Avsalta Havsvatten Nu

Vatten är det brist utav, på en VATTEN planet!? Avsalta Havsvatten Nu!


Monday 3 October 2011

40 000 Poliser? Uppdaterad.


 (Sanningskommission)

http://svt.se/2.22620/1.2547285/anmalningar_mot_poliser_utreds_inte
Då respekten har minskat och folk räknar med att alla andra ska ordna allt, så behövs det flera poliser helt klart. 


Ju flera poliser ju kortare straff kan man ha då upptäckts risken blir större och vaneförbrytaren får sitta mera sammantaget på kåken om denne inte lägger av. 


Ordna bara så att även poliser kan fällas för brott , men med större hänsyn med tex spärrtid för att få återgå i tjänst i stället för rent avsked.
Och var glad att någon orkar göra det jobbet, annars kunde det varit du som fått vakta. 


(Ps du behöver inte vara överlycklig om de ligger bakom dig i trafiken:)

Att polisen har så taskig lön visste jag inte 


Vid 25 000 kr går tydligen en gräns där man kan klara sig hyggligt med  vardagens utgifter och kanske polisen, vård och brandkår  borde landa där minst , så att de fick ta itu  med andras problem i lugn och ro?

En sak man borde göra  är att anställa flera poliser medan det är lite oro i landet då om någon skramlar med vapen så blir det dumt för andra att slänga sina i plurret.

Att de hade så dålig lön visste jag inte , kan ju bli lätta att manövrera in på lite extra pengar som man läst vissa pyssla med (kapen klänning mfl) och dessutom höjas  över misstankar och även ha möjlighet att sabotera utredningar.

Som de skrev , man får det man betalar för.



Och 
Med en hygglig lön och en spärrtid i stället för rent avsked vid tex för hårda metoder så  kan kårandan bli mera normal. det kan vara svårt att kicka ut en kollega som då blir benämnd  "gammal misslyckad  Snut" , genom att stoppa eller berätta vad som hänt om man vet att hann blir kickad , och nästa gång så är den som hållit igen luttrad eller inne i smeten själv  då den inget sade tidigare.





uppdaterad 15:44  27 sept 2011de måste trott att det var smällare det rörde sig om http://www.expressen.se/nyheter/1.2573111/polisen-struntade-i-skottlossningslarm



Uppdaterad 07:02 28 September 2011 Dessa länkar berör nedlagd anmälning bla till internutredningen, men det bör  bli en sanningskommission  utav det Snart.
http://l-hs.blogspot.com/p/en-bok-om-overgrepp-kommer-det.html

http://l-hs.blogspot.com/p/de-forsoker-gora-mig-till-riktig-rasist.html

http://l-hs.blogspot.com/p/ramaterial-till-boken-pa-natet.html

http://l-hs.blogspot.com/p/bra-vard-rinosinit-tandrot-i-sinus-twar.html


No comments:

Post a Comment