Avsalta Havsvatten Nu

Vatten är det brist utav, på en VATTEN planet!? Avsalta Havsvatten Nu!


Thursday 18 August 2011

Självklart om det finns medicinsk

användning så ska det användas som tex cancerpatienter som får bättre matlust och inte kräks upp maten om de  fått tex cannabis.http://www.dn.se/nyheter/vetenskap/cannabis-kan-bli-godkant-lakemedel

Givetvis så bör alla droger som finns testas för de som lider och har obotliga sjukdomar om de önskar.

Men Cannabis är ingen Lätt drog, absolut inte för övriga samhället då den förtrögar, avtrubbar och skapar nojjor som kan bli farliga mot andra.

Visst har tex Polisprofessorn LGW Person testat att röka det på KS i Solna (Hoppas det vädrade ordentligt och avslutade testet) http://www.aftonbladet.se/nyheter/article11246501.ab  men man måste se det i ett längre perspektiv innan man tror sig veta vad det gör med individen och samhället , en trött avtrubbad jägare jagar fult.

Att man nu i denna spray använder lite utav cannabisen hoppas jag ingen tar som att cannabisen är ok utan fattar att det är en så att säga nyans skapande åt det avtrubbande hållet.
Om man jämför med tex morfin  och utvecklingen utav heroin så var det en tabbe att ta fram heroin 1898 bla  som "botemedel " mot morfin beroende som ju inte är lyckat annat än om det är det ända som kan mildra svårt sjukas ångest och smärta möjligtvis  http://www.drugfreeworld.org/sv/drugfacts/heroin.html



Lite tidigare skrivet om droger och förslag till nyttiga jobb.


Drogtestning vid brott (Uppdat)

borde ju vara självklart, allt från den handikappande cannabisen ( förtrögande och avtrubbande med i bland vansinnesdåd )  och  piller som flunitrazepam ( Rohypnol) och även andra sömnmediciner som förlorat sin helt sövande effekt där användaren kan  gå ned på kvarters puben och ta en sövande nattfösare och hamna i bråk lättare då delar av hjärnan är avtrubbad,
till anabola  http://svt.se/2.22620/1.2497083/testa_alla_valdsforovare_for_anabola_steroider,
kokain amfetamin mm skulle testas, inte minst för att folk skulle kunna  förstå att risken ökar även hos vanligen icke kriminella att hamna i trubbel.


Ang Anabola så har jag  förstått att det kan vara ett "stridsmedel", vilket tydligen krigsivraren i Norge, Breivik ,hade utnyttjat ,jag ögnade igenom hans text i går och i morse då jag läste i DN att de hittat sådant som såg ut som koder/koordinat , och såg att det verkar endast vara en terrormanual  där liv inte är viktiga och  där förslag på grundläggande varaktiga lösningar för Vatten och  mat utvinings bistånd/hjälp tex inte fanns med.

Hade han och andra lagt ner samma tid och energi och iver  på att försöka bevattna (teoretiskt och beräkna  och ge förlag) torra områden så hade hans mål att minska invandringen blivit på ett bra sätt för andra också blivit uppfyllt, genom att färre slapp fly http://l-hs.blogspot.com/2011/07/ta-tex-kvinnan-som-lamnade-tva-av-sina.html
med alla sorger och oron som det innebär.

Arbetskraft finns ju i överflöd i  tex Sverige och det är en skam att  tex de flyktingar som kommit hit inte får möjlighet att jobba med tex vatten utvinnings utrustning, myggnät , solceller mm utan blir hänvisade till socbidrag och betongförorter mm (hur ska någon må som bara blir satt till passivitet och inte ens har råd att bli  tex alkoholist för att lindra oron för de sina?) http://l-hs.blogspot.com/2011/07/invandrare-utan-sysselsattning-ta.html




Läste precis att någon  vill ta bort anonymiteten för bloggare
http://www.svd.se/nyheter/inrikes/tysk-minister-vill-att-bloggare-kliver-fram_6373950.svd
men då lagen inte gäller alla så är det ett dåligt tänk och är väl bara ett desperat stresstänk.



Uppdaterad med denna länk 9/8-2011
http://www.dn.se/ledare/signerat/cannabis-debatten-behover-inga-rokridaer

Jag undrar om de som drar fram cannabis och att den skulle vara värre än alkohol om de sätt alla trötta flummande unga i förorten som inte orkar plugga , rånar folk den 25e mm om de tar med det i "Farlighetsbedömningen"?

Cannabisen är förödande för ett land som vill sänka arbetstider och ändå komma framåt. En trött hjärna är ofta  tvungen att vara lömsk , en trött jägare tar enkla byten och man måste   se det i samhälls skadlighet på ett större och flera  plan som säker sjukvård, trafik , mentalitet ("i morgon i morgon" mm) där en får "frakta" på sina axlar (jobba mera) flera "smart smidiga " trötta hjärnor.


Håll era ungar borta från höet cannabis  gott folk och drick gärna hellre 2 flaskor 8,5% vinare på helgen än en kvarting sprit där ni kan bli damboxare och fan och hans .... så att de unga får bra förebilder och inte drar sig mot cannabis, lim etc utav smarta lata drognissar.






http://svt.se/2.33557/1.2534073/melatonin_till_somnlosa?lid=puff_2534073&lpos=rubrik
http://www.svd.se/kultur/litteratur/kontroversiell-groda-pa-frammarsch_6419932.svd
http://ltz.se/nyheter/inrikes/1.3817538-cannabis-kan-bli-godkant-lakemedel
http://svt.se/2.22620/1.2505478/cannabis_kan_bli_godkant_lakemedel
http://www.gp.se/nyheter/sverige/1.700987-cannabis-kan-bli-godkant-lakemedel
http://www.svd.se/nyheter/inrikes/cannabis-kan-bli-godkant-lakemedel_6396739.svd
http://www.skanskan.se/article/20110818/TTINRIKES/308189991/0/-/cannabis-kan-bli-godkaumlnt-laumlkemedel
http://hd.se/inrikes/2011/08/18/cannabis-kan-bli-godkant-lakemedel/
http://www.blt.se/nyheter/tt_inrikes/cannabis-kan-bli-godkant-lakemedel(2903477).gm

6 comments:

  1. "Håll era ungar borta från höet cannabis gott folk och drick gärna hellre 2 flaskor 8,5% vinare på helgen än en kvarting sprit där ni kan bli damboxare och fan och hans .... så att de unga får bra förebilder och inte drar sig mot cannabis, lim etc utav smarta lata drognissar."

    Tillåt mig skratta, för det första dricker ungdomar en hel del mer dessvärre. Sedan så bör du faktiskt ta reda på lite innan du talar, jag kan garanterat säga att du inte ägnat någon tid alls åt att ta reda på vad som faktiskt gäller om cannabis, Läs på om vad som faktiskt stämmer - och använd oberoende källor från andra länder. Om du fortfarande har kvar samma åsikt är det väl bara att gratulera!

    ReplyDelete
  2. Ja herregud vilket onödigt inlägg. Du upprepar ju bara floskler. Att påstå att steroider skulle bära ansvaret för Breivik's vansinnesdåd t.ex är ju att bagatellisera allting något alldeles fruktansvärt. Tror du att Breivik drack sprit? Det tror jag, varför inte skylla på det nu när vi ändå simplifierar världen till någonting den inte är? Sen borde du kolla upp "forskaren" Thomas Lundqvist innan du väljer att använda honom som informationskälla - hans "arbete" förkastas internationellt, ja av alla förutom ett fåtal svenska propagandamaskiner, pga bristande arbetsmetoder och högst tveksamma slutsatser. Att han dessutom kallar sig för "cannabisexpert" när han i själva verket bara publicerat 5 studier i ämnet är enbart pinsamt. I sina studier använder han dessutom sig själv som källa, trovärdigt? Njae..

    ReplyDelete
  3. Hahaha o så sitter du själv o petar i dig melatonin o annat skit sen klagar du på "droger" XD

    ReplyDelete
  4. Anonym 19 aug 2011 08:47:00: Ja du sitter säkert och skrattar åt insulinbrist också eller sköld körtels hormons brist /överproduktion mm , fan du har nog roligt när du läser läkarböcker

    ReplyDelete
  5. Anonym 18 aug 2011 17:15:00: jag har "studerat" i förorten där många sprang på brass. Visst är det inte bra att slänga till någon , i synnerhet inte en 15 åring, en pava brännvin , men de kan lära sig att inte söka det "raketbränslet" om de lär sig tidigt att hantera alkoholen och även de som pallar brännvin skulle ju slippa leverskador och i förlängningen dialys.

    ReplyDelete
  6. Anonym 19 aug 2011 08:45:00: Jag har inte påståt att orsaken var anabola , jag sade att det kan vara ett stridsmedel om jag inte minns fel.Han har nog haft sina idéer länge, men givet så har nog anabolan givit han orken och ilskan och humöret att genom driva sina idéer , en förvissning om att det finns ett medel som gör han till en beräknad kontrollerad bärsärke.

    Egna studier ang brass debatten ? jag har ju också sätt hur det förslöar , förtrögar och hur många våldsbrott det sker kring brasset (rån räknas som våldsbrott även om ingen blir skadad ).

    Av vilken anledningen skulle vi i Sverige införa cannabis? Jag tror att många lider av bla sömnbris där melatonin vore väert att testa, jag har trotts oupptäckt astma själv några gånger tagit ett par bloss på en pipa då jag skulle upp och jobba men ej kunnat sova , vid några tillfällen för ca 20 år sedan. (ang astma så hostade jag våldsamt vid dessa tillfällen)

    Att inför den skiten (brasset) i Sverige beror ju på vad man vill med framtioden, jag skulle dega så lite skatt som möjligt, då jag vet att några röker på sig en seghet självmant , och jag skulle inte vilja jobba extra för dem.
    Många skolor kunde läggas ned så vissa slantar kanske landet sparar och även på ättestupan, då färre orka bry sig eller tänka till.

    När man tänkte på framtuiden då man var ung så trodde man att den skulle vara kanon,barsset gör den mörk och man måste skriva dessa "floskler" då flummarna är fler i dag och har säker, om ingen säger ifrån snart , sabbat ett land som kunde blivit mycket bra.

    Trevlig Helg.

    "Untouched" 8,5% vit vin rekommenderar jag gärna och ska själv också testa "Ecologica Berlina" 8,5% i kväll (Jag bryter av lite med Falkon bayersk 2,8%, då jag gillar även öl)

    ReplyDelete