Avsalta Havsvatten Nu

Vatten är det brist utav, på en VATTEN planet!? Avsalta Havsvatten Nu!


Wednesday 26 January 2011

Dålig vård och dåliga beslut.

http://www.expressen.se/nyheter/1.2305373/allt-fler-unga-fortidspensioneras
http://www.svd.se/ego/mainColumn_s185/http://www.svd.se/nyheter/inrikes/fortidspension-for-allt-fler-unga_5892741.svd

Sämre hälsa då läkarna har väl i vissa fall då de inte ids/tror hjälpa , alltid har haft Sossarnas utväg, förtidspension att ta till, jag har själv sprungit runt länge (men oftast jobbat ändå) med kronisk sjukdom som man fått själv läsa röntgensvar mm för att få någon rätsida påt och då man kom till infektion med en diagnos från än engagerad läkare så säger två att den diagnosen knappt existerar och inte tror så mycket på den.
(jag förstår oron med dels 1 att den skulle kunna öka på  antibiotikaanvändningen  i början men kunna reducera den i långa loppet. 2 Vissa skulle kunna "köra " med den då den är svår att detektera i prover och veta om det finns aktiva delar )  Bra Vård ???

Det känns lite som om de vill tysta ned den i stället för att hitta bra provtagnings vägar eller ha, som läkare som studerat den, ett par tre täta återbesök för provtagning och koll. 
Och även nya test rutiner där man tog flera akutfasproteiner för att senare vid kroniska tillstånd se om något höjts om inte CRP gjort det.


Sedan ang dåliga beslut så behöver folk jobba med något om de kan och är friska , många skulle kunna ta några timmar från de med fast jobb  eller vara med och bygga ut vajerräcken med en  massa andra områden, för att inte tala om att kunna bidra till andra länders välstånd som vatten avsaltnings utrustning, jordbruksredskap mm och på lång sikt minska biståndsutgifterna   .


Det finns många unga som gillar spänning, så tex höjd jobb med säkringar (linor mm)skulle ju kunna  tillgodose denna spänningslystnad , och minimera  tex bråk på stan och kriminalitet som ju är "gratis" Spänning.  


Sedan väcka lite hopp om bättre arbetstider med att börja studera arbetstidsförkortning med ny teknik , vore ju mentalt trevligt för de flesta att känna till att det görs.
http://www.skanskan.se/
 Svt  

1 comment:

  1. Se denna video: http://www.youtube.com/watch?v=tH7-f8ogCwI

    ReplyDelete