Avsalta Havsvatten Nu

Vatten är det brist utav, på en VATTEN planet!? Avsalta Havsvatten Nu!


Sunday 13 March 2011

Vad har hänt , kniv och pistol dåd

http://www.dn.se/nyheter/sverige/tonaring-skottskadad-i-malmo

tom mot unga nästan barn i Sverige varje dag?

När jag växte upp så var det fegt att använda kniv, att skjuta prick på döda ting förstår jag att det är en tjusning med, men att skjuta på människor måste de ju förstå innan att det inte är roligt och bara förstör dem själv också.

Jag hörde om en förort där de kriminella ungarna hotade att göra folks barn illa om de tjallade, jag var själv ett ungt busfrö men aldrig att sådant sades från någon som man tänkte frisk om eller  som varande nykter.

Jag menar stegen har blivit långa nu, från äppelpallare till kioskinbrott och någon bilstöld till att hota folk på grövsta dem sätt och även kniva och skjuta   för att slippa stå för det man har gjort är brist på något tydligen.


Vad säger kriminologerna om denna utveckling ? att det inte ökat? Om det inte ökat så har media blivit bättre på att rapportera det i alla fall.


Lösningen på problemet är att se till att det finns jobb exempelvis  inom skogsbruk , vägrensning, lednings rensning , byggnadsställnings, på höjd måleri (för spänningslystna)  etc etc jobb. Jag menar hade det inte funnits svartjobb då jag var ung som man kunde hoppa på då man inte hade pengar så kanske man följt med flummarna varje 25e för att person råna   folk mm i ungdomlig dumhet .

Man fick arbetslivserfarenhet och livserfarenheten och  förståndet att inte börja röka tröttande brass då man är uppfostrade med att jobbet måste man sköta.

Jag är mycket trött på att läsa om detta ofta så börja gärna med att lära folk att hota deras familjer gör man inte, inte ens på skämt ( det är sådant som sätter andra i krigssituation och som sedan kan försvara sig vilket ju har en nedåtgående spirals effekt)  , ta sedan bort drogerna och se till att det finns jobb , de unga börjar uppfostra varandra med kniv och pistol, det är inte klokt.

Sedan kan man ju i jobbväg även tillverka solceller, avsaltnings utrustning , jordbruksredskap till de regioner som behöver även de mat i världen . Visst behöver vi invandrad arbetskraft, men frivillig  och  inte hela planetens svältande befolknings som nog inte vill byta land om de kunde slippa bara för att de svälter och någon startat krig om små smulor.



http://www.gp.se/nyheter/sverige/1.571542-tonaring-skottskadad-i-malmo
http://svt.se/2.22620/1.2356594/tonaring_skottskadad_i_malmo
http://www.svd.se/nyheter/inrikes/tonaring-skottskadad-i-malmo_6002547.svd
http://www.svd.se/stockholm/nyheter/pakord-av-taxi-avled_6001843.svd
http://www.svd.se/stockholm/nyheter/man-knivskuren-i-brostet_6002785.svd
http://www.svd.se/stockholm/nyheter/knivskuren-inte-illa-daran_6002993.svd

http://www.dn.se/sthlm/tva-skjutna-i-stockholm 

No comments:

Post a Comment