Avsalta Havsvatten Nu

Vatten är det brist utav, på en VATTEN planet!? Avsalta Havsvatten Nu!


Wednesday 16 March 2011

Packa ned skiten i dessa slutförvar

men se till att det är lätta att öppna och att kapslarna har  bra kanonrörs form, för har vi inte inom 1000 år kommit på hur tex magnetkanoner eller rymdresor blivit billiga och säkra så har nog rymd och annan forskning helt avstannat till förmån för krig, knark och annan dumhet. (kapslarna skulle ju rosta efter 1000år )

Placeringen av de nya verken som bör byggas snarast borde ju vara en bit ned i marken med de expansionsrum som behövs för dessa ång "blow outs " som man hörde att Finland höll på med i sina moderna verk, sedan om det för säkerhetsskull kopplas 50 eller 100 extra individuella  dieselverk till dessa för att garantera att elen inte slås ut  även om en komet skulle landa i havet utanför och orsaka jättevågor med översköljning av dessa verk likt i Japan.

Kärnkraft behövs inte minst för att industrin ska kunna tillverka solceller till tredje världen som skulle kunna minimera sina egna verk då de ju har mera  sol .

Jag tror att människan kommer att ta sig lättare ut i rymden , och då vore det inget problem att hiva in soporna i Solen, satsningar  på rymdfärder och vatten utvinning och givetvis nya energiutvinnings former och medicin är de viktigaste områdena , inte data spel som går ut på  hur man slår ihjäl en prostituerad eller att införa nya droger som cannabis.



http://www.expressen.se/ledare/1.2367182/bygg-nytt-och-bygg-sakrare
 http://www.nyteknik.se/asikter/debatt/article3123940.ece
http://www.dn.se/nyheter/sverige/ansokan-om-karnavfall-i-forsmark
http://svt.se/2.22620/1.2362055/staten_ska_ansvara_for_slutforvar
http://www.gp.se/nyheter/sverige/1.573762-protester-mot-forslag-om-slutforvar
 http://www.svd.se/nyheter/inrikes/greenpeaceaktion-mot-skb_6008947.svd
http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/erkann-vatten-som-mansklig-rattighet_6008571.svd http://www.svd.se/opinion/ledarsidan/karnkraft-och-karnkraft-ar-inte-samma-sak_6008593.svd
http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/ingen-saker-forvaring-for-karnavfallet_6008167.svd

2 comments:

  1. http://www.nyteknik.se/nyheter/innovation/forskning_utveckling/article70470.ece

    ReplyDelete
  2. tackar Anonym för länk ang "transmutation"

    ReplyDelete