Avsalta Havsvatten Nu

Vatten är det brist utav, på en VATTEN planet!? Avsalta Havsvatten Nu!


Tuesday 8 February 2011

Om Reinfeldt visste vilken " inavel" i Svenska rättsapparaten

http://www.gp.se/nyheter/varlden/1.547281-beslut-om-assange-drojer

 mm det kan vara så skulle han förhoppningsvis göra något åt det. Ena täcker upp den andres fel och den ene känner den andre som stjälper på andra sätt ..... om folk visste hur det kan gå till. Inte ens MR grupper vågar ställa upp för de blir väl utfrysta ???http://l-hs.blogspot.com/p/en-bok-om-overgrepp-kommer-det.html
(två länk till i mina sidor)

Sedan så kan man ju ha åsikter om att Assange inte orkar lägga tid på något som han tror först kan vara en komplott för att få han i en fälla , men inser sedan att Svenska lag för våldtäkt skiljer sig från andra länder (man kan ju ha synpunkter på att säga våldtäkt om allt men det kan ju vara för att de som begått riktiga våldtäkter ska ha en chans att   försvinna i mängden och förhoppningsvis inte göra om det, huvudsaken är ju att man respekterar varandra)
http://www.dn.se/nyheter/varlden/alhem-assange-kan-horas-i-englandhttp://www.svd.se/nyheter/inrikes/svenskt-rattsvasende-svartmalas-pa-natet_5922857.svd

6 comments:

  1. Det var hårresande att höra statsminister Fredrik Reinfeldt göra sitt uttalande om Assange och de två kvinnornas anmälan om våldtäkt där Reinfeldt bidrar till förvrängningen av fallet. Enligt hans uttalande bör kvinnornas sak få prövas då den verkar trovärdig, men varför inte lägga till att om detta är en okynnesanmälan bör kvinnorna få kännbara böter och åklagar Ny skiljas från sin tjänst. Så mycket har sipprat från de första förhören med dessa kvinnor att det finns starka skäl att tro att detta är en okynnesanmälan. Reinfeldt kan be sin sekreterare att söka på Internet efter Margareta Ny och kan där läsa om hennes bidrag i en statlig utredning om att falskeligen anklaga män för våldtäkt utan att skämmas eller ens be om ursäkt.
    Läs ”Gästinlägg: Marianne Ny:s konstiga syn på rättssäkerhet – Daddys” i Google.
    Vad sedan gäller den svenska rättsskippningens höga status förmodar jag att Reinfeldt är barnsligt ovetande om de två läkarna som anklagades för styckmord i mitten på 80-talet i ett av de mest rättsstridiga fall som behandlats av en svensk domstol och där feministiska intriger nog bidrog stort till denna skandal. För att inte nämna flygfrakten av två Egyptier till tortyrceller i Kairo för amerikansk räkning. Reinfeldt bör känna sin nutidshistoria innan han kommer med sina plattityder. Vi får hoppas att Reinfeldt, Borgström eller journalist Kadhammar för att inte tala om herr Ny aldrig blir anmälda för sexuellt tvång eller våldtäkt.

    ReplyDelete
  2. Rättsapparaten är helt utom räddning i Sverige. Tyvärr har det blivit så när en liten klick har fått ge varandra hur höga löner som helst och extra arbete. Korruptionen är stark inom svenskt rättsväsende. Moralen är obefintlig. Har aldrig själv varit delaktig i rättsprocesser turligt nog men mina två bästa vänner har varit det var och en på sitt håll. Det är vidrigt. Den ena vännen blev anklagad för brott mot rikets säkerhet och de mjölkade henne på 400.000kr. Min andre vän har en kvinna som kidnappade hans barn. Han fick inte träffa sitt barn på 6månader, nu får han träffa sitt barn en timme då och då (detta helt grundlöst då han är väldigt bra pappa!), rättsapparaten hade tappat hans uppgifter. HAHAHAHa. Tappat.. fatta, "oj", "vi tappade dina uppgifter" (,)_(´).

    ReplyDelete
  3. Vår rättsapparat är väl ganska ok, men det är just då de som ska hålla koll själva gör fel som det går åt skogen då de inte har vanlig "äppelpallar"heder och står för det. om det sedan är för att folk gärna gormar och pekar på allt fel som sker så är det ju ett problem om det är därför som de täcker upp med alla medel där de kan så är det ju ett problem. man borde kanske ha en övervaknings period som för ibland läkare som gör fel?

    ReplyDelete
  4. Anonym 1 Skrev "Enligt hans uttalande bör kvinnornas sak få prövas då den verkar trovärdig"

    Just hans yttrande " trovärdig" kan ju vara ledande för rätten senare.

    Men i övrigt om en anmälan kommer in så bör den ju behandlas och utredas , även om tankarna går åt arrangerat hållet.
    Någon får väl tala om för Assange att ett fick minne påslaget från morgon till kväll och lagrat på datorn är en försäkring som en man som kan ha olika stater efter sig , borde satsa på för han vet aldrig VEM som är komplottmakaren,informatören i förväg. Han om någon borde ha skitsnacks försäkringar, om det nu är skitsnack i detta fall.

    ReplyDelete
  5. I USA kan kvinnan åka på straffet för en anmäld våldtäkt dvs hela straffet för våldtäkten om det framkommer att hon bevisligen inte haft grund för sin anmälan. I matriarkatet Sverige, här har kvinnor full rätt att felaktigt anmäla för våldtäkt och kanske döma någon oskyldigt. Känner till ett fall av oskyldigt dömd våldtäkt men det var 10 år sedan så jag tror han är ute igen. Men kompensationen borde vara runt 1miljon per år i fängelse.

    ReplyDelete
  6. Svart till anonym 3) det finns både för och nackdelar med det systemet, någon som i ilska har gjort fel anmälan kan ju kanske inte ha råd att ta tillbaka den senare, men helt klart så är en riktig våldtäkt något färdjävligt och an vill inte bli beskylld för något sådant så flera kanske tänker till innan de anmäler vilket även skulle kunna ha negativa nackdelar ....

    ReplyDelete