Avsalta Havsvatten Nu

Vatten är det brist utav, på en VATTEN planet!? Avsalta Havsvatten Nu!


Monday 23 May 2011

Barnsexbrott, forskas det på bot (Uppdaterad)

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/regeringskritik-om-barnsexbrott_6086625.svd

mot varför vuxna  män och kvinnor tänder på små barn?
Det kan ju sluta i barnmord mm så
jag undrar hur och varför söker sig vuxna till barn, och bedrivs det någon forskning om bot  ?

Är det
1) synfel och mognads fel där de ser barnet som ok partner? Som då man själv blev kär  då man var tom på lågstadiet  i vissa tjejer och skulle ha fastnat någonstans just på den biten och ännu gillat barn från den åldern?

2) är det makten över barnen, att ingen tror dem eller så om de gör något mot dem?

3) Är det droger som gör så att vissa preferenser de hade innan släppt lite som folk säger att jag hamnade i säng med denna där , vilket jag aldrig gjort om jag inte varit onykter, men att hos vissa så spelar inte åldern någon roll ? 

4) Är det någon del på barnet som liknar något för pedofilen, oemotståndligt som de aldrig skulle våga fråga om hos en vuxen? Eller enklare att ta från ett barn som inte är lika bra på att lägga detaljer på minnet eller inte så stort motstånd?

Man tycker ju att något gör denna dragning fel och borde ju kunna korrigeras med tex insikten att  du gör ju denne illa , eller?

Om det inte går så borde ju kemisk kastrering stå tillbuds, som om de är normala förövrigt inleda "Syn normaliserande" övningar så att de tänder bara då de ser bröst etc hur  tex fulla de än är, och sedan att våldtäkt är fel (jag menar ett barn kanske inte förstår först vad det handlar om  och om då den med "synfel"  tänder normalt, agerar normalt också)


Förövrigt ang att studera bilder så borde det väl gå att med punkter från ansiktet att låta ett data program sortera ut i barnporr bilderna ? Måste ju gå att zomma in i hudens porer nära för att urskilja något, likt päls hos djur som ju kan se väldigt lika ut men någon tekning skiljer sig ofta. Göra ansiktet likt ett fingeravtryck som datan kan känna av .
Jag skrev för länge sedan om detta och såg att någon hade något på gång med liknande teknik för att man själv skulle kunna ta bort sina egna bilder (eller var dessa redan tänkt att märkas innan de publicerades för att spåra dem)


För att anmäla  barnsexbrott se länken nedan eller ring 112
 http://www.ecpathotline.se/form.asp#

http://www.dn.se/insidan/insidan-hem/vi-maste-forsoka-na-pedofilerna
 http://www.dn.se/insidan/insidan-hem/bosse-lothen-overgreppen-har-paverkat-mig-for-livet
 http://www.dn.se/insidan/insidan-hem/lasse-med-barnsexfantasier-psykologen-ar-min-raddningslina




Sidan är  uppdaterad i dag med nya länkar, självklart är det bra om de kan bota pedofili och helst innan någon blivit utsatt.
Gamla sidan med flera länkar till tidningar   publicerad 13 April 2011 http://l-hs.blogspot.com/2011/04/barnsexbrott-forskas-det-pa-bot.html

Ang de 23 kvinnornahttp://www.svd.se/nyheter/inrikes/23-kvinnor-i-unikt-barnporratal_6181359.svd och en beskrivning man fick utav psykologen på TV så tror jag helt klart att det varit mycket vin på Bag in box och folk som inte fattat vad det var för mejl de fick skickade till sig , och eller i samma vindimma att "bara han träffar mig så blir allt ok", eller?  




http://www.dn.se/insidan/insidan-hem/skambrott-med-manga-domare
http://www.dn.se/insidan/insidan-hem/en-vag-till-hjalp-for-pedofiler
http://www.svd.se/nyheter/inrikes/ung-pojke-valdtagen-i-goteborg_6189697.svd 

10 comments:

  1. Det har gjorts många studier kring sexuella preferenser gentemot barn och ett konsistent resultat är att även normala män känner viss attraktion till barn i skolålder.

    Det är alltså en helt naturlig del i vanlig manlig heterosexualitet. Att sedan vissa dras starkare till barn än till tonåringar/vuxna är inte mycket konstigare än att vissa gillar smala kvinnor, eller feta kvinnor, osv. Det är en del i den naturliga variationen.

    ReplyDelete
  2. Man kan undra om samma frågeställningar inte kan göras mot Homofili... man kanske kan bota det också i så fall.
    Eller också kommer RFSL reagera starkt mot denna debatt då det faktiskt är en sexuell läggning man reagerar mot. Glöm inte att Homofili/homosexualitet också sågs som en botlig sjukdom för inte så länge sedan.

    Själv tror jag att pedofiler är obotliga men kanske kan läras att undertrycka sin läggning tillräckligt för att inte begå brott. Annars borde de kastreras kemiskt eller låsas in, för mina barn skall de bannemig hålla sig borta från!

    ReplyDelete
  3. Anonym 22:55. Från vilken "skolålder" menar du?, det finns ju 15 åringar som ser äldre ut och är väl utvecklade.
    Om nu någon skulle gilla något hos tex 7 åringar så vore det nog för att de var något som påminde om något hos en äldre, och alltså ingen önskan att ha sex med 7åringen hos de flesta.

    Förhoppningsvis är pedofili det samma i många fall och lättare att bota, att dessa associerar fel eller för snabbt och sedan inte kan hejda sig och sedan blir fast i det tänket. Ang att associera så menar jag tex att man kanske kommer till ett ställe man träffat en flamma på och minns tillbaka på en skön tid och associerar alltså platsen till denna sköna tid.

    ReplyDelete
  4. anonym 01:37; ang homofili kanske det går i vissa fall , men är det så att en kvinnlig hjärna hamnat i mans kropp så är det nog svårare.

    Det finns förmodligen olika typer av homosexualitets orsaker som genetiskt, socialt eller rent av "strunt samma bara jag tjänar pengar" homosexualitet.

    ReplyDelete
  5. Homosexualitet är ju kärlek mellan två jämlikar och går inte att jämföra med pedofili som i praktiken blir ett övergrepp. Pedofiler kan få hjälp att styra sina sexuella impulser genom terapi och det är ju bra om pedofiler får denna terapi så att de kan undvika att hamna i situationer som leder till övergrepp.

    "En kvinnlig hjärna i en manskropp" är inte alls en sexuell läggning utan transsexualitet handlar om identitet. Men då får man skilja på transsexualitet och transvitism. Transvistiter tänder på att iklä sig det motsatta könets kläder medan en transexuell person känner att den är född med fel kropp.

    ReplyDelete
  6. Anonym 13:34, Vi kan vara överens om att de tänder inte som det är meningen någon av dem, men att givet är det bättre om två vuxna leker med varandra än att dra in någon som inte är intresserad utav det som ett barn, men även vi vuxna blir enormt äcklade utav tafsande från andra män och det sabbar mycket som jobb , läkar möten etc. så de på Homolobbyn borde för deras egen skull och den allmänna trivsel lära ut att "tafsas inte på de som är heteron.

    ReplyDelete
  7. Homosexualitet orsakar mycket mer lidande än pedofili. Man får inte glömma att den förväntade livslängden på homosexuella är betydligt lägre än den för heterosexuella. Ser man till smittspridning och psykiska problem är homosexuella en grupp med stora problem.

    Pedofili är i sig självt väldigt harmlöst, och precis som Jerzy Sarnecki tar upp i en artikel nyligen så ligger det stora problemet på stigma snarare än den faktiska sexuella kontakten.

    Avstigmatisering av pedofili leder till att fenomenet blir harmlöst. Samma sak kan inte sägas om homosexualitet.

    ReplyDelete
  8. Anonym 18:17 du och den Jerzy du nämner borde kanske pröva på ett basebollträ upp i röven och uttal er senare, plus att den unge växer upp sedan och minns vad en man gjort med han under resten av sitt liv.

    Sök redan nu vård innan du skadar någon.

    ReplyDelete
  9. du kan inte bota sexuella attraktioner det är inte en sjukdom min kär vän utan det är en disposition du kan kontrollera ungefär lika mycket som vilken hudfärg eller ögon färg du föds med eller vilka dina biologiska föräldrar är det är genetiskt inte psykiskt.

    den ända lösningen eller den simplaste slutsatsen är att ge pedofiler som är attraherade av barn under 15 år, lagliga alternativ så dom inte vänder sig till att begå övergrepps brott till exempel fiktiv eller tecknad barnpornografi. en person kommer alltid att välja ett lagligt alternativ framför ett brottsligt när du gör något brottsligt är du mer benägen att begå fler brott.

    en alkoholist är inte benägen att råna en tant för att få sin alkohol för han begår inte ett brott genom att konsumera alkohol därför rånar han inte tanten, en narkoman begår innehavs brott och narkotika brott och därför tänker han jag kommer ändå åka fast för drog innehav då kan jag lika gärna råna tanten för att få mer droger.

    det finns inte heller någon ordäntlig forskning om att sex som barn med vuxna skadar barnen om det är ömsesidigt val. om barnet tvingas till det med våld finns det dock bevis på att det är orsakar traumatiska och psykologiska problem men det gör det även om det är en vuxen individ som utsätts för övergrepp.

    så jag föreslår lagliga alternativ för pedofiler så som noveller eller tecknat eller animerat eller spel eller vad som helst så dom inte lever ut sina sexuella fantasier och drifter på riktiga barn av kött och blod.

    ReplyDelete
  10. anonym 17:44 26maj, Pesimistiska tankar du har, jag själv gillade tjejer då jag gick i skolan som jag inte skulle gilla i dag på samma sätt så information om skadorna , äkelkännslorna och sedan ge dem lite animerat med mogna kvinnor. Jag tror att de misstolkar samma med homon i vissa fall som exempelvis de ser på porrfilm och blir genast berädda på att få se en vacker kvinna då en naken man visar sig först och tror att de kanske tänder på mannen. Jag har tänkt på det då man ser en sen på tv som inleds med en lättkläd man så förvantar man sig att få se en lättkläd kvinna strax också, så krångkl ainte till det med att det absolut inte går att ändra på pedofiler och andra .

    (har haft ebb i kassan så min kontant surf ligger tyvärr nere för stunden, och har där för inte kunnat moderera dit inlägg/kommentar förens nu.)

    ReplyDelete