Avsalta Havsvatten Nu

Vatten är det brist utav, på en VATTEN planet!? Avsalta Havsvatten Nu!


Thursday 19 May 2011

Det går ju inte att jämföra , sex på morgonen och med våld

alt hot om våld tilltvinga sig oralsex med en främmande kvinna (eller med hot eller våld mot någon annan heller givetvis) som denna hotellstäderska var.
Om det är sant så behöver denne en regel genomgång av hur fan han beter sig och om han är en sådan som gillar det själv, lär sig att gå på sådana klubbar efter avtjänat straff(det finns tydligen sådana klubbar).

Sedan att jämföra det med de  som lurat till sig sex med pengar(köpt sex), går inte heller för det är ju någon slags frivillighet om än man inte vet bakgrunden till frivilligheten (droger , hallick, trafficking etc) utom hos de som sprungit hos minderåriga som inte ens varit utvecklade och som inte kunnat inse vad de handlat om, alltså ingen kärleks affär utan rent köttsligt rått utnyttjande som de varit alldeles för unga att bli indragna i.  

Bra att någon vågar ta dessa vålds  perverterade översittare som har allt från polare i domstolar, poliser  till läkare  mfl och pengar för att tysta ned de som annars klagar , om detta är sant.

Skriver "om", då det givetvis finns de som vill utnyttja andra och inte förstår hur pass illa dettta berör en man att bli anklagad för (och vissa förstår givetvis precis hur illa det berör) och han kan ju blivit narrad på något sätt eller att det är en ren lögn eller att en "Tvilling "  till han har slunkit undan.

Folk kommer ju att kräva att hotellen utrustar rummen med kamera utrustning där man själv sätter igång det genom att sätta in sitt USB minne där allt lagras tills man har kommit till säker tid så att säga.
Jag tänkte samma sak med tex Wikileaks Julian Assange att en man som han borde köpa upp sig på en tex Olympos diktafon med data anslutnings kontakt (USB) så att han kunde efter en vecka tanka över sina förehavanden till en hårdisk för att freda sig, men är man ovetande om metoder som finns  så är man, men i hans fall så har han vel sagt vad som hänt men inte förstått att det var ett brott i Sverige som kallades våldtäkt ?


Flera länkar ang prostitution , barnporr och  pedofili.
http://l-hs.blogspot.com/2011/04/forbjud-aven-sex-forsaljning-mitt.html
http://l-hs.blogspot.com/2011/04/alla-ar-offer-och-alla-ar-vinnare.html
http://l-hs.blogspot.com/2011/04/barnsexbrott-forskas-det-pa-bot.html







http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/maktman-jagar-standig-bekraftelse_6184123.svd
 http://www.dn.se/nyheter/varlden/strauss-kahn-slapps-mot-borgen
http://www.gp.se/nyheter/varlden/1.630427-borg-vill-se-lagarde-som-imf-chef
http://www.svd.se/nyheter/inrikes/sexbrott-ett-satt-att-manifestera-makt_6179405.svd
http://www.dn.se/ekonomi/socialistpartiet-slapp-strauss-kahn-mot-borgen
http://www.dn.se/nyheter/varlden/atalsjury-horde-hotellstaderskan

2 comments:

  1. http://www.miun.se/sv/Utbildning/Hitta-din-utbildning/ATLAS-Visa-Kurs/?KatalogKursId=10888

    ReplyDelete
  2. Tack för rådet till Svenska kurs, du prioriterar verkligen konstigt om det är samma som klagat på min skrift sedan jag skrev mot homoadoptioner mm

    ReplyDelete