://l-hs.blogspot.com/2010/03/rattshaverister.html


Jag har tänkt att ta det lugnt med resten tills efter Jul , så att det inte fått förstöra Jul friden helt igen.

Ett par länkar att ha i åtanke är dessa tre bla .
vattenbristen-i-varlden.

vatten-fornuft-och-frivillig-invandring.

Då många inte frivilligt plågar sig med hunger , krig mm så vill jag ta med dessa länkar som förord, och att jag hade många invandrade vänner förr och man tänkte inte på vart de kom ifrån utan hur de individuellt betedde sig. Jag skriver så då det kan tyckas som om vissa regioner i denna redogörelse förekommer mycket, men jag måste för sammanhangen beskriva, lite kamouflerat, som om det tex vore ofta Göteborgare , norrlänningar mm så att folk förstår varför jag tror att vissa används, och att läsaren också ser sammanhangen.

För övrigt så kan jag inte nog poängtera hur dåligt jag tycker att det uppfört sig, speciellt om de utgivit sig för att vara flyktingar och gladligen hjälper förmodade Svenska att trakassera.

Jag fick på den tiden  bland annat  fått förfrågan om att bli  informatör en gång och liknande två gånger där av den detaljerade inledningen.

Till sist så önskar jag alla en trevlig Jul

Första delen publicerad 21/12-2010 . 
(Tillägger den 22/12-2010 att det löste sig med  modem och a-kasseavgiften i går morse)
1.  Punkter till boken 1997 Del 1
( Rättshaveristerna )
Gör denna skrivelse publiceringsbar nu, och börjar idag den 19/12-2010. Jag är tvungen nu att skriva då allt saktas in , fördröjs, försvinner mm och de vill nog att jag ska gå bort, bli galen, uteliggare mm och jag hade tänkt att skriva detta först under 2011 men jag lägger ut det nu pö om pö, för att skriva större delen av boken på nätet. Kan vara påtryckningar men det har hittills verkat som försökt till ned tystande., senaste dravlet var att jag inte skulle få f-kasse pengar som jag väntat på i tre månader och allt försenas runt om kring arbetet hade inte sjukskrivit mig då papper inte nåt fram och läkarintyg kom sent och en massa andra saker som känns som rena förhalningar och jag måste köra ut detta på bibliotek då jag inte ens har mat, a-kasse avgift och än mindre 249.- till modem avgiften , jag måste skriva detta då jag skulle skämmas om andra råkade ut för samma sak och jag inte sagt något , men jag lever under kraftiga hot så jag försöker vara så anonym som möjligt för allmänheten just nu, så att de inte kan skylla något på att vem som helst kan ha hämnats, detta ligger även hos polisen , CU , Amnesty ,Och en annan hjälporg, med vissa namn riktiga etc men de fattar tydligen inget så man får se om gemene man hajar bättre , jag tror att det är för mycket ”inavel” och kompisars kompisar för att detta ska nå till domstol på annat sätt.

Jag lämnar lite memon från tex 2003 som raden under , men det är den 19/12-2010 som jag börjar göra den som sagt publiceringsklar utan för mycket namn som inte ska bli drabbade utav hastiga hämnd, utan låta folk besinna sig lite, och ta lärdom av detta och eller fängelse också, jag önskar ingen skada på någon, alla kan hamna i situationer där de löser den på fel sätt även om de är egentligen bra förövrigt. . Efter Jul så kommer det bli mera skrivande , men jag börjar med dessa 11-12 sidor så att folk vet vad den kommer att ungefär handla om.
Kommer att koda en del . (Skriv Start datum: Söndagen den 9 november 2003)
Först lite bakgrund som kan förklara en del skeenden senare.


1.Hösten 1996 umgicks med En kille (kan kalla han för ”Janne”) från en förort bl.a. , vi var ofta på en krog i en stadsdel i närheten av hans bostad där jag ”kinesade ”ibland då den jag hyrde av på kungsholmen sålde sin lägenhet.
Innan jag började umgås med han igen


( hade avbrutits kontakten ett tag efter en dödsolycka som han satt vid ratten vid, men som jag 2007 ,-obs inte 1997 utan 2007- kom på hur den måste ha gått till då jag satt bredvid och polisens beskrivning med däcken stämde inte, mannen som senare avled av hjärnblödning hade även däckmärken på benet och måste ha dragit sig självt under bilen då han måst ha haft en vindrutetorkare kvar i handen då han föll baklänges ut från sidan på bilen. Och jag sade till han att vi måste gå direkt till polisen och berätta precis som det ligger till. Men han väntade ett par dagar för att röka brass mm , han mådde inte så bra milt sagt, men jag tyckte att han var dum som inte gick upp på en gång.
Efter ett tag så gick han upp och när jag visste att han var där så gick jag också upp)


så hade jag träffat några ”bönder”( var ifrån en bit uppåt landet) genom en person och vi hade kul, men så såg jag att ena killen-kan kalla honom för ”kalle” - hade bekanta bland skinnhuvud och sk högerextrema .
Jag fick genast ett dilemma då jag aldrig har gillat nazister (vem kan göra det efter förintelsen?), men så tänkte jag att ”Kalles” tjej var ju av annan religion( Invandrare från J i Europa) och jag kunde ju alltid så några frön,  genom att berätta att jag hade utländska vänner . Skinnhuvudena verkade acceptera det , men det var värre med den ena som jag såg oftast då han inte verkade gillade några svart håriga över huvud taget , en gång så sade denne att jag sagt en massa skit om några gäng då jag gått och  lagt mig full ( och jag tänkte det stämmer nog inte då jag hade inget agg mot åtminstone minst det ena gänget och inte funderat på de två andra , fick höra att han gjort samma sak senare då denne pratade med en person , och beskrev det som ett skämt då folk inte kan svära på att de inte sagt skit då de varit packade och inte vet om de fått en minneslucka , mycket obehagligt skämt. Kommer att beskriva två sömnprat i boken som jag själv varit med om på riktigt, men med theralen och alkohol, hot, stress, trakasserier,  börjat tröttna på situationen och krigsliknande beredskaps situation runt omkring2. Efter ett tag så tog det slut med kalle och hans tjej och han träffade brudar på löpande band men han började också kröka mycket och tog amfetamin och tabletter varje dag och han blev  jobbig  i största allmänhet .
En gång i Fruängen så fick han ett snedläge på sin nya då varande tjej som jobbade på skattemyndigheten och började armfäktades på henne jag särade dem och han gick in i sov rummet och hämtade sin pistol och riktade den mot henne var på jag tog hans arm och hand och riktade pistolen mot bokhyllan och sade " nej nej nej" ,var på han släppte pistolen ( kaliber 6,35) så att jag kunde stoppa på mig den, tjejen hoppade som en gasell genom rummet och sprang ut , han hade sagt ett par väldigt dumma saker innan men de var så knäppa så jag trodde att han skojade alt visade sig tuff då han fått kontakt med vissa kriminella.
Han var nog egentligen en  snäll person men hade blivit blåst på dels pengar ett antal gånger och dels börjat med en massa droger och det kan nog göra vem som helst bäng. Han började senare på AA och bl.a. gifte sig med en polis som han känt sedan tidigare. Och sist jag hörde något från han så hade han blivit ordentligt religiös och skilt sig.


3. Många av han från förorten ( ”Janne”) kompisar roade sig med att raka sina huvuden även utlänningar, och en kväll så satt jag där och väntade på något och hade druckit Whisky mm då  jag såg hårtrimern, och jag var ganska långhårig men tänkte att jag vill aldrig se ut som ett skinnhuvud
( även fast det var på modet då att raka skallen, speciellt för begynnande flintskallar vilket ser fan så mycket bättre ut än överkammat )
men efter någon Whisky till så började jag fundera på om det inte gick att få ett par centimeters stubb, och efter ytterligare någon Whisky skred jag till verket, gick in i badrummet, ställde in trimern men gjorde fel , jag lade ner den och då det var mitt i pannan ( förbannade Whisky) så jag blev tvungen att raka av allt ,och det var kallt ute .


4. Jag var efterlyst för inställelse i fängelse då jag hade en månads fängelse straff att avtjäna. Och hade som princip att aldrig åka i en stulen bil ( hade själv tidigare stulit bilar under en kort period då jag var 18-19 år , men slutat med det då jag hade körkort) men en kväll så skulle vi in till stan och polaren hade en ny stulen bil . För det mesta så var det nya BMW som tjuvarna tog , men denna kväll så var det en motor svag ny Audi )5. Vi åkte in till ett ställe och då vi kom fram så sade de som vi mötte att det blev ett djävla liv på en frekvensmätare precis innan vi hade kommit fram,

det fanns en mätare som mätte radio frekvenser och man kunde nog ställa in den på ett specifikt band (polisens )för att sedan programmera in den frekvensen man hittade på en scanner så att man kunde tydligen avlyssna trafiken på radio , trådlösa telefoner mm


6.Efter ett tag på stället så åkte vi där ifrån och han gasade på då han byte fil i en tunnel inne i stan, och vi ser direkt en polisbil samtidigt som han gör manövern , som lägger sig bakom och sedan sätter på blå ljusen ,var på det börjar en jakt. Jag hade hört om hans jakter tidigare, då folk kommit haltande och sagt att vi hade jagen och det var ”Janne” som körde ( det slutade oftast i skogen alltså) så istället för att vi skulle köra ut på motorvägen där hastigheten skulle kunna bli mycket hög
( Som biltjuv blir man ju tvungen att hålla farten uppe hela tiden i en motor svagare bil om man är jagad, man kan ju hålla farten hög på rakorna för att ta det lugnare i kurvor om man har pigg motor, för att då man är utom synhåll, lämna bilen innan de larmats alla patruller i närheten, Observera att jag rekommenderar ingen att ta efter detta, då död och skador uppstår lättare än man kan tro och det är en lek som kan bli andras och ens eget lidande, en rulle som inte går att backa, göra ogjort så stanna hellre vänligen)

och då de har lätt att stänga av avfarter mm så tipsade jag han om en höger sväng
( som var mot Solna och det var inte det bästa valet då de hade alltid en stor polis styrka där , men jag hade dels hört om hans körningar tidigare så jag ville ha en slingrigare väg då jag inte ville offra livet p.g.a. en stulen bil) ,
och han säger då vi kommit på den vägen ( jag visste inte att det var mot Solna då )
"nej det är ju mot Solna". Jag måste ge en eloge till polisen då det stod vid nästan varje korsning med bilarna på tvären med blåljuset  på och stoppade trafiken (kl var väl runt 22-23 på kvällen så det var inga barn ute) färden gick på 50-70 vägar ibland över 170km/h och jag såg och tyckte att han vinglade mycket så jag försökte varna han för kurvor som jag såg mm han sade ”Håll Käften” en gång men jag fortsatte att peka på kurvor och märkte att han höll farten strax under 170 km då, och då gick det ganska stabilt , färden gick genom låst stål grind ut på gräsmatta mm .
Jag vände mig om vid ett tillfälle och fick se ett pärlband med polisbilars blåljus och tänkte för mig själv; ”jag som är efterlyst och aldrig annars åker stulen bil sitter nu med denna radda efter mig,” så jag började garva åt det komiska i det hela
( kan ha varit spänningen också då jag aldrig gillat att åka fort utan att styra själv + han hade inte så stora erfarenheter vad jag visste i höga farter , och han frågade ”vad skrattar du åt ” en gång)

I alla fall så slutade färden med att en civil polisbil flög över en mitt refugen och in i sidan på bilen, vi fortsatte några meter men det kom en civil till över mitt refugen så vi var instängda. Jag tittade på han och han höll upp sina händer och jag gjorde likadant då hans dörr slits upp och han ”sitter ” i luften , han blev ut-ryckt så snabbt så att han i luften var i samma ställning som på sätet , sekunden efter ”sitter ”jag i luften.
Jag hör han ropa till en gång då de drog hans ansikte i asfalten  och de som håller mig på marken frågar "vad heter din vän?" , och jag säger " fråga han".
Det kommer två poliser från någon annan station som var med i jakten och tar med mig i polisbilen mot Kronoberg dessa var mycket trevliga och skojade en del bl.a. ang biljakten så sade ena polisen "du liftade bara va?", med ett garv .
Såg polaren komma förbi helt blodig i ansiktet efter asfalts pealingen och jag sade att det var väl onödigt på kronoberg.  1. Satt av månaden på en öppen anstalt ( blev satt på den baracken med mest utlänningar och det var lite lustigt då jag var den ende med rakat huvud på anstalten) kommer ej ihåg vad den heter, det var ganska kul där( man var tvungen att busa lite för att tiden skulle gå, och man ställer in sig mentalt på att inte tänka på tiden),
    det var många olika nationaliteter och svenskar på min barack. En invandrare kan kalla han te-mannen, som var mycket trevlig pratade jag en del med ( det är för djävligt att vissa har bl.a. som jag stötte på senare varit grisiga, men de öppnade i alla fall ögonen på mig ang vissa beteenden , men vatten är sådant som måste givas i bistånd så att folk slipper tvinga på sig och andra seder och eller bege sig annorstädes där de eller värdarna inte gillar varandra) 
    denna te-mannen bjöd hela baracken varje kväll på shai (Ett Te ) med honung . Jag stötte på han vid ett senare tillfälle.

Muckade runt årsskiftet till 97, här börjar den egentliga berättelsen .

8. Muckade och en bekant, kan kalla han för pelle, som skulle hämta mig var mycket sen så jag fick gå in i baracken igen ( det var lite jobbigt då man redan tagit avsked mm).
Sent omsider kommer han och har även med sig två flaskor sprit som jag bjöd barack polarna på , jag lade dem vid en sten som jag hade fått beskriven för mig tidigare , trodde aldrig att de skulle få se flaskorna då det var spårsnö men det gick bra.
9. Började åter gå på stam krogen i stan.


10.Måste ha varit i början av året då jag var där ensam och satt i baren då en servitris, kan kalla henne för ”lena” som jobbade där men var ledig denna dag , kom dit och drack en cider( tror jag det var) och slog sig ner vid baren vid mig och vi började prata , hon berättade att hon hade problem med sitt ex, som bland annat hade ringt till hennes föräldrar och hotat att bryta armar och ben av hennes då 12åriga lillebror mm för att hon skulle komma tillbaka .

Hon berättade att han skrutit för henne om att då hans föra flickvän gjorde slut så hade han och hans vänner hotat bort hela hennes familj från Stockholm. Jag tyckte att hela historien var så rutten och då jag hade haft en riktig dåre efter mig då jag träffade en annan tjej några år innan som var med barn ( dåren var hennes ex) som hade hotat både med avsågat hagelgevär och 9mm pistol , men ändå hade bara gått på mig personligen

( förutom vid ett tillfälle då han hade fört bort henne och inte varit vänlig, man får ju hoppas att denne slutat punda och blivit bättre som person)

så tyckte jag att ”Lenas” ex var ett riktig kräk, vilket jag sade till ”Lena” att jag tyckte , hon hade anmält honom och han hade fått några månade i fängelse och besöksförbud (lappen med besöksförbud blev, fick jag veta senare inte inskickad av ”Lena” så det gällde inte).

Vi pratade om andra saker och sedan frågade hon om jag ville spela biljard och då hon var trevlig ( och såg ganska bra ut, hade inte kollat så noga innan då jag besökte krogen ) så jag sade javisst och vi gick och spelade lite biljard och hamnade hos henne senare på kvällen ( lägenheten var en kompis till henne som jobbade i musik branschens, hennes ex hade även hotat han och då jag senare träffade musik killen som  verkade vara en hel trevlig kille så sjönk exet ytterligare i mina ögon )


Slutar här för dagen kl är nu 19:36 den 9 november 2003

Det är nu den 15 januari 2004 kl är nu  13:12 jag fortsätter med punkterna men i ett snabbare tempo och korta ner och utelämnar vissa saker nu, tar det väsentligaste och har förberett med handskrivna papper. Vissa saker kommer inte i kronologi , men kommer i största möjliga mån att ändras in för bokskrivandet.

11   
Bodde hos henne på och flyttade till en annan adress i samma stadsdel ( under hela tiden så satt jag på hennes jobb för att dels kolla strul)
Vid ett tillfälle så kom det in en kille ( såg först bara han ) och tittade lite försynt runt omkring och jag förstod att det var något med han , (invandrare J), han kom fram och frågade om jag hade en cigarett och jag sade ja och han satte sig ner och började prata om ”lena” och ”lenas ex” , såg då två killar till som kom fram och då den ene såg mig så (en nordisk troligen Svensk) vände han direkt den andre var tydligen exet ( visste det efter en liten stund ) killen som satt sade att vi har gemensamma bekanta och vi kan ju göra affärer mm, och då jag hade hamnat i ett bråk med två killar utan för deras adress och han tydligen spolat ner något dyrt på toa så snackade han om pengar mm då polisen kommit ( de hade blivit nervösa tydligen, polisen frågade mig om jag ville att de skulle jaga killarna då de snott min jacka mm men jag sade nej)
och han pratade (tror jag nu också ) om att ”lena”hade bott hos sitt Ex och att hon skulle betala halva hyran mm, jag reste mig efter ett tag för att kolla och då de började gå så sade exet JiB (blir lättare med initialerna på denne, så ”JiB” = exet) något hotande subtilare och sedan gick de.


12 Det gick ett par månade och jag gillade denna brud  ( var inte så över förtjust först men blev )
en dag så hade jag sagt till henne att det var nog lugnt med denne ”jib” och jag behövde nog inte kolla längre

( jag ville ordna jobb mm och tänkte väl att Jib hade gjort, om än mycket för grov i munnen med hoten etc, nog bara en ”vanlig” tabbe som nu gått över,man utgick från sig själv då man svurit mm men man har ju haft vett, och tänkt att denne måste skämmas något ohyggligt då hasch ruset skingrats i skallen )

men hon ville absolut att jag skulle vara på hennes jobb , så jag var där .
 Tror men mins ej säkert  om det var samma dag men jag satt och drack en stor mellan öl och åt en kött bit ( mins ej om det var fläsk nosett eller vad, ointressant men jag försöker ta lite detaljer i alla fall )
 och funderade lite, och kom fram till att denna brud är värd att satsa på så nu går jag ut och ordnar ett jobb.
Nästan samtidigt då jag tänker detta så kommer ett Gäng med 8 st på led in genom dörren förbi dörrvakten , min första tanke var att dessa gossar ( såg tufft ut )skulle man ha haft att tillgå då ”Jib” och de var där innan
( jag hade ringt lite vänner innan men de tog detta inte på så stort allvar, de var väl upptagna med både det ena och det andra och tänkte väl att det bara var vanligt tjafs)
men så känner jag igen en av dessa som han som kom fram till mitt bord gången innan,och de fortsatte in i lokalen, jag satt på ena sidan av en avskiljning och dessa gick alltså utmed baren. 
Jag reste mig upp och tittade på ägaren och tänkte typ ring några snabbt , han slog ut med händerna som att han inte kunde göra något så jag sprang längs insidan av lokalen och gensköt dem innan köket där jag misstänkte  att ”lena” hade gått in.
Den som då gick först var ”Jib” , jag sade tjena och han sade tjena och frågade vad han ville typ ( jag var spänd som fan och tänkte att det är bara att slå så hårt som möjligt när det brakar loss och ta han först av alla ) han snackade om att han ville ha hyres pengar för att "lena " bott hos han mm ena (invandraren A )stod med en laser penna och lös på min hals jag frågade hur mycket mm och hade tänkt ordna det bara det blev lugnt runt oss , efter ett tag då ägaren och vakten bad dem gå så började de gå och samma ”invandrare A ”sade följ med ut, men mitt intresse var tillgodosett, att skydda ”lena” , så jag bara vinkade avböjande  åt han.

Nu började ett förbrrilt ringande från min sida , vet ej om jag var för lugn eller vad men jag fick bara höra att ring igen typ om det händer något.
( jag hade förstått att om man var packade eller liknande , men jag hade faktiskt ställt upp på andra i liknande fall och tyckte att det var fördärvlig att inte ens någon lånade ut till en ”försäkring ” typ mm Och den saken vill man ju inte tjata om då de finns de med egna problem , plus att jag tänkte  att dessa kanske satt sig i respekt hos vissa då pengar är makt mm)
”Lena” hade sagt, ring inte för många hit, och ingen kom så det kändes väldigt ensamt just då . Hon sade att jag förstår om du lämnar mig nu , jag sade att jag blev bara mer arg av besöket ( vilket var sant) . Jag pratade med någon om hur många dessa var och jag trodde att de var 6 st men han vakten sade att de var 8, jag hade väl bara koncentrerat mig på de närmast mig. 
Senare så var det någon som ringde restaurangen och sade att de var 70 stycken och ytterligare senare så ringde de igen och sade att de var 400 stycken och att vakten ( jag? ) skulle bort där ifrån snarast .  Jobb mm var åter igen bortblåst från min tankevärld då gällde det att fortsätta skydda.
Jag drack några öl och sade att det är helt ok för dig att ta någon som kan skydda dig bättre än mig , då jag vare sig hade pengar till ”Försäkring”  eller andra ”försäkringar” , hon ville inte det ,

 (jag ville inte det heller men jag tänkte att jag kan inte garantera hennes säkerhet och det var upp till henne om hon ville ha mig kvar )

men sade sig vilja prata med en man 
( som tydligen var mycket känd i vissa kretsar .Han blev ihjälskjuten på denna restaurang några år senare av en vettvilling som öppnade eld med automatvapen rakt in i en fullsatta restaurang, jag kände han inte men såg han något år efter starten på bråket på Globen och han hade en liten unge med sig så det är tråkigt utav den anledningen också. Jag bara brukade innan nicka hälsande på han och han samma , på restaurangen )
och då han kom in på kvällen så gick hon fram och pratade med han, hon sade att hon kunde lämna sin lön ca 10 000 mot att han typ pratade med Jib , Mannens polare reste sig hastigt upp och kollade sig oroligt runt.


13 Det var en turbulent tid för både henne och mig vi grälade ofta mm
 jag hade ännu inte ordnat något ”försäkring” hade bara två ”köksredskap” innan för jackan. Jag satt dagen efter och kollade på restaurangen, hela tiden mot dörren. Dagen innan så hade det bara varit en person ( gäst) som stod i baren då de 8 kom in, men nu så var det fullt och jag kände mig spänd men ganska lugn, men då tränger det sig förbi tre st med jackorna på ( i dörren där vakten stod så var det även garderob där alla måste hänga av sig)
och då dessa var svart håriga som dagen innan så trodde jag att de var dessa (invandrare A:n ) a:n igen så sprang jag upp till ”lena” som stod vid barens rundningen ( där de hämtade beställningarna ) och sade; in i köket och kollade samtidigt på de som kom in , men såg sedan att dessa var från lugna gatan , och ”lena” sade ta ”det lugnt nu ” ( hon skämdes lite över mitt utfall , men ingen som inget visste kan ha uppfattat det) och dessa tre kom fram till vårt bord där jag satt och även en från krogen bl.a. och de snackade medan jag kollade dörren hela tiden. 

Platsen var perfekt då den var längst bak  och ingen kunde komma bakifrån och man hade uppsikt över lokalen.

14 Ett tag efter detta hade hänt så åkte jag tunnelbanan , mins ej om det var till eller ifrån restaurangen, men jag satte mig i början av en vagn och som alltid ryggen mot  väggen ( man såg övriga vagnen, detta var i samma stadsdel i alla fall) då en kille (Invandrare A:typ) Mins ej om han var där innan mig eller steg på efter mig men han började söka ögonkontakt ( tror att vagnen var för övrigt nästan tom ) och då jag tittade om det var någon jag kände tittade han argt bort och detta upprepade sig hela tiden tills jag steg av då han sade "poff" klart och tydligt bakom min rygg , jag vände mig inte om utan ignorerade han och då jag ville förringa JiB och kompani för mig själv och givet  ta de fyra hundra som  skrämseltaktik så  försökte jag intala mig att han hade hostat , men jag visste att han sade poff, och vissa tankar började stiga upp ang de 400 st, hade hört att han umgicks med pundare ( han hade ju en spelklubb mm )och hade ju sätt invandrare a och tänkte att 400 av detta slag kanske inte är så svårt att skaka ihop, men intalade mig åter att det ”bara” var de sammanlagt nio ( det var ju en svensk med gången innan) som jag hade mot/runt mig i värsta fall och att han på tunnelbanan hade hostat. Jag tänkte att annars så måste de ju ha mig under uppsikt, och så kloka och organiserade kan väl inte sådana som hotar på sådana ruttna sätt vara, tänkte jag min då lyckliga idiot. (jag menar vad är det för människor som backar upp en sådan sak som att hota tillbaka någons ex? Att en person är bäng är ju en sak men flera???)


15 Vet ej vilken dag men det var kort efter att de 8 hade varit på besök , (och som sagt vi hade tjafsat om en del saker hon och jag och jag hade tänk att hon var så elak ibland att om det inte var hot mot henne så hade jag lämnat henne för längesen , jag hade inte gjort det men denna tanke fanns, men man insåg också  lite att det var stressen som bägge var i som startade det hela ) och vi satt på en krog vid Västerbron och åt då hon ringde till vissa och hon fick hör att mannen på hennes jobb hade tydligen pratat med några så att de inte skulle störa där hon jobbade. Jag pustade ut och i ren lättnad så sade jag att ; äntligen kan jag lämna dig
( hon hade varit djävligt elak och pratat om pengar mm och jag var också under stark press och var väl lite sur på att hon inte tänkte sig för vad hon sade ibland , ett par av meningarna hon sade , är anledningen att jag nämner detta här)


16 Det tog slut någon tid efter detta och hon gick åter till Jib (?????)
jag fattade inget , jag hade frågat henne om hon någonsin gick tillbaka om det då i sådana fall var av fri vilja hon sade att i sådana fall så var det ej av fri vilja.Jag ska hoppa lite framåt då efter tiden då hon gick tillbaka så var det lite struligt och jag mins inte allt kronologiskt men ska skriva det som hände, under en tid då allt var lite rörigt, dels det allvarligaste hotet ditintills.
Det var i alla fall sommaren 97.

17 Det jag mins dels av episoden skriver jag nu ner, det hade varit lite tjafs med JiB på telefon och han hotade att döda både mig och ”lena” om vi träffades bakom hans rygg bl.a. så hade jag flyttat till ett ungkarlshotell för att vara i stan om hon behövde mig . Vid ett tillfälle så var jag inne och handlade på Konsum och det kommer in tre (tror det var tre minns säkert två) tre invandrare A och ropar "var är han" " var är han" och jag känner igen den lilla av dem då han var en av dem som var inne på hennes jobb och lös med laserlampan ( han är ganska lite men det tog lite tid att känna igen han då han hade håret som var långt uppsatt på något sätt) jag ignorerade dem ( visste inte vad annars göra ) och han gick förbi mig i kassan och ut , jag blev skakis då jag tänkte att de kanske väntar utanför hela gänget, så jag bad kassörskan att få låna telefonen då jag sade till henne att de kunde ha varit ute efter mig. Såg att de hade en Volvo lite äldre model utanför och då den åkte så struntade jag i telefonen och gick ut ,och såg ett bränt foliepapper ligga vid kanten där de stått, jag har hört att man kan röka både tabletter och heroin på detta sätt och har  sätt det någon gång  tidigare då jag direkt förstod vad som folien troligen  använts till .


18 Nästa episod består i att jag bland annat hade träffat en hygglig kille ( invandrare C ) och vi bodde vägg i vägg på ungkarlshotellet . En dag då jag kom dit så var min dörr uppbruten och jag fick veta att det stått två killar utan för hotellet och verkat vänta på någon under en längre tid (invandrare R och en Svensk) och jag fick uppfattningen att det var samma som hade varit inne hos mig av ( invandrare C ). De hade även gått på listen utanför och ( en våning upp) gått in hos han också, ingen hade ringt polis eller så 
( detta ungkarlshotell är inget man bor på, vet det nu då det var ett visst  klientel där , nämner det bara upplysningsvis ).
Jag kontaktade polisen och skulle beskriva vad de snott
och jag sade både det ena och det andra , jag ljög frisk då jag tänkte att ungkarlshotell kanske har en försäkring mm och jag behövde pengar snabbt.

En annan episod efter , så bestämde vi träff och han skulle ta med sig alla man han kunde hitta och ta hand om mig, jag sade att det är ok kom bara, och jag började jaga en "försäkring" ( var ordentligt trött på fanskapet ) och hade fått ett löfte om det men då dagen var inne så hade jag inte fått ”försäkringen” så jag ringde upp och avbokade . Och jag fick inte träffa ”lena” mer om inte det var slut mellan han och henne mm mm  .


19 Det var en del strul och vid ett tillfälle mins inte riktigt när, men hon hade blivit förd till en lägenhet i Hammarby och då jag ringde ( mobilen ) så frågade jag om det var frivilligt, (jag hade träffat henne efter det med ungkarlshotellet ) och hon sade ja , men det hon lät konstig så jag blev orolig och ringde hennes anhöriga och sade att jag inte vet om man bör ringa polisen eller inte mm.


20 Fick tag i en lite Försäkring”

Det kan tyckas lite rörigt nu och det är det för punkten ovan så mins jag inte om jag varit i ”lenas” hemstad med henne eller ej , jag har ingen direkta referens punkter och i en punkt nedanför Så blev jag så chockad efter ett samtal där jag inte fick hjälp av polisen. 

 21 Vi blev ihop igen, tror att hon var i sin hemstad då och jag åkte buss ner, var på bussen och kom i samspråk lite med en man som läste Expressen och då jag var klar med min Aftonbladet så fick jag låna hans och då jag erbjöd han min tidning så sade han , ”jag tar inte i skiten” . (Jag har hört det uttrycket senare också i denna historia,mins inte just nu men kanske senare för det var lite lustigt, tror det var på en Pub som jag kommer till senare). Kom till hennes hemstad och hon visade mig lite runt och vi badade mm , minns inte om det var denna gång då jag var där men hon fick solsveda i ögonen och  handlade ögonsalva som hon blev gul i ögonen av ( jag var där två gånger kan ha varit tre ) men då jag inte mins de separata gränserna så att säga så skriver jag vad som jag minns där ifrån i en gemensam del.

1:a vi var på stranden och sedan så ville hon ha en Cider och vi gick upp till Restaurang som hade en uteservering i gatan , och hon gick på toa jag noterade att det stod en man ( inte storväxt eller så ) svensk / nordisk och kollade på mig och då jag tittade så tittade han bort och vi höll på så några gånger  och tanken slog mig att detta kan vara något men jag slog bort den tanken och tänkte att nu är jag övernojig då vi ju är i långt från Stockholm ( mannen stod vid entrén där ”lena” hade gått in ). Då hon kom ut så blev hon upprör då hon hade sätt mannen på stranden tidigare och nu stod han alltså utanför entrén och undrade varför jag inte åtminstone hade rest på mig då jag sätt någon vänta, jag kände mig lite dum då jag ju hört att JiB hade varit i hennes hemstad med henne och att han även ringt dit och hotat dem, men jag tänkte att ingen kan ju vara så djävla elak att han menar allvar med sådana hot , bör tilläggas att jag har nog varit ful i munnen någon gång på fyllan , men hade jag yttrat det han sagt så hade jag bett om förlåtelse tills de spytt på mig, och om jag varit i närheten av dessa hot så hade jag gått och gömt mig ett bra tag, men denna kille hade ju sagt detta i nykter tillstånd(?) och även sätta i fängelse för det ( öppen anstalt ) och tagit med sig ett helt gäng för att försvara sitt agerande, så någon skam kunde man ju inte vänta sig där. så jag skämdes lite då jag ju hade tänk tanken att det kunde vara något och inte gått fram och  spelat att jag också skulle på muggen.

2:a Hon kände sig misslyckad och ville åter till Stockholm, då hon dels gått på dans skola i flera år så ville hon förverkliga/göra karriär typ och jag ville absolut inte att hon skulle tillbaka just då, men hon ville det och vi tjafsade om det , och jag vet inte om det var då men tidigare så hade hon pratat om pengar, och att JiB hade mycket mm, och en gång tidigare så sade hon  om inte jag ordnade pengar så skulle hon gå upp och (censurera lite här) med denna JiB ( hennes ord ) för att få pengar

 ( jag hade då sätta vid det tillfället runt fyra månade och vaktat henne mot denna person på hennes jobb, så jag blev inte glad) och hade förstått att hon var impad av sådana killar så jag sade att jag är lika som värsta ganstern och då lös intresset och hon pratade inte på ett tag  om att åka till Sthlm . Jag tänkte att hon var lite fånig, men var glad då hon inte verkade så ivrig att åka tillbaka. Vi cyklade runt och kollade villor mm och snackade om att bosätta oss där mm
 ( vilket jag tyckte var en djävligt smart ide)
Klart till hit den 19/12-2010 kl 17:21

Nya sidor genomgångna och publicerade den 26/12-2010

Förord till dessa sidor: Det står ofta Invandrare i texten, men jag vill inte att någon tar detta som någon anledning till vare sig det ena eller det andra. Jag har mött många som inte kan ha veta om hela historien både då och efter som varit Svenskar , Européer mm . Folk tog uppgifter från myndighetspersoner , kändisar mfl som absolut sanning och det rätta, andra gör det för att tjäna en hacka mm, så jag tror att många har blivit in lurade , lurat sig själva, så att just Invandrae a är ofta nämnd kan vara för  att det råkade var en kompis till dem som var i en som de tänkte knipa och jag själv har ju ställt upp då man var yngre på visas sida och lyssnat på det första man hörde och alltså ett svart vitt tänkande som jag sätt senare troligt prov på i större skala.
Brass och annat är väl inte sådant som förstärker vettet direkt och/ eller då man vet att folk går på idrottsevenemang bara för att slåss tydligen så kan det ju varit folk även med för spänningen.

Jag har ju även senare dagboksböcker men då jag skrev på data som jag är ganska säker på att de kollade så skrev jag inte allt fullständigt och ju mera de provocerade så ju värre pikar lämnade jag i denna dag bok, men  då det är privat vad jag skriver i min dagbok så jag har skrivit det i den. Och då jag ville hålla tex nedan nämnda ”målare”  (Lennart K) skyddad från Internutredningen mm så , lekte jag ovetande då jag inte visste riktigt vad som var från vad, eller om det var samma grupp, vilket jag är ganska säker på nu och att det kan varit arrangerat allt från början med hjälp utav ett "svart Vitt tänkande " och några styrande individer på rätt plats så att säga.
Då detta är ca 17 sidor utöver de tidigare publicerade ca 12 sidorna och boken är i nuläge på ca 300 sidor ”genomgångsklara” och kommer nog att sluta på ett par tusen sidor , så är detta just bara en ”liten” inledande beskrivning på en del utav en längre periods händelser och där visa bitar är mycket ruggiga på helt andra sätt, och där man undrar vem som narrat vem. Jag har förstått mycket ang mänskliga tabbar och onödiga skeenden och kanske även läsare kan förstå hur mindre saker blir större och varför jag så ofta i andra debatter nämner vatten som den enklaste lösningen på många världsproblem.
Observera även att denna inledning rör början som är för ca 15 År sedan OBS 
22Jjag tror de var Jib som ringde mig , jag tror jag satt på en gräsmatta  i Hammarby , och sade att alla vi 8 man som var på ”lenas” jobb är nu på väg upp till din (nn nn) och ska "skända" och döda denne jag blev först arg och sedan rädd och han garavade och upprepade ”alla vi som var där är på väg upp till ”Den adressen” jag tänkte att han vet ej adressen eller nåt men tänkte senare ( någon sekund) att han kunde ha tagit den av ”lena” , jag ringde polisen (och hade inte för vana att göra det) och bad den manlige operatören att ställa en målad (som jag uttryckte det) polis bil, inte en civil, utanför den adressen de hade hotats att gå upp till, men han sade att det skulle de ej göra , och jag blev uppgiven /förvånad då han nekade och jag hörde att han flinade till , jag tänkte snabbt och var tvungen att få dem dit så snabbt som möjligt och sade då med Kylig röst , jag heter NN NN och är en galen rånare, jag har en Kulsprutepistol och kommer att knäppa dem en efter en , då blev det  mer fart på han och han frågade, "Vem ska du skjuta", jag svarade de som hotar den på adressen , och han frågade om de hotade mig per telefon ( eller liknande ) och han tog mitt mobilnr då jag sade att jag fått hoten på telefon.
Mins inte vad jag företog mig efter det men jag var lite förlägen efter att ha dels ringt polisen så snabbt men det var i chock och förvirring då jag trodde inte att folk kunde hotade på så sätt och gå lösa och beskrev situationen för en vän som hade kommit vid ett tillfälle efter restaurang hoten och han sade att det var väl ok att ringa då ( detta var 1997 ). 

23 Jag tänkte denna man är inte klok , har inget vett mm och han kan vara farlig, hade hört att han hade gott om pengar och även startat en pub i Spanien ( tror det var där )mm och han rör sig med b.la.  (invandrare a ), pundare mm ( han är tydligen halv invandrare a själv ) vid ett tillfälle så hade ”lena” frågat honom om hur han hade kunnat hota hennes nn nn på det sättet, så hade han svarat att han hade sett det på amerikanska långfilmer och då han måste ha varit över trettio år 1997 så undrar man vad det är för galning här som går lösa, och att han fick med sig folk är ju inte klokt  , han hade mera spritt ut att jag gått ner på knä och gråtit då de hade varit inne på restaurangen med 8 man, (brydde mig inte så mycket om det) och beskrivit mig som att jag var en pundare mm.

24  Vid ett tillfälle så ringde ”lena” alt jag och hon var konstig lät heroin påverkad  och jag  har inte så mycket referenser a.n.g heroin då jag inte träffat så många som använt det, men vet hur de ser ut då jag ser dem men vet alltså inte så mycket om det kan t.ex. höras på rösten.
Jag frågade om vad hon tagit och hon visste inte och då jag hörde att hon höll på att somna

( så mycket visste  jag i alla fall då jag hade en kille i bilen som precis hade tagit heroin och sedan somnat så tänkte jag att” bra låt han sova av sig skiten ”, men fick veta senare att de är nära döden då de har precis tagit och faller i sömn = överdos)

och jag ville snabbt kolla , jag var på en adress  och tog med mig ett par prylar ur en verktygslåda

(dels för att Jib hade påstått att jag försökt mörda han genom att jag skulle ha bytt en säkring mot ett gem i hans bil  som hade börjat brinna och han nämnde en massa namn som hade tydligen åkt med , och dels för att vid ett tillfälle då han ringde mig så hade jag sagt att vi kan väll prata om saken och att jag kan vara där på fem minuter , men då skulle han ha ett helt gäng med sig och jag frågade om jag såg dum ut mm så jag tänkte att han var för skraj och hade ett gäng runt sig, mera så hade ”lena” sagt att han hade erbjudit folk pengar för att söka rätt på en adress )

och hade ringt en kille som varit tillsammans med en tjej från  ett pub/fik, och han av alla kom och skjutsade mig och då jag såg henne i trappan så kutade jag över och hämtade henne,senare då hon åter var uppe hos han ( jag vet att det hela verkar helt dumt nu men  jag gick på det hon sade först att hon inte var frivilligt tillbaka )
så hade han blivit liv rädd då han hört att jag varit utanför.

25 Vid ett tillfälle så (Kommer ej ihåg kronologin men det var någonstans efter att jag ringde polisen ) så var jag uppe hos en bekant som var en flitig utlands resenär och drack, vin och öl tror jag, jag var helt tom visste inte vad jag skulle göra, ville inte tänka på det som hänt, jag hittade ingen mer  lösning på problemet jag kunde inte ens ringa polisen för de struntade tydligen i folk runt omkring mm mm , och när det jag drack nästan  var slut så frågade jag resenären om han hade mera dricka , men sade att han ej hade det ,
han gick och lade sig och efter en stund så kollade jag hans barskåp och hittade en halvfull Jägermaister, drack den och sedan mins jag bara att jag först stod  på en Statoil  och terade 90 000, jag var helt djävla borta och dels så hade jag i skallen att polisen inte är i riktig knipa att räkna med och dels så var jag tydligen rädd som fan för ett annat hot/varning sedan ganska långt tidigare från en lirare som bland annat helt plötsligt hade poppat upp nu mm mm.
Jag fattade inget då jag någon/ några dagar senare kom till sans , och jag tänkte att jag måste ha blivit galen av all den stress jag varit med om.
Men ”resenären” som jag snart talade med sade att han hade sagt att han inte hade något att dricka då denna flaska hade han haft med sig till ett ställe utomlands , och haft med sig ca 7 gram amfetamin upplöst i flaskan , och således så var det säkert minst 3,5 gram kvar, och det hade jag druckit, vet ej vad en sprutnarkoman tar men det rör sig nog max max max om 1 gram, och det var förklaringen . Han sade att han hade vaknat då jag var på väg ut och han hade frågat vart och jag hade tydligen svarat ; jag ska fixa (eller liknande) en person
Jag blev lite skraj över att ha varit så borta och hade sagt sådana ord , och visste ej om det var vanligt skit snack , eller om jag kunnat göra något dumt i den pressen/situationen så jag tror att jag började gå på AA möten (såg ofta "Kalle"  tidigare vara på väg till sådana )
och sedan så gick  jag en 14 dagars Minnesota kurs (jag har inga alkoholproblem men var inte rädd för att testa olika saker men folk kan använda sådant emot en Senare ) ,
Lena” var intresserad först att gå på AA möten då hon tyckte att hon drack för mycket i Jobbet ( hon var tillsamman med mig ett tag men efter ca 1vecka på Minnesota så tog det slut) men tvekade, Minnesota kursen var intressant men jag jag kände inte  igen mig  samma som på AA mötena 
 (visst var man ofta på puben efter jobben och så och hade tänkt att livet går inte bara ut på det men märkte att det var det man orkade och det var trevligt med folk och ett par tre öl ) , 
mötte en croupier där  som hade att bord på ett ställe på Kungsholmen (som jag kommer till senare )
så jag gick kvar  tills det var slut och hade en kontakt där ( då kontakten sade att det såg bra ut om man som jag hade bliv ut av med körkortet plus att jag ville att allt som hänt skulle lägga sig ) gick hos henne Mins ej vad hon heter men såg henne på tv för ett tag sedan, i somras tror jag det var.(obs på tidigt 2000 tal, vill ej var för precis )
De tog blodprover mm och då jag jämt var förkyld så hade jag spenderat en förmögenhet på  hälsokost då läkarna inte hittade något och jag tänkte att det bara var jag som var gnällig och att alla andra också var  jämt förkylda

 (visst hade jag förstått att det inte var något normalt men då man gått till läkare innan som sagt att det är nog normalt för stunden så vad skulle man göra då man inte heller ville kännas vid att man var sjuk speciellt då man kunde  jobba stenhårt ?)
 , och hon sade att du har alldeles för mycket näring i blodet, och jag sade att jag äter mycket hälsokost då jag jämt är förkyld.


26 Mötte ”lena” ett par gånger till, ena gången så var jag jätte glad att se henne och att hon var oskadd , jag hade undrat . andra gången så hade hon tagit efedrin

( ett uppiggande medel som en del använder i träning och en del i bantningssyfte , det finns bl.a. i Hostmedicin jag har aldrig gillat dess verkan men märkte i somras (2003)då jag hade hosta och jag hade fått en sådan hostmedicin utskriven tidigare, tog den så gick det snabbare att skriva , hade hör det av en författare men trodde inte han då)
och alldeles för mycket av det då hon blivit skakis och bad mig att när hon dog ( blev mördad ) så ville hon ha en låt mm på sin begravning, och hon såg att hennes smycke av guld som hon tyckte mycket om som hon hade runt halsen var borta,  jag lovade att ordna en ny mm och försökte lugna henne , hon sade mera att hon mött ett gammal ex till mig och att vi hade giftas tycke mm och att ena (invandrare A med laserpekaren ) hade sagt att ”lena” var fin men att han hade fått hålla tillgodo med sådana som mitt gamla ex som tydligen gått ner sig
( jag brydde mig inte om ryktena dessa försökte sprida om mig att jag var någon pundare, gått ned på knä och gråtit  mm då jag föraktade dessa  människor och deras ända försvar var att de var heroin mm missbrukare en del av dem tänkte jag då. )

27 Jag ordnade jobb och jobbade och väntade väl på henne, fattar inte att jag fastnade så mycket på henne men kanske allt strul och oro fick en att bry sig mera, förutom att hon var en trevlig tjej.


28 Bodde ett tag i stadsdelen och kollade efter lägenhet via bostad direkt och fick tag i en på ”Kunsholmen” av en man vid namn nn nn, ”Pelle” var med då jag kollade mm . jag funderade givetvis på det där med Jib och att han hade sagt ( jag fick veta det av ”lena”) att han skulle betala 20 000 kr till den som hittade en persons adress, men tänkte att han har ingen anledning nu att bråka och det gått ett bra tag . Jag hade ju givetvis det i bakhuvudet att jag trodde att det var lugnt ett tag då jag satt på ”lenas” jobb  mm men misstog ju mig , men som sagt så hade jag ju inget att oroa mig för då det inte fanns någon anledning att han skulle dra igång något .

29 På kvällen innan jag skulle flytta och hade väl gått igenom att det inte var några problem och ingen fara alls förelåg för den kvar boende , och jag var glad att flytta till en fin etta mm.
I alla fall så ringer det på telefonen och jag svarade hallå ( svarade aldrig med namn) och det var en person med ett tuggummi tuggande som bara sade ”fel nr”, dialekten var utländsk och jag tänkte fan de har hittat hit först men slog nog bort tanken då det ringer igen och jag struntade i att svara för jag tänkte att om det är någon som bara slår i telefon katalogen så är det inte bra om han då känner igen min röst mm blev rädd först givetvis och tänkte sedan att det vore nog bra om Jib visste i vilket område  som jag bodde i så att han hade en annan adress att leta efter , om detta var något (kvällen innan jag ska flytta???? ).

30 Jag flyttade in Kungsholmen och på kvällen gick jag upp till en pub i Kungsholmen som jag inte varit på på säkert dryga 6 månader då jag ju hade slutat dricka på grund av att jag ville vara på den säkra sidan inte skulle göra något förhastat på fyllan (hade ju Jägermaister blandningen i minne), ,drack en öl och funderade lite på allt 
och pratade lite med bartendern, efter ett par tre öl så kommer det fram två killar till mig och verkade intresserade av mig då det var nästan helt tomt  på puben så fanns det gått om platser de kunde valt annars , jag tror att de ända som var vid bardisken var jag plus dessa två killar och de började fråga saker ( kan ha varit homosexuella men jag tänkte då att det kan vara JiB polare också) varför jag var där mm och jag var så trött på bråket så jag sade att jag väntar på någon som vill döda mig typ , Menade att det angår er inte . Jag åkte sedan hem .
Kvällen efter så åkte jag upp igen och satte mig på samma ställe och drack öl , då kom en man (Invandrare A tror jag) mellan 24-30 år fram till mig och var trevlig , jag förstod direkt att detta var något och då han sade att han kände JiB så tänkte jag att detta var inte bra , hade ju bara ”liten försäkring”och han frågade vad jag tyckte om JiB ,han frågade tycker du att han är en pajas och det var precis vad jag tyckte . han kände tydligen JiBs polare och han sade att han tyckte att vi skulle prata och då jag ville få slut på tjafset så sade jag OK vi kan mötas här dagen efter och han frågade om jag var med ”försäkring” och då jag svarade ja, så bad han mig att lämna den hemma,
vilket jag sade att  jag inte gör , men att vi kan sitta bredvid varandra och ha den liggande på soffan mellan oss, vilket han inte ville men då han förstod att jag tänkte ha den med mig så bad han mig att vara nykter i alla fall då jag kom , vilket jag sade att jag kan vara nykter då jag kommer hit. Vi byte telefon nr och bestämde tid, han  gick ut minst en gång för att sedan återkomma och sedan gick ut igen, han kanske ville se om jag skulle dra men jag hade fått så djävla nog av dessa lirare så jag ville lösa det hela och gå vidare med mitt liv så snabbt som möjligt så jag stannade kvar .

Efter att han gick så satt jag kvar en stund och då jag gick ut så stod det tre svart håriga killar som om de vänta de på något men de stod inte ihop utan var på ett bra avstånd från varandra , den i mitten höll om en brud och jag tänkte nog att detta kan vara något, men slog bort tanken. men jag noterade att dessa två iakttog mig medan de ”hånglade ”


Dagen efter: Jag hade innan ringt efter folk men fick tag i bara två först och sedan en som hade lite mer att ta av men han sade att ring igen om det verkar gå fel de var alltså inte så mycket att hoppas på då jag vet att JiB var en smart stackare så tänkte jag att han minst skulle komma med de 8 som han var ball med, men denna gång så hade jag i alla fall en ”liten försäkring” om det urartade.
. Jag bad sedan de två som kommit som stöd att vänta på en pub ca 300-400m bort då jag inte ville att de skulle bli skadade då det ju var mina trubbel,och de förstod nog inte riktigt allt tänker jag nu, utan bara som att det var ett vanligt möte.
31     kvällen var inne och jag tog  nog bussen upp till Kungsholmen och gick in på puben hade inte druckit en droppe men jag hade redan tänkt ut ett sätt att kringgå löftet, killen hade ju sagt kom nykter och jag var helt nykter då jag kom , jag hade inget sagt att jag inte skulle ta en bira där och jag beställde en öl och då jag kände mig ganska lugn så blev jag  förvånad över att ölen ( i min hand) skakade så djävligt, så jag vände mig in mot väggen då ingen såg ( hoppas jag i alla fall) och svepte den ganska snabbt , beställde en till och tog en kaffe , jag ville ha lugnet av ölen men skärpan av kaffet så att det inte skulle bli några misstag. Kollade hela tiden dörren lite snyggt , försökte se så lugn och oberörd ut som möjligt minns ej om det var samma bartender men det är möjligt, och  det var därför som jag försökte se ut som om det regnade.

Väntade ca ½ timme och beställde en taxi jag tror att det var någon nu bland personalen som sade ”ta den på gatan” och jag fick en känsla  att det var folk från Span där , och bad igen lite snällare och de ringde efter en. Jag väntade ett tag inne men så kom jag på varför jag var där och gick ut , jag såg en bil (grå gammal ) på hörnet på andra sidan gatan med minst två personer i , kollade lite runt , sakta och försökte se lugn ut , det kom en dam som frågade mig jätte vänligt ang St görans eller St Eriks sjukhus och jag försökte minnas skillnaden på dessa då jag alltid blandade ihop dem och sade väl typ att jag inte är säker . Jag tänkte om det nu är span där inne  så måste jag skaka av mig dem om det var jag som var objektet för dagen  och om de i gråa är Jibs polare så är det dumt att åka raka vägen till vännerna, när väl taxin kom ( det var en rymlig bil med en (invandrare A) chaufför och då vi kommit förbi rödljuset ( och den gråa bilen ) så frågade jag om det var ok att betala han 50 kr för att bara släppa mig runt hörnet och han frågade varför
( när  de ringde till taxi så frågade väl de vart färden ska gå mm) så sade jag att jag har en svartsjuk kille efter mig (lät som en normal banal bort förklaring)
(jag hade väl börjat oroa mig också för span och ”liten försäkring” som man fick genast 6 månader för under senare delen av ½ timmen och tänkt att Jib antingen fått sig en skopa ovett eller något och tog alltså nästa bekymmer också ; 6 månaders nu onödigt fängelse )
han sade att det var ok, och då vi var vid bussarna i Kungsholmen så hoppade jag av och gick snabbt över till motsatta sida och hoppade in i en taxi och bad han köra mot den andra restaurangen / puben där de två vännerna väntade , jag steg ur på motsatta sidan av gatan ( till restaurangen alltså) då jag ser en målad polis bil komma i vansinnes fart mot det håll där en andra restaurangen jag precist lämnat låg,  jag tänkte då att det kunde ju vara så att det verkligen varit span som var på puben, och som jag nu måst totalt snurrat upp i sådana fall .

Jag gick in och sedan ner till undervåningen  och jag tror att ena spelade flipper och den andre tittade på och jag satte mig och pratade lite med den andre han frågade typ om det löst sig mm då en man som jag direkt tänkte han kan vara  span frågade om vägen till den pub som jag precis lämnat  (han kollade intensivt/ spänt  på mig) och jag beskrev vägen glatt för han och då han skulle gå upp för trappan så tittade/ koncentrerade  han sig så mycket på mig så att han snubblade  till ( han föll aldrig) och gick upp.
Jag tänkte då och sade till han som satt bredvid mig att det kan varit en span och han utbrast att det var precis vad han hade tänkte också. Vi gick där ifrån och inget hände
( jag tänkte på”liten försäkring” och att span inte skulle ta mig alt den )

vet ej vart vi gick först  men det var nog mot Kungsholmstorg   , tror att vi mötte den andre killen som vi hade skiljts från en stund, och gick in på första bästa restaurang som jag aldrig varit på innan och drack öl , såg direkt den man som ”Lena ” frågat om råd tidigare sitta vid ett av borden och käka/fika eller något, jag hälsade då jag brukade nicka till han då jag hade sätt han på restaurangen , och sade typ att den där JiB är inget problem längre ( såg väl lättad ut då ingen kommit till puben strax innan , och jag var glad, och visste ju ej hur mina nu snart 14 år skulle se ut efteråt ) han brukade alltid hålla sig med de sina på puben där ”lena” jobbat och vi hade aldrig pratat men nu så frågade han vad som hänt mm , men jag sade att vi kan ta det senare, det var en ren slump att jag kom till den restaurangen och såg han där, och ville bara ta det lugnt .

Drack nog ett par öl och åkte hem mins ej om det var med taxi eller ej men gick upp och så lade jag ”liten försäkring”under den vänstra sitt dynan i soffan  (högra om man står framför soffan)  och gick ner till en bar nedanför ,
det var trevligt där, det fanns ett band som spelade mm jag tror att det var denna kväll som det kom fram en man och vi började prata och han sade att vi kan gå hem och dricka han hade vin två-tre flaskor . Vi gick upp ( jag var nu ganska drucken men alert på grund av spänningen )
och han satte sig ner på soffan på högra sidan (vänstra om man står framför) och jag tänkte nog först att ”liten försäkring” kan ligga kvar  men jag hade tänkt mycket på säkerhet mm och dels på att detta kunde vara någon som kollade mig för Jibs räkning och då jag bara ville ta det lugnt,
så ville jag få bort ”liten försäkring” från hans närhet men tänkte vänta på att han gick på muggen eller något , men då jag som sagt inte visste vem han var men då denne hade vin och jag lite pengar så kunde man ju lika gärna sitta hemma och vina lite (vin, öl och alkohol blev ”semester” och under denna spända tid blev jag inte märkbart berusad oftast)tänkte väl att det gör inget om han råkar se att jag flyttar ”liten försäkring” var på jag lyfter på kudden och lägger ”liten försäkring” under bäddmadrassen  var på jag ser han i hallen ( han måste ha satt en djävla fart ) och tänkte att han såg den inte och är på väg mot toaletten , men han gick bara rakt ut och nedför trapporna och lät dörren stå vidöppen  , han blev skraj, han hade en blek min då jag såg han stirra i sin ögonvrå mot mig , jag tänkte fan jag skrämde han  med ”liten försäkring”, jag drack lite först och väntade på att polisen skulle dyka upp då jag förmodade att han inte hade något ärende att uträtta som annars förklarade att han försvann ut.

Jag hoppades att han skulle komma tillbaka jag ville förklara varför jag var med ”liten försäkring” det var ju i min nya lya och jag ville inte bli avhyst  direkt, jag tror att det var denna kväll som jag först hittade mitt nöd gömställe på vinden för ”liten försäkring” . Polisen kom inte så han kan varit för berusad för att ens veta om han sätt rätt, eller tänkt att jag hade lov att ha ”liten försäkring” och lugnat ned sig?32     Som sagt så kom inte någon span
 ( men jag ringde  den man som jag hade bestämt träff med  utan att nå han, vid ett tillfälle så ringde några yngre och terrade så jag förmodade att de försökte skrämma mig då jag hade gått till mötet , dessa telefonsamtal lät som någon yngre person med utländsk brytning, de försökte låta äldre och tuffare ) 

men jag struntade i att gå ner på denna krog ett par dagar och åkte in mot staden efter besöken på krogen i Kungsholmen , jag hade bestämt mig för att gå upp en dag för varje kille som var inne på ”lenas” jobb, alltså åtta dagar på raken, för att förvisa mig om att de inte var bråk på gång , en dag så märkte jag att jag hade en (invandrare SA ) gående efter mig men tänkte att han inte hade något med (invandrare a mfl ) att göra så jag övade lite på att glo i skyltfönster som jag passerade för att upptäcka om någon följde mig utan att behöva vända mig om. Hållplatsen på dit vägen låg ca 500meter ifrån puben , medan hållplatsen från Puben var bara ca 30 meter.

En kväll då jag som vanligt gick från bussen i Kungsholmen ( minns ej om tiden vi bestämde första kvällen var 18:00 ) så var det någon som gick efter i min takt bakom mig och då jag såg att det var en invandrare så tänkte jag att detta kan vara något och blev lite på min vakt och då jag gick in genom dörren på restaurangen så tog jag tag i telefonluren på automaten som fans direkt till höger av entrén och låtsades slå ett nummer medan jag kollade genom glas dörren ut mot gatan ( jag hade noterat en man i 55-60 års åldern stå vid buss hållplatsen mitt emot restaurangen han stod med en vitgrå rock ”trenchcoat” liknade på sig.)  väntade en stund och då jag tänkte att det var inget med killen som var efter, så ser jag han plötsligt stanna vid dörrglaset och lutande mot glaset och  kika in, då han såg mig stå med telefonluren i handen så fortsatte han att gå , jag blev skraj och ställde mig först vid andra dörrposten och funderade lite på vad göra , stod så säkert 2 sekunder och blickade in mot restaurangen ( alla satt och det var lugnt) tänkte sedan att fan jag är här för en sak och jag måste se om killen var efter mig eller inte, så jag vände på klacken körde ner handen i fickan med”liten försäkring” och öppnade dörren och började gå med snabba steg efter killen, jag hinner gå ca 10 meter då jag hör någon på min vänstra sida komma och utstöta ljud ( jag hade kollat att det inte var någon fara bakom mig då jag gick ut) så jag vrider på skallen och får se den lite äldre manen som stått vid bussen   komma springande över gatan snett bakom mig med höger handen innanför rocken i höjd med byxlinningen , jag tänkte direkt span så jag vred mig direkt om och började gå mot restaurangen igen , får då se fem sex personer stå i klunga utanför dörren ( jag tänkte  fan detta är span då det ju varit helt folk tomt utanför bakom mig på trottoaren och då alla hade suttit sekunderna innan jag gick ut, om inte de kommit ut från porten brevid) jag fick gå före in och jag frågade en kille om vad klockan var ( jag frågade väldigt vänligt) 
han hade svårt att hålla inne sin ilska/spänning och frågade hetsigt, "vad klocka är?", en kvinna i klungan tog då snabbt över och besvarade vänligt min fråga , jag fattade att det kan  vara span men jag tänkte att om jag bara är lugn och trevlig så låter de mig kanske vara ett tag till , då jag ju hade med  min ”liten försäkring”  och om inte, så måste jag säga på häktet vad som hänt då jag inte kunde skydda längre, min största rädsla var  att de bara skulle ta mig för en natt och sedan släppa mig utan ”liten försäkring”, och då jag inte var klar med mina problem så skulle det bli jobbigt att ordna en ny ”liten försäkring”utan pengar , så jag åkte ganska snart ifrån restaurangen efter att ungefär bara kollat toaletterna. 

Jag hade åkt till ett spansk ställe tidigare och åkte dit ett par gånger och åt, deras köttbullar var kanon goda mins ej men det var nog hit jag åkte nu med taxi. Blev nog lite halv packad då en del av spänningen försvann jag var rädd för att behöva göra något mot någon snorunge ( de som hade ringt efter det uteblivna mötet lätt väldigt unga  och jag tänkte på alla under min ålder som då var 29, var snorungar) men jag försökte tänka mig in att om de kommer ett helt gäng och har hotat mig på det sättet de gjort så har jag inget skäl att tveka , men jag ville inte ta bort någon inte ens JiB , men om de kommer mot mig så har jag ju inget val

( jag hade som sagt i inledningen varit med om en dödsolycka , jag hade ingen möjlighet att påverka det men då  så funderade man på om vissa saker kunde ha gjorts annorlunda och detta hade jag i skallen nu trots att jag var ute i rätt ärende så att säga )

 blev nog som sagt lite halv packad och åkte nog till puben hemmavid denna gång då jag tänkte att span är runt så det spelar ingen roll vart jag går, så jag gick in till krogen på puben hemmavid och hade nog inga pengar utan försökte krita en bira med orden att jag har precis flyttat hit och kommer bli en stamgäst , men blev nekad , det satt en man i baren som såg rakryggad ut och jag funderade på om det var en span , men han drack öl och jag tänkte att han kunde ju inte dricka om han var där för att bevaka lugnet så att säga , det fanns även två tjejer där inne.
Så jag som var lite salongsberusad  tänkte göra ett test på denna man, så jag bad om en Wisky men blev nekad så jag sade att om jag tar en ändå vem ska stoppa mig, jag sneglade på manen och som jag gissat så sade han JAG, ja gick mot han och frågade typ hur då, tjejerna slängde sig mot mig och den ena började pussa mig, så givetvis så slutade jag  "testet "  och gick nog hem. 

En annan gång så( under dessa åtta dagar ) hade jag frågat en bekant om han kunde låna mig pengarjag hade använt  hans  mobilsvar till att låtsats prata då jag kollat läget runt om kring mig de gånger jag väntat på  bussen från restaurangen i Kungsholmen 
(Såg normalt ut att stå och prata och samtidigt röra sig för att se sig lite omkring obemärkt ),
så han förstod att jag hade det jobbigt, så han kom och då han klev ur så såg jag att bilen var tungt lastad bak även fast hans vän och dennes unge klivit ur och kommit fram och hälsat ( jag funderade på vad han hade i skallen då han tagit med sig ett barn till min adress då han hört att jag hade ovänner, men det är tydligen oftast de som är mitt uppe i trubblet själva  som tänker  ) Jag fick låna en slant ,  och då jag gick upp så funderade jag  a.n.g  den bak tunga bilen och om hans fjädring pajjat, men glömde bort det snabbt.
Jag var  på väg upp till Kungsholmen men tänkte ta en bira innan  så jag gick ner till det ställe som jag varit på innan hemmavid , kände mig nog ganska lugn då jag förmodade att span kollade detta ställe och Kungsholmen , beställde en öl och hade ett litet prince, satte mig vid det bordet som var längst fram mot dörren , då jag tidigare tänkt att det är bra att ha ryggen fri så hade jag alltid satt mig mot en vägg men som sagt så kände jag mig ganska lugn och sippade på biran då en man kom in,
en ganska knubbig svensk och beställde en flask- öl , bartendern frågade kalas och visade fram ett glas( han menade givetvis glas, han är inte svensk) jag tänkte att det stämmer ju en öl är lika med  kalas och skrattade det samma gjorde mannen som kommit in ( kan kalla honom för ”vik”) han frågade om han fick slå sig ner och jag svarade javisst, han var långhårig mm och såg ej ut som en span, och  verkade trevlig , han bjöd på en  flask- öl  ( nästan säker på att det var Mariestads ).

 Vi pratade lite då det kommer in två till dessa sätter sig bakom mig vid ett mat bord (själva sitt platserna var av sofftyp med ganska höga ryggar) jag hajade till då den ena såg ut som en ganska nyligen utkommen fängelsekund med narkotika som hobby för han var ganska solbränd , såg vältränad  ut men var väldigt benig i ansiktet den andre var lite pluffsig och blekare, anledningen till att jag hajade till var att JiB tydligen hade svenska pundar vänner och då jag inte sätt dem förut då jag varit nere så undrade jag lite vilka det var.
Vik” och jag fortsatte prata  men jag såg att han bött blickar med den bleka ( måste varit han då den andre satt med ryggen mot mig) och efter en stund så började vik att fråga mig om vad jag jobbade med mm jag svarade målare han frågade vart , och då jag börjat vakna till a.n.g situationen så sade jag lite svävande; lite varstans där det finns jobb.
Jag började fundera på den baktunga bilen och att bekanten möjligen blivit tvingad att visa mig för någon alt att någon vän till han ville vara med om något spännande  och denna bil var  perfekt då det varit en gammal kriminal bil  köpt på överskotts försäljning med mörka rutor bak, så på håll så såg man inte om det satt någon i baksätet  och denna "vik" hade verkligen rätt  kroppshydda för att tynga ner bilen så mycket.
 "Vik" började fråga lite om en kille jag visste hade ett måleri , jag svarade att jag inte visste något om denna, men vik böt någon blick till med de bakom mig och frågade mera om jag inte visste vem denna kille var , jag började åter fundera på vad detta var , om det var så att jag har gått igenom en massa för att någon sedan ska försöka få mig att tala om mina vänner och bekanta  eller att det var någon som skulle se om jag skulle knäckas av mitt bråk
( då jag varit lite i utkanten  i vissa saker som är preskriberade nu,  så var det ju kanske en legitim koll, hade även det i åtanke då jag inte kunde få ihop tanken på att den skin torre pundaren(?) bakom mig skulle kunna vara polis ),

jag började bli  förbannad, det hade redan hänt en hel del dessa dagar så jag ville inte bli störd av en massa frågor då jag laddade ”batterierna ” så att säga, så jag satte mig med ryggen mot glasrutan  så att jag såg bägge sidor , dels Vik och dels de bägge vid  bordet bakom. Och slog numret till bekanten med baktung bil , mins ej om det var mobilsvaret på hans nummer som gick igång men då jag ville se reaktionen på de vid bordet bakom , för att se om mina misstankar med blick utbytet var riktiga nämligen att dessa herrar var i maskopi med vik, så spelade det ingen roll, när det blev mobilsvar så sade jag ganska lågmält att, "om det är du som skjutsat denna man (vik) så ska jag weista dig"

( jag menade ju inte det, det var bara för att se hur de reagerade bordet bakom men jag var arg också om han hade skojat lite med mig)

de bägge bakom började rycka  och vik som börjat  leta efter telefon nr till killen han börjat fråga om, började säga att han hade telefonnumret i sin agenda, de bakom ryckte och blev stela om vart annat så jag ville ha alla tre i mitt syn fält så jag reste mig och ställde mig mot baren och höll ”liten försäkring” hårt i fickan , sade till Vik att han skulle visa mig  numret till killen han frågat om ( höll samtidigt de två övriga i ögonvrån) vik började bläddra för glatta livet ( hur kunde han veta att det var en ”liten försäkring” i fickan ?) de två andra satt stilla nu som ljus, och jag gick till bord nr tre så att säga och satte mig med ryggen mot väggen och de tre i bra synfält, tog fram ”liten försäkring” under bordet bartendern kollade i sin ögonvrå och blev blek ( jag dolde ”liten försäkring” väl så han kan nog bara ha misstänkt vad det var jag tagit fram så hastigt) och  jag spände den, jag tänkte att nu kan det vara riktigt allvar och då jag spänt ”liten försäkring” och ej hade varit i riktigt denna situation förut så satte jag ”liten försäkring”s öppningen mot knät, då jag tänkte att jag ville veta vart jag hade ”liten försäkring” då man hört om vissa nervösa som skadat folk av misstag, och min regel nr ett var att inte skada någon oskyldig( helst inte någon skyldig heller ) jag tittade så argt jag kunde mot tvn för att skrämmas så att de ej skulle få för sig något om de tittade på mig , de  vid bord nr 2 så att säga frågade efter notan, de märktes att de hade fått bråttom, jag bad Vik vid bord nr 1 så att säga att komma med biran
och ciggen men han vägrade . De två vid bord 2 reste sig och började gå ut, jag pustade ut och stoppade in ”liten försäkring” i fickan igen, jag började gå fram till bord nr 1 och sade så vänligt  jag kunde , att jag börjat undra varför han var så frågvis, då de två kom in igen i sällskap med en till och då jag hörde den nu tredje mannen beställa en öl så hörde jag hur torr han var i munnen, jag förstod att han var nervös alt beredd då jag var lika torr i min mun, så jag greppade min flask- öl vid bord nr ett och gick ut ( jag hade fått nog av spänning för stunden )tog fram ”liten försäkring” och höll den på min insida gick ett kort stycke och vände mig om, vred ”liten försäkring” där efter  och gick baklänges , vände sedan om och gick en lite bit till och gjorde samma sak igen
kollade framför mig då jag gick framlänges intensivt så att jag inte skulle stöta på någon granne eller liknande med ”liten försäkring” i hand.


 

Jag gick in i porten och var på väg upp då jag kände mig överrumplad   över den hastiga situationen  så jag satte mig hukande med ryggen mot en vägg inne i porten och stack fram huvudet ibland och kollade så att ingen kom in genom dörren medan jag kollade ”liten försäkring” så att den var låst ordentligt, och tänkte efter lite .
Jag tänkte om jag sätt fel a.n.g blick utbytena mellan Vik och de andra, men förstod att vik inte var där av en slump så jag ringde upp bekantens mobilsvar ( är säker nu på att det var mobilsvar) och bad han ringa så fort som möjligt till mig eller om det var hans vän som var där inne be han gå då jag var säker på de övrigas reaktioner så ville jag inte att denna vik skulle råka illa ut p.g.a. att han suttit med mig och pratat, efter en stund  tänkte jag kan inte ge mig om det nu är Jibs polare tänkte också på han med vinflaskorna, att han kanske sagt åt några polare att skrämma bort mig ( och det var väl förståeligt då han blev ordentligt skraj ) så jag gick mot restaurangen och höll ”liten försäkring” i högerfickan och då jag kom fram till dörrarna till restaurangen så öppnade jag i alla fall den inre ( tror att den yttersta stod öppen, mins inte) med vänster hand , såg direkt han den skin torra sitta vid bordet direkt till vänster och i hörnet till vänster satt en familj på tre ( tror att de var tre då jag bara såg den lilla flickan) rakt fram vid bardisk kanten stod den tredje som kommit in och sträckte sig genast efter öl glaset  bakom han så stod en man vet ej om det var den fet bleka men han tittade inte mot mig utan stod med ansiktet vänd mot toalett dörren , jag såg han bara i profil och bara ansiktet han såg beredd ut, till höger om mig så satt Vik på soffkanten med bena ut mot bardisken, den skin torre smilade upp med ett stort avväpnande leende och höll sin händer väl synliga, jag sade åt vik  och klappade han på axeln( då jag ville få han i säkerhet ) att vi kan väl gå ner till det andra stället och ta en bira där jag kollade hela tiden de tre övrig men situationen  var jobbigt då familjen satt i hörnet , Vik sade att jag går ingen stans med dig
jag sade en gång till att vi går , men då han nekade så sade jag ; Skyll dig själv , och började backa ut, mannen i familjen ( han satt med ryggen mot väggen kvinnan satt mitt emot han och barnet på hans insida ) sade; stäng dörren efter dig med myndig röst, jag sade ursäkta och stängde dörren och gick nog hem igen. Huvudet snurrade av tankar kunde det  varit span och om det nu var så varför tog dom mig inte. Jag åkte som vanligt upp till Kungsholmen och gick in på restaurangen den vanliga tiden då de åtta dagarna inte var avklarade. Satte mig med ryggen mot väggen långt in  och jag  beställde nog en öl och försökte koncentrera mig på ett korsord medan jag höll ögonen på dörren ( jag var så koncentrerad på dörren så jag hörde den väldigt tydligt då den var av svängdörrs modell ) jag hade som tidigare sagt inte varit på denna krog på minst 6 månader och det var nog 10 månader sedan jag var stamkund där ( det inträffade en del besynnerliga saker då b.la. så muckade folk gräl med en mm) och de var inte som det brukade vara , fullt med glada människor som tog en after Work pilsner eller två, utan det var en lugn stämning och jag såg att en del slängde ett öga på en , alla satt ock pratade lågmält , jag tänkte att de kan ju inte vara span  alla utan det är nog jag som är spänd och tolkar fel , men givetvis så tänkte jag på den gången innan då mannen hade kommit kutande och det stod minst 5 personer i dörren helt plötsligt
 ( saken är den att då man ju varit ibland kriminella  från förortstiden då man busade som alla andra gjorde för att sysselsätta sig mm så hade man alltid blivit inlåst bara man hade haft en tanke nästan att göra något olagligt , och kunde när som helst bli stoppade och visiterad så tanken på att någon span skulle veta om att jag hade ”liten försäkring” 

( med tanke på viks och de andras agerande , men kunde ju även berott på antagande)
och inte ingrep var totalt främmande , nästan bisarr och gick inte att få ihop i min skalle men jag varnade de vänner som jag hade kontakt med att jag kunde vara spanad , men då jag berättade så trodde, speciellt en , att det inte var sant, han sade bara att jag hade mycket detaljer).
 ( Jag fick veta 1999 att en var polis , en annan som jag anmälde för kraftigt hot 2004 kunde inte internutredaren hitta i sina register och lade ner anmälan. Jag googlade den personen senare då jag tänkte att de kört med falska namn , men fann honom på företaget han beskrivit och senare även bilder på dennes Facebook sida som han även måste ha spärrat mig ifrån att söka då jag fick gå in via en annans sida. Detta skrivet den 5/12-2013 )

så jag bestämde mig för att göra ett litet test, jag tror  att toaletten  uppe var ockuperad så jag gick ner utan jackan, jackan låg kvar med ”liten försäkring” i höger ficka, gick in på toa i undervåningen pinkade snabbt och gick upp igen och satte mig , jag kollade inte genast om ”liten försäkring” låg kvar utan kollade  korsordet lite och efter en stund då jag blev nyfiken på om den låg kvar så började jag låtsas leta pengar , jag visste att jag var black men det var en bra förevändning att kolla mina fickor försiktigt, kollade först den vänstra och då bartendern kom 
( han hade jag aldrig sett förut, han såg  Invandrare A akttigg ut   men som jag tidigare skrivit så hade jag inte något emot dem , utan var förbannad på snorunge a och då Jib i synnerhet som var äldre än mig, som tydligen ville fortsätta tjafsa)
  och jag frågade han om jag kunde skriva en Wisky ( jag hade tänkt att bli lite full då jag, misstänkte att jag  kunde  vara spanad och tänkte  att mina dagar i frihet kunde vara över för ca 6 månader framåt )
 som det alltid gått tidigare , men det blev blankt nej, så jag körde ner högra handen i jackfickan och kände att ”liten försäkring” låg kvar , låtsades leta mynt men hittade inget , det kom fram en man och satte sig vid bordet bredvid, han frågade om det var ledigt vilket jag sade att det var, beklagade mig lite över att här är man stam kund ( varit) och inte fick skriva upp en Wisky ens, han åt och jag kollade mitt  korsord , mannen som satte sig bredvid var ganska spänstig ganska kort han verkade trevlig och lugn, allt sade mig att han kunde vara span men det hände inget.


Då jag satt där så ringde jag bekantens mobilsvar och sade att ; om det var du som skjutsade Vik så får du fan ställa en långtradare wisky utanför med slang så jag kan lugna nerverna efter pressen med han och de tre innan på puben hemmavid

Åkte nog hem och gjorde en rutin sak för att om det var jibs polare inte skulle störa på natten, då denna spridit ut att jag var någon pundare så kan det haft effekt om de trodde att jag satt beredd och spanande nätterna igenom och rutinen var därför , jag visste att jag måste få sova för att orka.

33Var på puben på ön och skulle som vanligt upp till Kungsholmen mins ej om ”målaren ”  ( han som jag testat tidigare då det slängde sig två tjejer mot mig) var där eller om han kom efter mig då jag satt och drack en öl och kollade korsord
 ( hade för mig att det var en bra nerv lugnande kombination ) 
tror att det var denna gång som han pratade som av en händelse om hel mantlad ammunition och omantlad ( hel mantlad går rakt igenom och omantlat gör större skada genom att plattas ut ) han pratade också om Eiffeltornet i Paris och sade att om man släpper ett mynt uppifrån så går det igenom skallen på en person på marken.
Jag tyckte att han var mycket sympatisk plus att han hade dialekt som visade att han inte var från Stockholm och med tanke på att jag var orolig för att bli lurad av Jibs polare så lugnade det mig) han frågade om jag visste något ställe i stan som var bra , jag sade att jag ska upp till en restaurang i Fridhemplan ( jag var övertygad till 90% att han var span )han frågade om han kunde hänga med ( jag hade inte några pengar kvar till den vanliga biran ) och bjuda på ett par öl .

Jag tänkte att han kunde ju lika gärna ta in mig för ”lite försäkring” ,så det var väl ingen ide att neka plus att han skulle ju stå för biran , så vi började gå, på vägen så sade jag att jag måste bara upp en kortis ( och lämna”lite försäkring”) han sade att det behövs inte , men jag kutade upp och slängde ”lite försäkring”under fotänden på bäddmadrassen  och vi började gå mot bussen, han verkade lite påverkad och de 10övriga % av min misstanke ang att han  inte  var span gjorde sig påmind och jag sade att jag kan ha ovänner där uppe så om det händer något så lägg dig inte i. Vi kom fram till bussen och jag såg en kille av (Invandrare A typ) glo på oss ganska intensivt , så jag frågade om inte målaren hade till en taxi då bussen kan ta tid , vilket han hade så vi tog den första som kom och åkte mot Kungsholmen , när vi närmade oss Kronoberg ( vilket är ett väldigt väl  känt Polisstation/Häkte för oss som busat ) så började han fråga vad jag tyckte om att åka dit mm (till Kronoberg) jag tänkte att  nu är det färdigt, det blir cellen nu men jag tänkte att jag nog inte skulle orka så mycket mer så det var ok att vila upp sig  ett tag och givetvis säga var de skulle vakta , ( jag tänkte också att en utsocknes så att säga inte kunde känna till Kronoberg på det sättet så detta måste vara en span ) 
 han bad taxin om att få stanna utanför nedfarten till Kronobergs garage infart som ligger på Drottningholmsvägen i Kungsholmen ( jag tänkte  skämtsamt :fan blir det inte ens en bira typ) , han skulle pissa , så han ställde sig på trottoaren i höjd med garage vakt tornet och pissade , jag började nu verkligen fundera på om detta var span igen och han sade något samtidigt som en bege Mercedes kom accelererande  med släckta lampor uppifrån Drottningholms vägen , jag tänkte genast fan detta var en fälla  och jag har inte ”lite försäkring” med mig så jag började  springa över gatan och halv joggade längs med Sant Eriksgatan mot restaurangen  jag vände mig om   vid ett par tillfällen och såg han hålla ungefär samma fart som mig fast på motsatta sidan av gatan , jag små svor för mig själv att jag lämnat ”lite försäkring” hemma då jag sprang. 
Och jag såg att han kollade oroligt på mig medan han sprang så då jag kommit runt hörnet och närmade mig restaurangen så lugnade jag mig ett spass och tänkte åter igen att jag är black och behöver beställa  en bira där inne så jag kollade efter han och han hade precis kommit runt sitt hörn och börjat gå bortåt så jag visslade på han och vinkade åt han att komma, vilket han gjorde. Tänkte igen på Jib och om denna person var skickad att lugna ner bråket så var han ju ganska reko, (jag tänkte alltså på han som varit på restaurangen tidigare och ville mäkla fred, men som aldrig kommit , och som var upphovet till att jag skulle spendera   de åtta dagarna där.)
Då han kom så skojade jag bort  det hela och  vi gick in, det var fullt med folk och det var en glad  stämning, vi ställde oss i slutet av bardisken ( bardisken var väl ca 6-7 meter lång) han beställde  två öl och han började prata lite med två kvinnor  jag stod längst in och han vände med andra ord ryggen mot mig, innan han vände sig från mig så sade han; litar du på mig så litar jag på dig.  Efter en stund så började han titta sig om kring med en klart spelad simmighet , han spelade packa alltså. Och det kom fram en kille som jag kände igen från ett kafé /pub en bit där ifrån , jag hade hört att det var en lite jobbig typ på fyllan, annars reko, han hade frågat om droger tidigare så jag sade att jag har problem och den jag har bredvid mig är troligen en spanare som spanar mot mig ,så det vore dumt av killen att göra något olagligt ( jag for alltså mellan att tro att han var spanare och att vara en snäll buse)Killen ville inte tro mig då ”målaren ” spelade väldigt packad , men jag hade ju sett ”målaren under en tid så jag var ganska säker på att han spelade, jag sade till killen att; rör inte han för han är just  ( jag hade tidigare träffat folk som inte hade något emot att bråka med en civilare) jag bytte telefon nr med killen. ” målaren bad mig vänta medan han skulle på muggen och jag stod kvar och pratade med killen , efter en stund så tänkte jag gå ner i undervåningen och kolla muggen ( hade det som vana att då jag var där så att ingen skulle kunnat säga att han varit där men inte jag) då ringer telefonen och jag svarar, det är killen som bara är två tre meter ifrån mig som ringer och han säger att du har nog rätt, mannen står och kollar in dig från mugg kön och var nu nykter, jag svarade ungefär  " jag sade ju det".
 Kvällen fortsatte med att ”målaren” skulle viga pengar av de två kvinnorna, medan jag gick fram till fönstren emellan åt och kollade ut , vid ett tillfälle så var det en kvinna som sade och vad jag är full ( tänkte senare att hon inte verkade så berusad , jag hade innan spenderat mycket tid på krogar och sett de olika stadierna av berusning många gånger) jag hade tagit som vana att då jag börjat känna mig lite berusad  så drack jag ett glas vatten , och sade till henne att dricka lite vatten , minns inte om jag gav henne ett glas också ( tog som vana att alltid vara jätte trevlig då jag hade ”lite försäkring” i min ego för att vanligt folk inte skulle bli rädda om det såg den). 
Senare så tror jag vi gick ner på puben på ön och sedan minns jag bara att jag var jätte berusad , tog det då som att jag slappnat av då span nu mer eller mindre visat sig nästan officiellt.

Hade gett mig fan på att jag skulle upp dessa 8 dagar vad som än hände så jag åkte som vanligt upp ensam till Kungsholmen , jag hade innan smort in ”liten försäkring” med matolja då jag hört att det var viktigt att olja in den, givetvis med symaskinsolja eller liknande   , men man tager vad man haver och denna hade börjat härskna vilket jag inte märkte så bra då jag har vissa bihåleproblem.
 Kom upp och var ganska avslappnad och trött efter en jobbig tid som jag betraktade som så gott som över, det var samma bartender som den första kvällen då jag mött de två nyfikna ( jag minns ej vilka kvällar han hade varit där under denna tid men det som hände denna kväll glömmer jag inte därför så minns jag att det var han) jag beställde en öl och skulle gå ner till undervåningen för att vara för mig själv och bara lösa ett korsord för att sedan åka hem, han gav mig ölen och han frågade om jag ville ha vatten som vanligt , jag såg väll ordentligt trött ut och var väl lite förlägen över att dragit dit gidder ( om de nu hade försttåt något av det som utspelat sig, tänkte jag då) då jag skakade hand med honom då han samtidigt gav mig biran , jag tvekade då jag inte hade tänk att stanna så länge men då han nog kände lukten av den härskna oljan och såg att jag var trött (  jag var avslappnad och glad att inget hänt  ) så sade han ; du SKA ha Vatten också , han gav mig vattnet och jag såg något oljigt  i ( det såg ut som då imma rinner på utsidan av glaset fast detta var innan för) glaset då jag fick det men funderade inte mer på det utan gick ner och började smutta på biran och kolla tidningen , det var ganska mycket folk där nere, alla var lugna och små pratade. 
Jag mins att då jag började på vattnet så hörde jag på musiken som var konstigt rytmisk , började bli trött som fan , nästan somnade , jag drack mera vatten men blev bara tröttare och tröttare , jag tänkte då på det oljiga jag sett i glaset ( man har ju hört om ögondroppar mm som fungerat som knockout medel) jag försökte fokusera ögonen i tidningen med korsordet men det var omöjligt , så jag svepte nog ölen och började gå ut , jag fick ingen panik utan tänkte att jag nog var i säkra händer och att de hade gjort detta i väl mening, men tyckte att det var onödigt att droga mig då jag ju ”klart och tydligt” på telefon

( då jag var ganska säkert på att om det var span runt så var  den  avlyssnad också  så hade jag sagt allt jag företog mig till bl.a. en bekants mobilsvar för att i sådana fall lugna dem, bekanten raderad nog alla dessa kryptiska ”fylle dille” meddelandena utan att lyssna på dem)

deklarerat att jag bara skulle gå upp i de 8 dagarna, jag ställde mig vid bussen och hade svårt att hålla ”liten försäkring”, den bara hängde i mitt finger i fickan, jag orkade inte greppa den normalt , bussen kom och jag tror att jag fick åka gratis och gick längst bak i bussen och satte mig vid högra rutan. Bussen började åka och jag lutade mig mot rutan och bara blundade ett par sekunder, bussen var totalt full med folk , jag hör en kvinna säga med en bestämd röst; släpp fram mig, och hon tryckte sig ner bredvid mig, hon hade låtit som en sjuksyster då hon sade släpp fram mig noterade jag.
Hon tog fram lite dokument och började studera dem och då jag kikade lite på dem så kollade hon mig ganska forskande , det jag såg som stod i dokumenten var b.la. procent tal mm( bara en detalj jag mindes) .Jag klev av bussen och började gå hemåt och bena bar mig nästan inte ,nästan framme vid porten så var jag så knockad och lugn att jag först inte tänkte vända mig om som jag alltid gjort under dessa dagar innan jag gick in för att kolla om någon var efter mig, men jag tänkte att jag ska vända mig om ändå som markering typ. Jag kom upp och slocknade genast , sov kanske ett par timmar och vaknade kanske runt 20-21, jag förstod att jag blivit drogad och skämtade med en kille  på telefon att de kunde väl ha sett till att dosera så att man sovit hela natten, ( hade jag druckit hela glaset vatten så hade jag somnat på restaurangen , jag funderar lite nu  på den kvällen jag var med ”målaren ” på puben på hemmavid då jag blivit så packad på ingenting, och om bartendern låtit vattenglaset stå så att någon lyckats pulat ned det som såg oljigt ut ? ) 
Klart hit den 26/12-2010 kl 10:27 

Viktiga  tillägg och förtydliganden ang skrivandet då jag snabbt läst lite  och sedan lagt ut så kommer fortsättningen vara  mera i rapportform då jag mindes i natt att det är inte bara att lägga ut texten rakt av då tex vissa saker blir fel, då jag skyddade vissa i det längsta, även i memo/punkt  skrivningarna  mm, ytterligare förklaringar nedan i röd text:
 


Skulle Skriva i natt och såg att det blev för rörigt med några andra punkter då jag skrivit ned dem i hast för ca 6-7år sedan ( idag är det den 27/12-2010) och såg rena ihop skrivningar , då jag ej läst texten sedan dess och inte kunnat se felen, plus att vissa situationer Händelser ska var ”ihop vävda” med andra punkter  tids messigt och även  ur b.la.  del "2"  men jag mins inte  ang vissa  nu i vilken ordning så jag får ta vissa ” axplock ” och ge dessa som på   exempel  på episoder  som  hände under samma tid. 

Detta (del ett)var ju den jobbiga delen att skriva så jag började med nr 2 /och dagböcker så att säga så jag har varit för slarvig då jag  snabbt skrivit om första åren, jag trodde att jag skulle minnas allt i kronologi senare , men gör inte det helt. Plus att jag ser att jag skrivit tex  hoppas ”målaren” har en överordnad mm, vilket jag ju inte tagit  hänsyn till nu, även om jag inte skulle bli sur om att b.la. dennes del är preskriberad nu.

 Jag minns nu ang att skriva slarvigt och i romanform, var ju ett sätt att kunna hävda att det bara var en ploj/övnings bok mm om fel personer skulle se den, men då kronologin blev lidande så märkte jag hur tungt det kan komma att bli att skriva resten helt fullt ut och hävda att precis då, där och där gick allt till, utan får bryta upp den lite grann vilket jag ju redan gjort i det tidigare skrivna , men då jag såg att vissa punkter längre ned var sådant som  hörde till redan skrivna men inte viken dag så blev det genast mycket svårare att ändra och bra mycket mera jobb.  
Senare då jag började med dagböcker så blir det enklare men det är inte förrns i tvåan som jag började skriva först punkter till som hände efter och runt 99 och alltså hemlighöll den första delen från 97 då jag tänkte att den är för känslig för vissa som jag då inte visste om de själva blivit spanade  om de var span , men de ledde mig åt det hållet med några ord och då jag tänkt  att om dessa från början var span så hade de begått kraftiga tjänstefel och jag  ville hålla tyst om det ,  och då de andra(?) började djävlas så varnade jag dem genom att påbörja "boken" från 1999 och skriva lite öppet i dagboken på datan om händelser.

Sedan så är det dumt att  skriva  att man var si och så säker på att vissa 1997  kunde vara span eller  andra aktörer etc, då jag började  skriva  2003-2004 tom hade sätt en  i  en tidning åren efter mm ,så blir det en efterhands uppskattning  som jag inte hade då och inte vet nu heller om det var så med vissa  andra, men jag ska skriva "tänkte kunde vara" även i fortsättningen, då man hade en bild av hur vissa skulle vara och bete sig och se ut, så  blev man lite lurad  först men man hade ju sitt att tänka på också och gick först på de gamla parametrarna, men vet nu att vilken lodis, pundare som helst kan vara en förkläd span, de är inte dumma och har nog  sminkörer mm att ta till, och att det är bara  bra att flera får veta det i preventivt syfte mot kriminalitet som i mitt tycke har blivit för mycket i dagens Sverige, förr var det bara spännande då man hörde vaneförbrytare återigen  ställa till med rubriker.

Jag funderar även  över andra nyfikna som kan dras in om jag t.ex.  skriver "folk att ta av" mm (just det var fel då jag inte mins vilken som var vilken med säkerhet nu) , så jag får vara varlig även om det är ca 15 år sedan, eller kanske just därför då folk förändras oftast med erfarenhet och visdom, växer upp och blir mognare helt enkelt och inte vill bli ned/indragna i en sådan här bok /redogörelse.

Jag  minns de starka situationerna väl men har ibland bara  några   tids referenspunkt och ibland inte ens det, plus att man minns ibland mera då man går igenom förloppen så det blev inte den enkla punkt utläggningen jag tänkt utan får som skrivet ta axplock utav vissa delar.
plus vara lite varsam med hur man beskriver sig själv mm  också , då man  tex skrivit ”alltid skönt då man åkte dit att ha en öl i sig” ungefär och skriver ihop det med då man var ung och polisen någon gång  tog en för fylla etc, vilket drabbade nästan alla unga och i vissa förorter oftare än andra,
och jag har jobbat hårt på dels tunga jobb sedan unga år i huvudsak men slarvat ibland, kan varit oupptäckt  kroniska sjukdomen som gjort  så att man tänkt att det vore inte dumt ibland med en "genväg", och jag tänkte ibland då man blivit en bit  över   20 år  att "vad fan pysslar man med egentligen", men  oupptäckt kronisk bihåleinflammation som man lindrade  med att hoppa in hos läkare några  gånger år  och få antibiotika mot längre förkylning ,


gav/ger  mig troligen  även sömnproblem, så det var ett litet helvete att sova bra  bara varannan natt  och samtidigt vara sjuk och samtidigt gå och jobba, så det var lätt att drömma, och ibland så åkte man dit på något  halvhjärtat små bus  och då oftast då man  haft några  öl i sig .
  Att man sedan oroade folk runt sig är inget man själv skulle vilja uppleva.


 (ska alltså i klartext bryta/korta  ned vissa beskrivningar av händelser och försöka  lägga dem ungefär i tiden. )

Nya punkter på händelse genomgångna och klara 28/12-2010

No comments:

Post a Comment