Avsalta Havsvatten Nu

Vatten är det brist utav, på en VATTEN planet!? Avsalta Havsvatten Nu!


Sunday 20 March 2011

Ge han en väg ur detta

http://www.expressen.se/nyheter/1.2371828/har-gar-usa-till-attack-mot-khadaffi

direkt efter bombardemangen, mana till förhandlingar , se till att hålla dödstalen nere på bägge sidor. Han borde vara uppskakad nu och tänka att    "loppet är kört " och vi gamla " Kungadömen" har tjänat ut.
De behöver oljepengarna  för att bygga upp infrastruktur för framtiden och det är ju inte en dag försent att det de gamla oljedömena får modernare statsskick och använder rikedomarna till att ordna vatten, jordbruk, medicin läromedel hobbyverksamhet etc .

Men se det lite ur hans/deras  perspektiv   där de tog makten och där de med alla medel  höll  den kvar annars så hade någon annan hållit de och deras egna i samma grepp.  Det är bäddat för att en bestående paranoia är det som är det friskaste under sådana livsvillkor.

FN mfl borde nu även skissa på förslag som man kan ge de nya regeringarna i regionen  på  hur man snabbast omsätter oljepengen till vatten, jordbruk , industri, medicin  infrastruktur  för ett bekvämare liv där det blir dumt att spänna på sig ett självmordsbälte och inte som det nog varit för vissa tidigare , en smärtlindring .  

Ang Japan och att dra strålkastar ljuset bort från Libyen så kan det ju varit det som gjorde så att FN förstod att man inte kunde segdra med Gadaffi/Khadaffi samtidigt och gav snabbare besked om att det som en jordbävning orsakade i skadade och dödade skulle inte en ensam regim få göra, och reagerade genast http://www.dn.se/ledare/signerat/ska-fn-falla-khaddafi

flera länkar från nyheterna:
http://www.dn.se/nyheter/varlden/arablander-vantas-ansluta-sig-till-anfallen-mot-libyen
http://www.svd.se/nyheter/utrikes/nattliga-rader-over-tripoli_6023991.svd

http://www.gp.se/nyheter/varlden/1.576859-robotattack-mot-mal-i-libyen

http://www.skanskan.se/article/20110319/TTUTRIKES/103199830/0/staffanstorp/-/robotattack-mot-mal-i-libyen

http://svt.se/2.22584/1.2366229/libyen_-_minut_for_minut&from=rss?page2293407=1&video2293407=2363873

No comments:

Post a Comment