Avsalta Havsvatten Nu

Vatten är det brist utav, på en VATTEN planet!? Avsalta Havsvatten Nu!


Wednesday 9 February 2011

Ett ungt gäng krökar och "stångas" verbalt

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/pappa-anmaler-tv-4-efter-sonens-dod_5928075.svd

framför TV kamerorna tänkte jag då jag såg delen.
Visst kan det vara bra att folk får se och förstå hur  unga sitter och skryter  och att det kan givetvis sluta med att någon blir skjuten om samma gäng peppar varandra och har fått tag i ett vapen, tänkte jag om nyttan då jag inte gillade avsnittet.

Lite samma som med Tv 3s Efterlyst där de körde med  musik till inslagen, och tom folk hade tydligen klagat på programledaren om varför inte deras brott kommit upp, då de ville bli beryktade troligen.

Folk tar efter, även jag då jag var ung och körde bil så ville jag ha samma fartkänsla som i filmerna och tyckte att det var kul och spännande.(Gillar väl fart ännu).

Om nu den unge mannen bad om att inte vara  med varför förvrängde man inte ljudet och bilden?

Jag menar det kan vara lätt att ställa upp på saker själv men då denne tex kanske  insåg att andra kunde få lida så borde även TV haft denna insikt och arrangerat sändningen så att han blev åtminstone anonym.

För övrigt så är iden med att spela in sig själv då de sitter och krökar inte så dum då de får se själva hur de ser ut, men givetvis för sin privata del.


Många unga spännings, utforskande skoltrötta skulle kunna sättas på tex takmåleri, ställningsbyggnad skogsjobb mm på halvtid och plugga resten om de ville, vad har de nu? gängen , vart kommer det sluta?

Detta är baksidan till att strama upp alla svarta jobb då unga inte kan ta ett daglön jobb som en annan kunde då man var ung och behövde hyran.
Och även om de unga ser vältränade ut så kolla så att de inte har astma tex mm, då ett kassaskåps klipp kan verka tilltalande för någon med kronisk tröttande sjukdom i botten.
Givetvis är inte svart jobb något som är bra i längden för vare sig jobbaren eller samhället , men det var ju ett sätt att pröva på och att få tillfälliga pengar snabbt utan att behöva vänta två månader på första lön etc




http://www.dn.se/nyheter/sverige/han-madde-valdigt-daligt
http://www.gp.se/nyheter/sverige/1.547678-anmaler-tv4-efter-sonens-dod

Uppdaterad 10/2-2011 En 16 åring var med i programmet tydligen också  , detta kan ju förstärka en kriminell busande karriär så för och efter program vore att föredra, speciellt då många unga inte har råd tex att hoppa fallskärm etc för att stimulera sin spännings /utforsknings lystnad   DN

4 comments:

  1. De kommersiella betalkanalerna är "förnedrings-TV" och tillika tar de betalt för skiten 2 gånger. En gång från konsumenten/tittaren och dels från reklamannonsörerna.
    Bojkotta eländet!

    Lars Erik Svensson i Kristianstad

    ReplyDelete
  2. Man skulle ju önska att det var ett före och efter program där det "före" var en onödig parentes som vore bra för andra att se att det var onödigt att prova den vägen själva.

    Jag menar hur många har inte tagit varning tyvärr utav alkisar på stan med tanken att "han gillade nog precis som mig att partaja" och lärde sig att alla kan hamna snett, och blev varnad?

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  4. till anonym vars inlägg jag tog bort: intressant läsning på länken men jag tror den postades på fel sida.

    l-hs

    ReplyDelete