Avsalta Havsvatten Nu

Vatten är det brist utav, på en VATTEN planet!? Avsalta Havsvatten Nu!


Wednesday 19 January 2011

Soc är ok men förnedrande då du gjort allt


för att jobba och ordna din hälsa , man har slitit så att tom facket var framme och frågade hur mycket man tjänade och att man måste skriva upp övertiden , vem fan har tid med övertid med  fulla bilar och 4,5timmars resväg, och sjuk,? det är ju bara att jobba utav helvete.


Att försöka smita in hos läkare undertiden och få bot är lögn i helvete, och nu då lunga mm värker som fan utöver det tidigare så drar de in den sjukpeng, man har i väntan på lung och infektions utredning man skulle haft för senast  för 9 ÅR sedan .   historik Bra vård???

Tidigare inlägg nedan :


Hon lyckades tydligen stoppa min blogg

hos Twingly , hon på f-kassan som inte kan ha läst dokumentationen eller ens förstått innebörden i det skrivna.
Jag har försökt få b.la. denna nyhet till min blogg men inte gått tyska-medier-nya-uppgifter-om-palme-mordet_5870527.svd

Och då hon tar miste på min läkares namn och och nämner en annans läkare (som förövrigt var psykolog i Gävle då jag gjorde en sökning då jag tänkte att det var någon försäkrings läkare  också )

http://l-hs.blogspot.com/2011/01/palme-utredare-och-privatspan-mm.html

Förövrigt så kan det ju även var någon annan som surnat till
 tex pks , men då det gått ca 15 år så är det ju dags att ni kliver fram och står för det heroiska ni gör, 1000 man på 1, och har ni fel så tystar ni ned med alla metoder  . Ynkryggar , noviser , psykopater , eller vad är ni?
http://blogg.expressen.se/l-hs/entry.jsp?messid=642320

bokprojekt ( ang råmaterial  så kommer det bli ett litet glapp nu då jag måste invänta modem avgiften och inte är så pigg just nu, men det finns ju lite redan nu att begrunda och läsa )
http://l-hs.blogspot.com/p/ramaterial-till-boken-pa-natet.html

http://l-hs.blogspot.com/p/de-forsoker-gora-mig-till-riktig-rasist.html

No comments:

Post a Comment