Avsalta Havsvatten Nu

Vatten är det brist utav, på en VATTEN planet!? Avsalta Havsvatten Nu!


Friday 18 March 2011

Läkaren utan gränser

  Bra Vård???


har man ju stött på ett par under åren som inte haft kunskap(?)http://l-hs.blogspot.com/p/bra-vard-rinosinit-tandrot-i-sinus-twar.html i alla fall, men  jag var också med   om en händelse 2003(tror jag möjligen 2002) där en läkare VG skulle undersöka mitt knä och lägger handen som av en händelse på min balle , och det tog det tag innan jag började resa mig då jag tänkte att han är läkare och inte förstod vad han lade handen medan han kollade knät.
 Jag funderade lite på det där ibland om läkare är så vana med att hantera folk etc och inte tänker, men han hade sätt lite tillgjort  fjollig ut en  gång så jag undrade lite några gånger om vad fan han hade pysslat med.

Jag sökte på han nu efter "uppdrag granskning"  då jag ville se om han var nämnd för sådant agerande då vissa verkar ju tydligen inte sluta i första taget ,  och  om han var även homosexuell, och han var homosexuell, och tillsammans med en man som har tunga sjukvårds frågor som jobb . Jag börjar se  en hel del  sammanhang nu då jag haft ett litet helvete på flera plan  sedan 1997 där bla  läkare nonchalerat en totalt och polisanmälningar lika så och en väldig massa nytillkomna händelser sedan 2003-12-30.
(Fan jag som trodde att min bok nästan var klar , det blir ju ihop vävt i en mycket större härva vilket jag anat mig till men, med helt nya infallsvinklar och inblandningar även på mitt senaste jobb fattar jag mera i från och vilka som jag sprungit på på stan sedan  2004. etc etc.)

Det hör till att säga att jag blev tafsad på en gång för många år sedan och slog han  men tänkte senare att det var ju en människa , så jag lät nästan en sak passera på mitt jobb men varnade ledningen så att de skulle skriva det i företagspolicyn som är glasklar för hetron, jag har haft tjafs sedan 97 och tänkte att det kan vara dessa som bråkar/narra en att starta bråk  så  att  då skåplås bröts förmodligen upp då låsen gick sönder ofta, men antingen samma eller på "plussat".

Vilken soppa detta blev.... de skyddar varandra flera yrkeskårer och ställer till mycket svåra problem för enskilda och även hamnar i beroendeställning hos varandra och blir lätt offer för utpressning.

Jag kan ge Uppdrag granskning flera  program om övergrepp och missförhållanden som inte kan förklaras med annat än  mörkläggning, skydda varandra,sadism.

I just det fallen som togs upp i Uppdrag granskning  så undrar jag verkligen om någon utav patienterna han haft farit illa genom att han inte kurerat dem utan mera varit inställd på  sexuella närmanden, det är ju väldigt allvarlig detta på flera plan.

Ang VG så får man  ju hoppas att det inte händer med flera för jag vittnar i sådana fall för det är en kränkning som inte är rolig på något sätt för en hetro.


http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/ideologiska-lasningar-praglar-jamtin_6046703.svd
http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/homosexuella-diskrimineras-i-traditionella-yrken_6013145.svd
http://svt.se/2.152437/1.2358545/fick_fortsatta_som_lakare_trots_patienternas_larm?lid=puff_2359785&lpos=rubrik
http://www.dn.se/nyheter/sverige/lakare-anhallen-for-valdtakt
http://svt.se/2.22620/1.2308265/lakare_anhallen_for_valdtakt
http://www.svd.se/nyheter/inrikes/lakare-anhallen-for-valdtakt_5894467.svd

No comments:

Post a Comment