Avsalta Havsvatten Nu

Vatten är det brist utav, på en VATTEN planet!? Avsalta Havsvatten Nu!


Friday 4 February 2011

Gamla "Pyramid" seder för tryggad

http://www.svd.se/nyheter/utrikes/tonarsflicka-avled-av-100-piskrapp_5917705.svd


ålderdom mm  är väl sådant som drivit/tvingat fram sådan grymheter?

 Om de hade bra med mat och vatten lagrings möjligheter så tror jag att få av dem skulle hålla på, och de som försökte skulle bli illa ansedda.


Man kan bli hur förbannad som helst här med vatten i kran och mat i kylen , men man bör försöka också se vad som egentligen ligger bakom och om vi själva skulle piska någon som saboterade  vatten och matförsörjningen (det mest grundläggande) om vi levt med den kulturen och bristen på allt?

Jag menar man har ju hört att si och så många kor, getter   osv ges i gåva till brudens familj och det måste ju
vara som  ren pension för hennes föräldrar , och som tänker att det är bara rent köttslig lust som kvinnan och mannen riskerar denna pension för.
Mera vatten och jordbruks teknik med förvaringsteknik och el vore ju önskvärt.  Vattenbristen-i-världen.

Sattsa-stenhårt-på-vatten.

Tillägg 5/2-2011Ang "Pyramid" så är det ju det normala utan robotar att  ungarna senare får ta hand om sina äldre givetvis, och det kan ju liknas med en Pyramidform  med flera "byggstenar".

DN
GP

6 comments:

  1. Det är bara ett normal inslag av sharia inom Islam att piska kvinnor som setts umgås med män.

    ReplyDelete
  2. Det är väl regionala problem detta, och praktiseras oberoende utav religions tillhörighet.

    ReplyDelete
  3. Ja, bara en slump att distriktet heter Shariatpur och flickan hade ett muslimskt namn.)

    ReplyDelete
  4. Heders relaterade mord händer tydligen även i andra religioner speciellt i vissa regioner.

    Jag gillar våran kristendom och tycker att den praktiseras milt och frivilligt då det ju är en tröstande tanke som vem som helst är inbjuden till då och om denne önskar. Alla religioner borde vara så och bara att namnen vad det som skilde sig, men vi har nog inte kommit dit ännu och jag tror att om vi som har vatten mat mm kunde hjälpa till med självhjälp för att andra skulle kunna lära sig att utvinna sådant , så skulle det bli svårare att försätta folk i sådan galenskap som att ha ihjäl tom sina barn.
    Matbrist har tom gjort folk i flygplanskrascher till kannibaler under hungerns piska, så....

    ReplyDelete
  5. Så du menar att dom piskade flickebarnet till döds för att dom var hungriga? Hennes egna familjemedlemmar plus halva byn står och slår och sparkar på detta stackars barn som precis blivit våldtagen av sin kusin för att det finns för lite vatten och mat i byn? Och kristendom praktiseras milt och frivilligt? Har du sett hur Kristna länder ute i Världen förföljer och mördar Homosexuella? Hur påvar förbjuder preventivmedel och bidrar till att Afrika har enorma problem med AIDS? Och varför kör påven i en skottsäker bil? Litar han inte på chefen?

    ReplyDelete
  6. Ler lite åt "litar han inte på chefen".

    Vad jag försöker göra är att beskriva hur jag tror att vissa seder uppkommit, och ja vi har en mild tro som kan ge en lite möjlig förklaring som meningen med livet, tröstande etc.

    Jag tror med samtidigt fördömande, så måste man inse att eras livsvillkor ofta är återkommande svåra, och att an alltid bör peka på lösningar för att hårda livsvillkor inte ska styra resten av deras seder i all evighet. Så bistånd mm bör vara förståndigt och inte ett tillfälligt känna sig bra rus.
    Vi-skogen i länk listan har bra direkt initiativ som jag önskade man kunde praktisera med solcellslampor, avsaltning läromedel och även delar av medicin (delar då det bör vara säkrare flöde på det som tex insulin samma dos varje dag är ju svårare att prioritera bort någon dag)
    Att Påven förbjuder preventivmedel? har han inte släppt på det? Ang Homosexuella så måste ju alla inse att de kan få en riktig homosexuell som son broder syster dotter, och om de inte tänker så kommer nog dödande fortsätta, men sådant som Homoadoptioner utan anhörighetskoppling mm där barns rättigheter och rätt till rätt parametrar feromoner mm gör ju inte sådana insikter lättare att sprida precis.

    ReplyDelete