Avsalta Havsvatten Nu

Vatten är det brist utav, på en VATTEN planet!? Avsalta Havsvatten Nu!


Thursday 13 October 2011

I gungnig? För att man upptäcker nytt? Uppdat)

http://arxiv.org/abs/1109.4897v2

Tror inte det, mycket stämmer ju om man  tar   Newton och fallande kroppar pga av gravitationen så stämmer ju den även om jag uppfinner antigravitationen . De har helt enkelt utömt mycket utav det som de kände till och kunde komma på då.

Men framtiden står inte stilla (om vi inte inför cannabis vill säga) och alla upptäcker är inte upptäckta. Kanske  tex mörk materia/mörk energi har helt andra egenskaper och förutsättningar.

Jag menar om man tex letar efter liv i Universum så bör man vara vaken för att vissa kanske lever av vakuum hur fysikaliskt omöjlig det än är för oss (vissa bakterier lever utan syre men de lever på varelser som lever på syre så de klarar sig inte utan syre ändå)

Det ända sm får mitt sinne att kittlas är att Universum saknar slut , men om inte och det slutar i en vägg så måste den vara oändligt tjock och om inte så måste det ju varra någgot där efter......... man kan bli yr då man tänker på´t :)

Kul att tidningarna tar upp detta igen (återkopplar) vore kul om de även kollade E-cat, för något är det , Rossi kanske uppfunnit ett väldigt bra batteri och nu lanserar det genom att skoja om kallfusion eller ordnar pengar till att färdigställa det , på ett sätt så att ingen annan hinner före, vem vet. 


No comments:

Post a Comment