Avsalta Havsvatten Nu

Vatten är det brist utav, på en VATTEN planet!? Avsalta Havsvatten Nu!


Saturday 18 June 2011

Nya regler ger patienter rätt att dö

expressen.se


Vore det inte bättre att lägga den pengen som det skulle kosta att utreda alla möjligheter till annan utväg än att avsluta livet , på att förbättra denna vård?

Jag är stark emot droger men i dessa fall borde man testa allt givetvis.


Vård yrket är nog inte lätt alla gånger då de behöver nog  hålla en distans till sina patienter och där rutiner blir "lag", en "lag" som säger oftast rätt att "här finns det inte mer att göra ", men har då bara en faktor varit fel så blir konsekvensen oåterkallelig.  



Vårdfel beror många gånger på den mänskliga faktorn , och då vi inte är datorer så kan människan förbisett något eller gått på rutin med sina egna erfarenheter som mall , läs tex avled-efter-blivit-illa-behandlad-av-nykopings-akut, denne telefonist kanske visste att det gick någon sjukdom med likartad symtom och därför inte sände en ambulans.   

Att det inte sedan finns flera ambulanser att sända för säkerhets skull (vilket nog var skälet) till en gammal  akut sjuk person är inte klokt.


Pengar till  bra vård och forskning  måste prioriteras mera, alla kan bli sjuka och det är en viktig försäkring  för alla om den är bra och tillgänglig.


Pengar skulle tex kunna sparas in på ungdomsåterfalls brott, där jag tror att de som  ofta slår sönder tex en busskur, bränner upp skolor mm, skulle se med ett lätt räkneuppställning  att det drabbar inte bara denne utan även tär på samhällets resurser och ork, och där flera skulle kunna inse att, som sagt    att det inte bara drabbar bus-fröet utan tär på samhällets resurser och ork och att det vore bättre om den unge roade sig med tex fiske, fotboll . 


Detta kanske ser enkelt och simpelt ut men jag vet att många bus frön testar gränser och sin egen förmåga (om än på ett dåligt sätt) och tänker just att "det drabbar ju bara mig", och skulle kunna fås att tidigare   tänka inte bara "varför inte?" utan också ha med att en upp-brunnen skola får många personer jobba i onödan  för att få in skatt till, där de (skattebetalarna) sammantaget skulle just kunna gå själva och fiska.






http://www.expressen.se/nyheter/1.2472396/patienter-far-ratt-att-do
http://svt.se/2.22620/1.2457950/nya_regler_ger_patienter_ratt_att_do

No comments:

Post a Comment