Avsalta Havsvatten Nu

Vatten är det brist utav, på en VATTEN planet!? Avsalta Havsvatten Nu!


Monday 18 July 2011

Svårt att läsa SVD ,men med TOR gick det.

Såg i går  på Svt att det fanns ett dolt Internet  http://svt.se/2.22584/1.2478857/tor_-_det_dolda_internet
och tankade förskojs skull ned programmet och med-följande Firefoxläsare på länken från SVT

Testade i dag, då jag haft svårt att komma in på SvD en tid, där sidan bara står och laddar , att köra detta TOR och jag kom in direkt .
Om man vill kommentera så måste man ändra inställningar i läsaren så att den tar emot kakor fick jag läsa då jag öppnade ett kommentars fält .

Så frågan är ju om då jag har testat två olika Webbläsare utan TOR innan om SvD blockeras utav något eller om de nya Webbläsarna jag har inte är rätt justerade för SvD? http://www.svd.se/nyheter/utrikes/tor-oppnar-dorrar-for-natdissidenter_5902693.svd

SIDA backar tydligen upp detta TOR projekt som ju kan vara mycket bra men även mycket dåligt om man ser på barnporrspridning och annan  ljusskygg verksamhet.

Att inte kunna läsa en Svensk dagstidning i Sverige hoppas jag beror på något fel i min webbläsare eller dator och bara är en Slump att TOR är den som kommer åt tidningen, annars är det väl hackare som förstör trafik statistiken  för  SvD eller något annat, tidningsvärlden kan ju vara rå inte minst med tanke på vad man läst om en engelsk tidnings metoder där slaget om nyheter inte har några gränser tydligen.
http://www.svd.se/nyheter/utrikes/scotland-yard-chef-avgar_6325602.svd

(Mina Webbläsare normalt är Chrome och Firefox 4,  och jag kommer in med androidtelefonens läsare , så något är uppenbart fel)


http://www.svd.se/kultur/understrecket/journalistiken-mer-vard-an-pappret_6323414.svd
http://svt.se/2.88971/1.2482136/polischefen_riktar_ljuset_mot_cameron

No comments:

Post a Comment