Avsalta Havsvatten Nu

Vatten är det brist utav, på en VATTEN planet!? Avsalta Havsvatten Nu!


Sunday 19 June 2011

Statlig utveckling och mera provtagning

för att ta fram flera billiga antibiotikum och minska överanvändningen.

Att sjuka   inte får antibiotika är fel, ett fel som kan lösas genom att staten avdelar pengar till läkemedels industrin  för att de ska kunna ta fram dessa billiga men forskningskrävande preparat.

Att få höra att huvud, öron lung , hals värk som mildrats betydligt med antibiotika (men som återkommer efter kur), nog är den antiinflammatoriska  effekten som antibiotika har , där man skulle hellre prövat annan antibiotika är inte samhällsekonomiskt för någon.

Provtagningen ( om den sker ) verkar mera inriktad på utesluta bakteriella infektioner än att hitta problemet och på alldeles för  snäva frågeställningar (få patogener).

Så börja redan IGÅR att samarbeta /hyra in oss hos läkemedelsbolagen för att ta fram denna föga inkomstbringande antibiotikan, och låt även läkarna få remittera vidare snabbare (utan att landstingen klagar) så att folk får rätt handläggning snabbare och slipper gå på upprepade kurer.


Personligen hade jag bla en tandrot (rinosinuit-tandrot-i-sinus) som växt in i bi-hålan och där antibiotika  mildrade bra några gånger /år  vilket ju hade varit bättre för mig och alla andra att man extraherat tanden tidigt, men då tex Docenter  inte läser röntgensvar och röntgen tar flera år att få mm så blir det ju svårt att kurera något över huvudtaget .

Jag har läst lite ang Borrelia, TWAR mm och sätt att folk har åkt till Tyskland mm för att få antibiotika där Svenska läkare har tydligen ingen förståelse för lindringen som folk får, och att säga "nej det du har går över med ipren" istället för en ordentlig kur/utredning  leder bara till flera små kurer här och var  och där den som har ont och besvär blir tvungen att aldrig ge sig och får springa runt till olika läkare och även tvingas  ignorera /inte ha tid/inte ha ork med  andra  besvär tex från hjärta mm då de är fullt upptagna med smärta och besvär   utav grundsjukdomen.

http://l-hs.blogspot.com/p/bra-vard-rinosinit-tandrot-i-sinus-twar.html

Resistens är något som går att forska bort genom flera antibiotika och bättre provtagning och utredning om återkommande besvär.














http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/riskabelt-dra-ner-pa-antibiotika_6256030.svd

No comments:

Post a Comment