Avsalta Havsvatten Nu

Vatten är det brist utav, på en VATTEN planet!? Avsalta Havsvatten Nu!


Friday 25 March 2011

Kokain , Cannabis, farligt farligt

Kokain är mycket beroende framkallande och har så stor påverkan på människan som organism så man får gratulera tullen i detta verkligen.

Att folk vill ha uppåt droger kan bero på mycket som tex
1) Trötta efter en arbetsvecka och inte vill somna under bordet om de festar till på helgen (och är det då speciellt kokain så blir de snabbt beroende genom ett sug som troligen bli mycket starkare allt efter som  och som kräver likt nikotin tillslut doser varje dag.

2) Rökt på sig en trötthet av cannabis eller har tröttande sjukdom tex astma, infektion etc. (som ni borde verkligen jaga, då det ställer till med andra värre bekymmer också. http://www.fhi.se/PageFiles/7915/R-2009-13-Skador-av-hasch-o-marijuana.pdf

3) Nyfikenhet eller "smarthet" då man på kokain kan sova inom några timmar , där tom  lågdos utav  amfetamin kan ta ett dygn innan man somnar, bara det att kokain är snabbare beroende framkallande och inte ger den avsmak som man kan få dagen efter av amfetamin låg dos , likt avsmaken på speciellt starksprit dagen efter (baksmälla).
Amfetamin är en kraftig drog speciellt om man tar flera dagar i rad  och eller injicerar så finns storrisk för beroende, så det är inget bra alternativ till kokain men flera som testar kokain torskar dit på 1) suget 2) de uppfattar det som mildare än tex amfetamin.

Man önskar ju att de som inte kan utav ovanända skäl hålla sig ifrån uppåt droger att det togs fram något ofarligt som hade samma uppiggande effekt. Då det gäller nedåt droger  som cannabis så kan nog det vara sömnstörning i botten utav tex infektion, astma etc, och där sömnhormonet melatonin borde erbjudas , även hos högkonsumenter av sprit och ju även de som tar uppåt för att bli piggare där det ju även kan bero på dålig sömnkvalitet i botten skulle ju kunna bli hjälpta men det ända preparatet nu utan licens är Circadin som förstör för många melatoninets goda egenskaper genom att utsöndra melatoninet under för lång tid så att dagtrötthet blir följden mot kapslarna som avger allt direkt och söver bara under natten /den tid man valt att sova.
Förövrigt så är det bara ang Circadin att nämna att man blir trött  dagen efter (om man blir det) och be läkaren ansöka om licens för kapslarna.

För de som fick fängelse i 5år är det ju bara att beklaga tidsspillan.  Med bättre metoder för att avslöja droger så att flera åkte dit så att mindre kvantitet nådde landet så att färre användare tidsspillde sina liv till droger enbart , så  skulle ju något år räcka, men jag förstår att domstolen dömde så pass hårt (två kilo hade givit 10år) då det väller in droger i landet och man behöver oroa potentiella  knarkkurirer/handlare för just lång egen tidspilla då många går under  på droger (hur de tillåter sig det? kan bero på ovan nämnda trötthet utav sjukdom, inte förstå att de som har gått över gränsen kan även ske dem etc etc) och spiller sin tid.


http://www.svd.se/nyheter/inrikes/fem-ar-for-kokainsmuggling_6038105.svd
http://www.dn.se/nyheter/sverige/fem-ar-for-kokainsmuggling
http://hd.se/inrikes/2011/03/25/fem-ar-for-kokainsmuggling/
http://ltz.se/nyheter/inrikes/1.2886556-fem-ar-for-kokainsmuggling
http://gd.se/nyheter/inrikes/1.2886605-fem-ar-for-kokainsmuggling
 http://www.skanskan.se/apps/pbcs.dll/article?AID=/20110325/TTINRIKES/103259993/-/fem-ar-for-kokainsmuggling

No comments:

Post a Comment