Avsalta Havsvatten Nu

Vatten är det brist utav, på en VATTEN planet!? Avsalta Havsvatten Nu!


Sunday 23 October 2011

”Let’s talk balls” och Svenska Ipren läkare.



http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/reklamkampanj-hotar-mans-halsa_6574419.svd


Mera studier krävs tydligen, med lägre doser uppenbart med tanke på hjärtkärl och cancer.
"Ipren" läkarna i Sverige kanske skulle börja göra mera tester på sina patienter än att bara avfärda allt som normala ofarliga tillstånd. 


Trötthet och smärta  utav infektion inflammation kan ju obotat få vem som helst att testa uppåt, 
men det är bra att man får veta biverkningarna och okunskapen kring testostron som läkarna beskrivit  bra i artikeln 


Ska upp till ett "riktigt Proffs" ang detta  inom kort  http://l-hs.blogspot.com/p/bra-vard-rinosinit-tandrot-i-sinus-twar.html och då bla ett "riktig proffs" innan inte ens kunnat läsa röntgen utlåtande utan man får gå flera år till tills man läser svaret själv innan del utav problemet försvinner genom egen betalt liten operation och därefter ytterliggare en snålt tilltagen allmänt betald operation så kommer jag att begära en utredning på det hela, då att sedan 98 fått gå runt till olika läkare som inte gör någon undersökning på bla lungsmärtor med blodhosta mm förens nu 2011.
Det är inget jag vill betala för eller genom lida  och vill  inte att någon annan  heller ska behöva göra. Läkare trodde man förr var neutral mark  där det i Sverige inte spelade någon roll om hur mycket du tjänat  mm utan du skulle få lika bra vård/undersökning  alltid, men så är inte fallet och jag vill veta varför och hur det kan ske.


Mitt råd till de som funderar på Testostronet  och en läkare  skriver ut preparatet http://letstalkballs.se/ är: läs allt du hittar på nätet innan , kolla vilka mediciner,naturläkemedel  ,(även  kaffe alkohol etc  )du har innan som kan ge extra/förstärkta  biverkningar i kombination med  testosteronprodukter och inte minst  tänk på humör svängningar som kaxighet etc med dessa medel så att inte din omgivning får lida.


Man måste vet också att läkemedels bolagen är vinstdrivna och vill sälja så mycket som möjligt utav ett preparat där de kanske inte forskat på om att annat billigare som någon annan har   tagit fram hade varit bättre, därför borde stater gå samman och ha egna labb också.

No comments:

Post a Comment