Avsalta Havsvatten Nu

Vatten är det brist utav, på en VATTEN planet!? Avsalta Havsvatten Nu!


Wednesday 22 December 2010

Visst fungerar rättvisan ofta, om det tas upp men

det som tystas ned är det ruggiga.
http://www.expressen.se/nyheter/1.2260371/nu-gar-svenska-lagexperter-till-motattack



Man vet inte vad som hänt riktigt i detta fall men om han var påträngande och tvingade på sig en tjej som inte ville med trasig kådis så är det ju helt klart ett övergrepp.

man kan ju i ungdom fylla mm och dumhet tänka att kådis bara är ett preventivmedel som om den spricker så är ju abort om det nu skulle råka bli barn en utväg, men dels att ett foster kommit "Igång" sätter väl kvinnans hormoner mm på högvarv och är nog inte så "bara"  att göra abort.

Sedan alla sjukdomar  som HIV i värsta fall mm så kan man ju inte tvinga sig på någon, och är det tvång vare sig om det gäller  kondom eller ej så är det ett övergrepp/våldtäkt. helt klart, men misstankarna  verkar gå  åt att de kan riggats en fälla givetvis för han.  Men låt brudarna vara  innan ni har bevis. (och sedan efter också då de måste anklagas för falsk tillvitelse  och sona det då.)

Dessa män som har uppdrag av hans slag borde ha en bandare med sig varje dag. Det finns små fina ,med flera hundra timmars minne, något att tänka på för folk som inte vill bli falsk  anklagade.


Sedan så borde det faktiskt talas om vad gränser är mm, jag har varit med om kvinnor sagt nej och genast ryggat tillbaka, och sedan varit med kvinnor som sagt "våldta mig" och också ryggat tillbaka då sex och våld inte i min värld hör ihop
http://www.svd.se/kulturnoje/nyheter/nu-pratar-hela-varlden-om-det_5824683.svd



Tillägger att början på min bok innehåller tvingade kvinnor också, men kommer att sluta i grova rättsövergrepp mm men det har inte hunnits dit ännu att färdigställa :
http://l-hs.blogspot.com/2010/12/de-forsoker-gora-mig-till-riktig-rasist.html

No comments:

Post a Comment