Avsalta Havsvatten Nu

Vatten är det brist utav, på en VATTEN planet!? Avsalta Havsvatten Nu!


Sunday 3 July 2011

Byt ut floder av blod till floder av vatten i stället.


Vilket slöseri med tid och resurser om nu 800 000 invandrare  är bidragsberoende(och friska) , tänk om bara10- 50 000 av dessa vore under ett par tre år sysselsatt med att tillverka vatten ledningar , avsaltningsutrustning, solcellslampor , jorbruksutrustning , skolmateriel , byggmateriel , energi utvinningsteknik och skeppade detta till de länder som behövde . (Siffran 800 000 läste jag i ett inlägg på Expressen Här)

 Att man sakta men säker byggt upp detta är ju förståeligt men använd dessa nu då  tex Afrika drabbas av hungersnöd då man inte kan blunda längre för att det är ett slöseri utan dess like med allas tid och pengar. Den/de som har hand om biståndet borde vakna nu och se att tex EU kan gemensamt bevattna hela Afrika med rätt tänk, om man ville.
Kan inte några börja räkna på hur mycket resurser i el för avsaltning , meter rör, hur många plogar  etc som behövdes för att tex Afrika skulle bli själv försörjande. Ingen är behjälpt utav att ena sidan tar fram siffror hit och dit bara  för att slå varandras argument i spillror, utan använd faktan konstruktivt.

 Om man satte ned mig i öknen och jag skulle börja uppfinna  allt från tandborste till sollceller och jobba mot torka  och för dagligt mat på bordet plus att inte få bli kroniskt/svårt  sjuk så fattar nog alla att det inte är bara för dessa att "ta sig i kragen" och  börja jobba , då torka etc slår krokben för dem ofta.

Måste ju vara frustrerande i tex Rosengård mm om man vet om att pengar och tid  kastas i sjön som skulle kunna hjälpt regionen hemma vid mycket.

Tänk om nu bistånds ministrarna i EU och på andra håll. Byt ut floder av blod till floder av vatten i stället.
Torka och hungersnöd orsakar krig och förmodligen även hederskulturer.

Tidigare skrivet denna vecka :




Förbjud friska flyktingar mfl att slå dank

genom att tvinga Sverige att erbjuda dem något i även Sveriges intresse, som tex bistånds tillverkning.


http://www.expressen.se/ledare/1.2486916/den-hogljutt-fobiska-hogern




Man kanske bör fundera på skälen till kriminalitet; om det är spänningslystnad, dåds lystnad , sjukhet eller desperation? En desperation hos någon som inte har fått ihop hyran och en annan desperation i någon som tex flytt hit men inte kan hjälpa de sina hemma vid genom arbete utan går på "välfärdssystemet" och tar ut så mycket extra det går är ju förståeligt, men också det som (hos "kroniskt" desperata) genererar den kraftigaste kriminaliteten där de inte "växer upp och skaffar familj" , som tvingar igång ett hårdare kriminalitets klimat så att säga, genom att en desperat utav nöd, ju inte kan ge sig i första taget, och genom sin nöd sätta andra i nöd som tvingas bli lika   hårda tillbaka.




 Lösningen är nog enkel ; Förbjud friska flyktingar mm att slå dank genom att låta dem jobba med biståndsutrustning mm till de sina, då de är här . Att ha kommit till en trygghet och där försöka lugna ned sig då man vet att folk hemmavid har kvar de problem man själv flydde ifrån, är omänskligt , speciellt om man inte kan använda sin energi till att jobba med sådant som kan hjälpa dem hemmavid, så ta bistånds, Socbidrags, kriminalvårds, sjukpengs mm pengar och uppför industrier för bistånds produkter som vattenavsaltnings, jordbruks utrustning , läromedel och allt de kan tänkas behöva. Annars så gör folk affärer själva och är det då cannabis och andra droger, människohandel  med mycket mera som genererar fler utslagna och mera våldskriminalitet så kan vi snart stänga dum landet Sverige. Ang dum så tänk själva om ni åt er mätta här, skulle ni vara glada om ni visste att era nära svalt på en annan plats ?


Jag vill bli glad över att bo i ett land med förnuft igen, så ni politiker som kan , sätt igång ni vet att detta är en bra bit på vägen.
Givetvis så är det enklare att vara politiker då man inte förväntas ha en lösning utan bara hålla med om att det är tråkigt att grov ödeläggande kriminalitet frodas, men om jag vore politiker så skulle jag vilja att man  tittade på sådana förslag som ovan och även om det är fel i slutänden så har man i alla fall gjort något i rätt riktning.


Försök att förstå att en oroad grupp människor (oroade över de sina hemavid) är och blir inte lyckligare över att få Svenskt socilabidrag och bara sitta och vänta .


Om man ser till att dessa kan bli kanaler hem med utrustning för mat och vatten framställning , läromedel, mediciner och råd i stället så får man även färre som behöver lyda någon diktator  eller organisationer med hämd och krig som intresse , även hederskulturer lär snabbare mildras om de vet att de har mat då det blir äldre och inte behöver tänka på att gifta bort någon till någon med bra förråd. 


Tidigare skrivet denna vecka :

Detta onödigt dumma vakuum, (uppdat med Beatrice Ask mm


som folk sätts i, blir grogrunden för mycket tråkigheter.

Det flyr folk hit och hamnar i arbetslöshet och har ingen möjlighet att hjälpa de sina härifrån, den hopplösheten generar nog i sin tur mycket av drogintag för att bedöva sig, 
(Tex Brass är känt för att trubba av känslor och samvete som sedan kan genererar förmodligen ångesttillstånd,  och även vara sövande vilket ytterligare förvåra inlärning och initiativ tagande Skador-av-hasch-o-marijuana.pdf .
som ju även spiller över på landet man kom till, kanske för att om man tar med sig lite extra så kan man betala för  omkostnaderna och blir beroende på att andra blir beroende utav drogen, för att självmediciner sig själv, man kan ju jämföra med en alkoholist som vill ha en liter sprit om dagen och åker och handlar taxfree på tex någon båt och tar fullkvot för att kunna betala biljeten och den egna flaskan, varje dag och som blir beroende även utav att folk köper hans leverans av över"spillet" .

Att man inte låter dessa som inte har jobb (även Svenskar) jobba med rena biståndstillverknings projekt som att göra plogar, vattenavsaltning /rening utrustning   , solcells lampor, med en massa mera är mist sagt dumt för oss " infödingar" och de som kommit hits tid och resurser, förstånd och lust.

Om man tar tex ett Hyreshus i Sverige med ca 100 lägenheter var av de alla har minst två dricksvatten kranar st så måste det ju kännas trist för en på flykt undan krig och kanske  hederskultur  pga av svält och törst , att förstå att en kran utav dessa 200 kranar  skulle kunna ge en hel by vatten  (jag menar nu kapaciteten ur en kran förutsatt att det finns vatten att tillgå ) till att dricka, laga mat, tvätta , vattna djuren etc och hellre skulle se till att få denna kran hemma hos sig än att dels bli slagträn i våra debatter  och eller känna sig tacksamma för att de fått komma hit och göra INGENTING och det i en kultur som totalt översvämmat dem med både bra och kanske  i deras ögon sämre saker är som sagt inte bra vare sig för oss eller dem.

Sverige drar nog hit en massa "Gold diggers"   också som vet att Svenska fängelser är om än tråkiga men humanare än många andra länder och om man ska begå brott så är det bättre att åka dit i Sverige , så kan det likt  Svenska semester resenärer  till annat land bete sig friare , en Svensk skiter kanske i om denne spytt i foajen på hotellet  och är glad att det inte var i  sitt trapphus hemma vid, då denne ju kan byta hotell nästa år, medan en som kommer hit för att begå brott struntar i om det blir Haig chaparall här bara hans by hemma är lugn och trygg, och då Sverige är så rikt så  fixar de nog problemen bra och lider inte så mycket.

Detta kan  generera i sin tur gäng bildning då Polisen inte kan och inte bör  kontrollera allt och alla , och hotet  med största gänget och farligaste blir en evig kapplöpning där inga medel skyrs tydligen, förr var det fult och fegt att slå någon som låg eller dra kniv nu verkar folk ta det som en nödvändighet då "om jag inte slår ihjäl han nu så kommer han och hans gäng slå ihjäl mig"

Så börja tänk i enkla nya banor om vi inte vill tvingas stänga gränser helt eller bara stå och blunda, en riktig flykting är minst glad själv om det beror på svält törst krig eller brist på medicin skiter nog i samma i längden


Tidigare skrivet om istället för sövande droger som cannabis och alkohol mmhttp://l-hs.blogspot.com/2011/06/melatonin-melatonin-i-kapselform-inte.html


Ship to Gaza Kanske borde åka till Sudan i stället  med rör ledningar och vattenutvinngs utrustning då ju Gaza får in från Egypten bla nu, att provocera  nu kan ju försätta Israel i en tjurskallighet i stället för att de ska fundera själva över om inte det vore bäst att gå till  sin erkända gräns. 


Sedan för att stimulera hobbytänk så är ju sådant här som har intresserat alla genom tiderna och nog haft en ro givande effekt http://www.dn.se/nyheter/vetenskap/universum-bestar-av-vibrerande-strangar




Uppdaterad med ett svar idag den 30 Juni 2011 med visa insikter och funderingar nedan:


 "Ja någon framförhållningen, insikt har inte funnits tydligen. Jag hade tex alltid jobb då jag var ung, vita och svarta sådana,och hade jag inte haft det så hade man kanske tappat riktningen på vad som är rätt och inte rätt.

Om man tänker tex cannabis debatten så förstår jag att de inte har sätt de unga som rökte varje dag och satt det i samband med den generella avtrubbningen i samhället med skottlossningar/knivskärningar mot person varje dag snart, så det har en viktig del i allt (givetvis piller uppåt och nedåt mm också.

Om man tar att hjälpa folk hemma vid i första hand så blir man väl snart benämnd som riktig rasist, då de likt en tonåring inte fattar att en riktig flykting har en massa oro om de sina och att fly var det sista denne ville, och är det då bara vatten som startat hungersnöd som genererat krig, hederskultur och just hungersnöd, så är det ju väldigt dumt att inte låta dessa tillverka utrustning för att skicka hem utan bara hänvisa dem till egen medicinering, medicinering (mot frustration och oro) och tex brottslighet för att kunna skicka hem matpengar. så att istället för att bara acceptera det eller avsätta resurser till att bevaka, så är just tillverkning av hjälpmedel en väg som minkar alla problem. visst kommer det att finnas unga som busar även i fortsättningen , men om man tar bort det som genererar den värsta tvingande desperationen så blir det mildare bus där ett liv är betydelsefullt."



Det jag vill säga med detta är att olika individer har olika motiv till sitt agerande som tex spänning , "ära" i gänget , bus, kleptomani med andra störningar  mm, men även allvarligare  orsaker  som tex inte kunna betala hyran eller som hos troligen några flyktingar rena för de sina hemmavid överlevnads orsaker. 




Och om de nu inte kan ge sig sig om tex en marknad för att det skulle kunna få ödesdigra konsekvenser för tredje person, så tvingas ju tydligen även den inhemske busen acceptera det eller samlas i ett gäng för att försvara sig och sina intressen.


Så att ordna med de arbetslösa flyktingarnas sysselsättning och även Svenskars genom att ta stora delar utav tiden till rena biståndstillverknings industrin så vore mycket vunnet för ALLA eller åtminstone för  många. 
Beatrice Ask  mfl borde sätta sig ned med tex LO och se vad som skulle konkurrera med vad och inte och börja sätta igång, för det ända som tjänar på att ha problem i landet är de som vill smyga på oss dumheter som  legalt cannabis mm.


http://www.expressen.se/ledare/1.2486916/den-hogljutt-fobiska-hogern
http://www.dn.se/debatt/framtidskommission-ska-mota-sveriges-utmaningar

No comments:

Post a Comment