Avsalta Havsvatten Nu

Vatten är det brist utav, på en VATTEN planet!? Avsalta Havsvatten Nu!


Monday 8 August 2011

Drogtestning vid brott (Uppdat)

borde ju vara självklart, allt från den handikappande cannabisen ( förtrögande och avtrubbande med i bland vansinnesdåd )  och  piller som flunitrazepam ( Rohypnol) och även andra sömnmediciner som förlorat sin helt sövande effekt där användaren kan  gå ned på kvarters puben och ta en sövande nattfösare och hamna i bråk lättare då delar av hjärnan är avtrubbad,
till anabola  http://svt.se/2.22620/1.2497083/testa_alla_valdsforovare_for_anabola_steroider,
kokain amfetamin mm skulle testas, inte minst för att folk skulle kunna  förstå att risken ökar även hos vanligen icke kriminella att hamna i trubbel.


Ang Anabola så har jag  förstått att det kan vara ett "stridsmedel", vilket tydligen krigsivraren i Norge, Breivik ,hade utnyttjat ,jag ögnade igenom hans text i går och i morse då jag läste i DN att de hittat sådant som såg ut som koder/koordinat , och såg att det verkar endast vara en terrormanual  där liv inte är viktiga och  där förslag på grundläggande varaktiga lösningar för Vatten och  mat utvinings bistånd/hjälp tex inte fanns med.

Hade han och andra lagt ner samma tid och energi och iver  på att försöka bevattna (teoretiskt och beräkna  och ge förlag) torra områden så hade hans mål att minska invandringen blivit på ett bra sätt för andra också blivit uppfyllt, genom att färre slapp fly http://l-hs.blogspot.com/2011/07/ta-tex-kvinnan-som-lamnade-tva-av-sina.html
med alla sorger och oron som det innebär.

Arbetskraft finns ju i överflöd i  tex Sverige och det är en skam att  tex de flyktingar som kommit hit inte får möjlighet att jobba med tex vatten utvinnings utrustning, myggnät , solceller mm utan blir hänvisade till socbidrag och betongförorter mm (hur ska någon må som bara blir satt till passivitet och inte ens har råd att bli  tex alkoholist för att lindra oron för de sina?) http://l-hs.blogspot.com/2011/07/invandrare-utan-sysselsattning-ta.html




Läste precis att någon  vill ta bort anonymiteten för bloggare
http://www.svd.se/nyheter/inrikes/tysk-minister-vill-att-bloggare-kliver-fram_6373950.svd
men då lagen inte gäller alla så är det ett dåligt tänk och är väl bara ett desperat stresstänk.



Uppdaterad med denna länk 9/8-2011
http://www.dn.se/ledare/signerat/cannabis-debatten-behover-inga-rokridaer

Jag undrar om de som drar fram cannabis och att den skulle vara värre än alkohol om de sätt alla trötta flummande unga i förorten som inte orkar plugga , rånar folk den 25e mm om de tar med det i "Farlighetsbedömningen"?

Cannabisen är förödande för ett land som vill sänka arbetstider och ändå komma framåt. En trött hjärna är ofta  tvungen att vara lömsk , en trött jägare tar enkla byten och man måste   se det i samhälls skadlighet på ett större och flera  plan som säker sjukvård, trafik , mentalitet ("i morgon i morgon" mm) där en får "frakta" på sina axlar (jobba mera) flera "smart smidiga " trötta hjärnor.
Men det nya Sverige EEEEE så Modernt SÅÅÅÅ.

Håll era ungar borta från sosse höet gott folk och drick gärna hellre 2 flaskor 8,5% vinare på helgen än en kvarting sprit där ni kan bli damboxare och fan och hans .... så att de unga får bra förebilder och inte drar sig mot cannabis, lim etc utav smarta lata drognissar.

http://www.dn.se/insidan/insidan-hem/cannabis-gor-dig-kanslomassigt-urholkad

4 comments:

  1. Det finns så mycket bra och meningsfullt arbete att utföra, som du skriver, i stället för att kvittera ut socialbidrag och slå dank och slå ihjäl i tristessen.
    Tänk om alla kriminella vände på kunskaperna till den goda sidan, tänk, tänk bara vilken resurs!
    Ha det gott /Gerd

    ReplyDelete
  2. Ja Gerd, det känns mycket dumt (och nästan kriminellt ) att inte använda våra gemensam resurser rätt.
    Man lever bara en gång och ska det störas utav en massa dumt tjafs i stället för att ta ity med problemen på ett vettigt sätt?

    Ha en trevlig Måndag (ser ut att bli lite sol :)

    ReplyDelete
  3. http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=1316&artikel=2782166

    I denna artikel står mycket rörande förhållandet mellan droger och våld.

    Bl.a. att alkohol ger 13 gånger större våldsrisk medan cannabis och rohyphnol har en riskminimerande effekt. Av de senare drogerna blir personer lugnare och mindre våldsamma.

    mvh Peter

    ReplyDelete
  4. Alkohol gör inte folk smarta alltid men de flesta har vett att inte tjafsa med den som är drucken, men har du rohypnol i dig så kan det vetet sättas åt sidan och det blir en "kollision" och har du "luktat" på korken som sätat på alkoholflaska med rohypnol cannabis etc i kroppen så kan du bli mycket dum.
    http://www.dn.se/insidan/insidan-hem/cannabis-gor-dig-kanslomassigt-urholkad

    ReplyDelete