Avsalta Havsvatten Nu

Vatten är det brist utav, på en VATTEN planet!? Avsalta Havsvatten Nu!


Wednesday 22 June 2011

Vi kan inte lida nu för framtida problem eller

att andra käkar antibiotika som små godis eller för att rikare stater inte bekostat antibiotika  framtagning /utveckling utav dumhet.


Så.......


Utöka provtagningen på bakterier och där det finns tydliga kliniska tecken på infektion  under längre tid,men där ej odlingar påvisat något, så sätt in antibiotika under längre tid och kontrollera om tecknen /symtomen blir förbättrade.

Lagra gärna upp  andra akutfasproteriner också, då CRP inte alltid visar alla infektioner.

Jag menar läkare har blivit så skrajja för att ge antibiotika (speciellt på och från KS) så att de slår döva öra till där de borde misstänka tex blodförgiftning hellre än att   odla och sätta in antibiotika.  Att sedan klara förbättringar  utav antibiotik på flera ställen i tex sinuitrelaterad sjukdom (lunga, hals, huvud öron , nacke mm) blir kallat för antiinflammatorisk effekt utav antibiotikan, där man borde förlänga kuren vilket står med som behandlingsrek, gynnar knappast   antibiotika resistens minskningen utan tvärtom, då patienten är tvungen att gå på flera kortare kurer så stärks bakterierna genom att de som överlever skapar nästa stam.

Så om läkarna började med att göra sitt jobb så skulle det vara den bästa lösningen till att börja med och att staten köper in sig på antibiotika utvecklings forskningen då det är för billiga preparat men dyra att ta fram.

Vi kan inte bli bestraffade med sveda och värk för att andra länder inte sköter sig eller för generationer längre fram genom att låta folk lida i Sverige nu, utan lär läkarna att provtagning  är A och O och att    sätta in antibiotika om sjukdomen är långvarig men inte kunnat verifiera bakterierna.

Och utveckla flera antibiotikum med statligt stöd.

Alla kroniskt sjuka som får lindring utav antibiotika kan inte åka till tex Tyskland för vård och behandling.http://l-hs.blogspot.com/2011/06/alternativ-till-svensk-lakarvard.html


Jag tillägger nu kl 08:40 ett  del svar till en sur-mulen komentar ang framtida generationer :
"Om jag går under nu hur ska jag kunna producera en framtida generation???"

Tidigare skrivet http://l-hs.blogspot.com/2011/06/statlig-utveckling-och-mera-provtagning.html


Min egen erfarenhet av Svensk "vård" http://l-hs.blogspot.com/p/bra-vard-rinosinit-tandrot-i-sinus-twar.html

http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/minskad-anvandning-av-antibiotika-koper-oss-tid_6263750.svd

2 comments:

  1. Du verkar ju inte ha alla hästar hemma... Det är väl klart som fan vi kan "bli bestraffade med sveda och värk" för att säkra framtida generationers välmående! Hur tänker du egentligen?

    Om vi skulle strunta helt i hur framtida generationer skulle klara sig så skulle vi ju kunna köra slut på jordens resurser redan nu när vi ändå är igång. och strunta i alla former av hållbar utveckling och långsiktig forskning.

    Den här bloggen är det värsta samling svammel jag sett, hänger du på vaken.se också?

    ReplyDelete
  2. Du menar att folk ska lida i dag och gå under för att man inte tagit fram läkemedel nu genom statligt stöd då inte läkemedelsbolagen tjänar på att ta fram dessa billiga preparat.

    Ang att helt strunta i framtida generationer så är det ett för vitt begrep du far med.

    Om jag går under nu hur ska jag kunna producera en framtida generation???

    Vem är det som inte har alla hästar i....?

    ReplyDelete