Avsalta Havsvatten Nu

Vatten är det brist utav, på en VATTEN planet!? Avsalta Havsvatten Nu!


Thursday 4 August 2011

Hur har man tänkt , då man tillät

homosexuella, som inte åtminstone ena  har  anhörighetsanknytning, att adoptera?

Vart tog barnets/ns rätt vägen ?

Denna lag bör genast rivs upp och man får tänka på det som har hänt att det går nog bra då övriga samhället har någotsånär bra riktning än så länge.

Att Homosexuella får viga sig i Kyrkan kvittar för min del .

Sedan så läser man om att homosexuella har svårt att få jobb och blir ratade, kan det inte vara en rent ekonomisk fråga då ett företag ju måste ordna omklädnings rum till homosexuella kvinnor och män också om de nu inte skaffar mindre dusch bås med klädhängare (jag tycker det är smidigt och då kan även kvinnor dela om klädnads rum)?


 Riv upp den lag som tar barnens rättigheter ifrån dem.







http://www.svd.se/nyheter/inrikes/adoption-kan-bli-mojlig-for-alla_6367198.svd
http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/sverige-kan-visa-vagen-for-samkonade-adoptioner_5992149.svd

http://svtdebatt.se/2011/08/adoptionscentrum-det-ar-kommunerna-som-valjer-bort-samkonade-foraldrar/




5 comments:

  1. Det tråkiga är att dom bestämmande aldrig tänker.
    Dom vet inte grogrunderna.
    Dom kan bara texten.
    Ha ett skönt veckoslut! Kram!

    ReplyDelete
  2. Hej Gerd, Jo det verkar inte bättre än att det är mycket nonchalans. Folkomröstning hade kanske först varit fel men nu då folk fått tänka så vore det bättre att genomföra en.

    Jag förstår att alla vill ha barn men det blir för mycket och många fel med denna lag som den är nu, där de inte ens har anhörighetsanknytning, tycker jag.

    Ha en trevlig Helg .

    Mvh
    Lasse

    ReplyDelete
  3. När "rätten till adoption för homo/lesbiska par" lobbades fram fokuserade gayrörelsen och dess supporters stenhårt på internationella adoptioner, trots att det var uppenbart att Kina, Ryssland, Vietnam och andra stora "givarländer" inte tänkte acceptera HBT-par. Den som påpekade att det låg till så här, eller att barnen riskerade att hamna i ett svårbearbetat dubbelt utanförskap på skolgårdar och bland kamrater (de både ser annorlunda ut och tycks sakna en mamma eller pappa, de flesta kan nog räkna ut vilken slags utstötning det kan skapa) när de kom till Sverige kallades utan vidare för homofober.

    Jag har själv inget emot HBT-personer men denna kampanj fick mig att tappa många illusioner om de personer som gör sig till tribuner för gayrörelsen; det är enormt typiskt att man agerar som om man hade utestående fordringar in blanco på allt i hela världen och bara snackar abstrakta "rättigheter till x"

    I efterhand kan man ju se att en orsak till denna hårda fokusering på internationalla adoptioner kan ha varit att amn inte ville lämna någon öppning för att diskussionen skulle slira in på att bögpar "tar barn" från heteropar eller från tidigare partners. Om adoptionen skett från ett barnhem i Kina blir det ett rätt verkningslöst argument. Men det är ändå upp till HBT-rörelsen att våga vara ärlig och vederhäftig i sin arhgumentering och sina krav, annars kan den faktiskt inte räkna med den respekt den hela tiden ropar att den gvill ha.

    ReplyDelete
  4. Varför skulle ett företag behöva ordna separata duschrum för homosexuella? Utveckla gärna den tanken. Man kanske skulle ha separata duschrum för folk med långrandiga tröjor oxå. Varför skulle inte ett homosexuellt par kunna vara bra föräldrar? Både med egna barn eller adopterade? Finns många par som skaffade barn i heterosexuella relationer och först deccennier senare förstod att de inte var heterosexuella utan homosexuella. Ska de mammorna/papporna lämna från sig sina barn då? Nä. Eftersom de kan uppfostra och ge sina barn den kärlek och trygghet barnen behöver. Så om de kan leva upp till kraven som ställs på en förälder, varför ska inte ett par som från början fattat att de var homosexuella, få adoptera? Barnens rätt är att få ett tryggt hem med kärlek, stöd, gränser, uppfostran osv osv och det har inget att göra med föräldrarnas sexuella läggning. Föreställningen att kärnfamiljen består av en man och en kvinna som bas är gammal och förlegad.

    Med vänliga hälsningar
    Bosse
    (för att ni inte ska behöva undra: Jag är heterosexuell och har ett välfungerande långvarigt förhållande med en person av kvinnligt kön)

    ReplyDelete
  5. Bosse:De kallar sig ibland tredje könet, ang dusch och för allas trevnad så är det lätt att bygga in mindre bås med ombytes hängare.

    Att bara säga nej då folk kommer med lösningar gynnar ingen, jag har sätt pukona på offentliga toaletter springa och glo då folk pinkar (riktigt böja sig ned och glo) och även fått en hand i arslet (första gången slog jag ner personen) så det finns riktiga psykfall bland homosexuella också, fördelen med att dessa kommer ut är att man behöver inte låsa upp sig på en kvinna som tex måste ha en annan kvinna då och då för hon kan tala om det (vilket de gjorde även tidigare) och förmodligen samma för kvinnor som känner till om en man är bi eller homosexuell och förstår att hon kanske inte blir den ända som han vill ha ett förhållande med.

    Jag förstår att alla vill ha barn men att adoptera in i ett barn i ett sammkönat förhållande utan att det finns åtminstone anhörighets koppling, blir flera fel inte bara för feromoner i dubbeldus utav ena och inget utav den andra och frånvaro utav riktiga man och kvinna blickar, moders kärlek och faders kärlek.

    Jag menar en helt skev bild av livet i livets början och då inte ha någon som är riktigt anhörig (med frånvaro av allt ovan) blir fel. Det kan gå bra med det som gjort det hitils då de är ofta kända och kan få se lite normalitet också, men sedan de som inte är kända.... Bättre att ta bort lagen nu .


    Mvh
    Lasse

    ReplyDelete