Avsalta Havsvatten Nu

Vatten är det brist utav, på en VATTEN planet!? Avsalta Havsvatten Nu!


Sunday 9 October 2011

Arbetslösa Svenskar och Invandrare

http://www.dn.se/nyheter/politik/har-har-gangen-tagit-over
http://www.dn.se/nyheter/sverige/de-kriminella-gangen-har-trangt-in-i-samhallskroppen


 , ta

denna fråga  själva och skissa på den . Om nu 800 000 lever på bidrag så är det ju bortkastad tid och resurser   för alla.

Man läser om väl utbildade invandrare som inte får jobb, dessa kan väl beräkna  långsiktiga kostnader för vad som skulle underlätta för folk i olika regioner?

Jag såg tex Egyptiska bönder som hade primitiva  jordbruksredskap, där kanske solcells (m.m.) upp laddade batteridrivna hade förenklat mycket, nya plogar med mycket mera ?

Andra kanske skulle vara be hjälpta utav en solcells lampas ljus  för att kunna lära sig läsa och förstå bruksanvisningen till tex batteridrivna jordbruksredskap.

Att  Svenska och andra  politiker inte tagit upp detta är inte bra. Jag menar att sitta i en grå betongförort utan pengar , sysselsättning mm genererar egna sysselsättningar som inte är de bästa alltid, som kan  bli permanentade då det inte händer något positivt.

Så börja gärna i Invandrar föreningarna skissa på planer för hur ni skulle kunna hjälpa era hemma vid, om ni hade här, lokaler och verkstads utrustning och var lediga (innan) för att kunna tillverka  nyttiga prylar där ju vatten (och mat) är en mänsklig rättighet och alltså bör prioriteras(givetvis är  medicin och hobbies  också viktigt ).
Skissa även på ekonomin, som genererade extra jobb i Sverige med råvaruframställning , transporter, underleverantörer mm ger  och vad biståndet , arbetslöshetsersättning mm kostar.
Och lägg fram skisserna/förslagen till riksdagen, en viss reserv av alla arbetslösa behövs ju kanske men inte alla.

Om arbetslösheten borde man ju säga "jätte bra , för då kan vi ta fram sådant som vi inte hann  med tidigare"

Tidigare skrivet denna period av mig 



Uppdaterat 11:21 med ett svar till ett inlägg nedan ang invandringen , nedan.

"Om man utgår från sig själv så kan man tänka att många kom hit fulla av förhoppningar att kunna tex hjälpa sin familj hemma vid , men hamnar i förorter utan jobb eller möjlighet att skicka hem ens en plog, solcells lampa eller vatten utvinnings utrustning.
Så det vore bra om man gav dem möjligheten med biståndspengar att tillverka det själva här.

Visst kommer det en del skojare också som bara vill begå brott mm men dessa skulle ju få det svårare att verka om flera var sysselsatta med något så viktigt.

Men helvetet lär väl frysa över innan någon politiker som har allt bra, kommer på det. Och då låser sig fler och fler på att bara hindra flera att komma hit och utav ren utmattning över det absurda så fattar man hur tex Förintelsen kom till, så ge dem hopp och syssälsättning så löser sig resten tror jag.

Politiker är på många plan som barn som inte har livserfarenheter att kunna tänka i det större sammanhangen förens det är för sent.
Visst de kan ha plöjt in ett bibliotek i skallen och lärt sig räkna men , att räka utan för detta bibliotek då de möter på nytt kan de tydligen inte."



Ang att räkna utan för då man möter något nytt så kan man ju ta som exempel Andrea Rossis E-cat http://l-hs.blogspot.com/2011/10/vad-kan-e-cat-vara-uppdat-med-den-6.html :om den fungerar, och han gått efter det han läst så hade han tänkt "mätfel" och struntat i att undersöka vidare om han inte haft tid. Allt som kommer att uppfinnas i all framtid är inte redan nu uppfunnet bör man ha i åtanke då och då.



http://www.svd.se/opinion/ledarsidan/lat-invandrarna-ta-makten-over-sina-liv_6565815.svd
http://kvp.expressen.se/nyheter/1.2595807/ny-undersokning-skaningarna-tryggare
http://www.aftonbladet.se/senastenytt/ttnyheter/inrikes/article13752300.ab
http://www.svd.se/nyheter/inrikes/partiledarna-mots-i-svt-debatt_6537025.svd

8 comments:

  1. Det finns en enkel lösning på problemet.
    Sverige ska helt enkelt inte importera människor som inte kan försörja sig själva.

    Människor som kommer till Sverige som inte kan försörja sig själva blir helt enkelt en belastning för landet.

    Invandrare som heller inte vill/kan anpassa sig efter Sveriges lagar ska skickas hemma direkt.

    Sverige skulle bli ett mycket mycket bättre land på detta sätt vi skulle få massor av pengar över som vi kan spendera på äldre människor och skolor.

    För mig är valet mycket enkelt.

    Sedan finns det bra invandrare som kommer från vara andra nära länder i Europa.

    ReplyDelete
  2. Om man utgår från sig själv så kan man tänka att många kom hit fulla av förhoppningar att kunna tex hjälpa sin familj hemma vid , men hamnar i förorter utan jobb eller möjlighet att skicka hem ens en plog, solcells lampa eller vatten utvinnings utrustning.
    Så det vore bra om man gav dem möjligheten med biståndspengar att tillverka det själva här.

    Visst kommer det en del skojare också som bara vill begå brott mm men dessa skulle ju få det svårare att verka om flera var sysselsatta med något så viktigt.

    Men helvetet lär väl frysa över innan någon politiker som har allt bra, kommer på det. Och då låser sig fler och fler på att bara hindra flera att komma hit och utav ren utmattning över det absurda så fattar man hur tex Förintelsen kom till, så ge dem hopp och syssälsättning så löser sig resten tror jag.

    Politiker är på många plan som barn som inte har livserfarenheter att kunna tänka i det större sammanhangen förens det är för sent.
    Visst de kan ha plöjt in ett bibliotek i skallen och lärt sig räkna men , att räka utan för detta bibliotek då de möter på nytt kan de tydligen inte.

    ReplyDelete
  3. Det är inte bara invandrare. Det är också svenskar som man kunde se i SVT Uppdrag Granskning när de besökte Backa angående kriminaliteten där. Det de har gemensamt är att de är unga och arbetslösa, precis som i upploppet i London för ett tag sedan.

    Det korrekta är att åtgärda arbetslösheten så att de aldrig rekryteras till de kriminella gängen utan går till jobbet varje dag istället.

    ReplyDelete
  4. Jo det stod i rubriken Svenskar och Invandrare.

    ReplyDelete
  5. Det framgick inte, men det var ett svar till "Anonym" som ville skicka hem invandrarna. Sen kan man också fråga sig om de kan anpassa sig till vårt samhälle när våra politiker inte vill göra något för dem. Det är där jag anser det så viktigt att man aktivt åtgärdar arbetslösheten. Det räcker inte att bara sänka skatterna för företagen i hopp om att de ska anställa, för det gör de inte. Det måste till aktiva riktade åtgärder för att lösa det här!

    ReplyDelete
  6. Det är lätt att skylla problemen på arbetslöshet och ägna sig åt politisk pajkastning. Vad man borde fundera på, om man tar frågan seriöst, är om man själv skulle bli kriminell och bete sig som ett svin mot sina medmänniskor om man saknade jobb. Troligtvis inte! Man skulle säkert vara nedstämd och trött men inte fan skulle man bli kriminell! Se det i vitöga: det är ett personlighetsproblem. Det handlar om inställning och attityd.

    ReplyDelete
  7. @Janne; Bli kriminell? Har du aldrig busat som barn?
    Om du har busat, tänk dig in i ett samhälle där folk brassar ned sig, inte får läkarvård, inte har jobb eller rika släktingar de vill be om pengar etc att det blir lätt att fortsätta busa ett tag till. Jag har gjort det och det första jag gjorde efter det var att försöka kolla min hälsa ordentligt för att kuna jobba i min atunga skit jobb varje dag ochse vad som sker då akademikerna inte kan vill eller får ta prover etc http://l-hs.blogspot.com/p/bra-vard-rinosinit-tandrot-i-sinus-twar.html
    Och har man en äventyrs ådra så ....

    Förövrigt ska du veta att de som försvarar sig mot de som verkligen begår grova brott kan få detta efter sig (om det inte är en och samma grupp vill säga) http://l-hs.blogspot.com/2011/10/amnesty-kanner-tydligen-inte-till.html

    ReplyDelete
  8. @Janne; Att göra folk illa medvetet håller jag med dig om att man måste vara ett perverst svin för att kunna göra, vanligt bus förstår jag bättre likt "Columbusar" som kan vara nog så jobbigt.

    ReplyDelete