Avsalta Havsvatten Nu

Vatten är det brist utav, på en VATTEN planet!? Avsalta Havsvatten Nu!


Tuesday 17 May 2011

Inte dåliga föräldrar men dåligt för barnen (homoadoptioner)

då de inte får all normal utbildning så att säga  i  normala normer som är livsbaserad på  heterosexuellt beteende  med en  mamma och  en pappa.

Ingen tror väl att  en homosexuell skulle sköta eller tycka om  tex  en hund eller katt sämre en en heterosexuell , men ett barn behöver ju lära sig för livet, och är det en ensamstående förälder  så får ju barnet mera rätt inriktning/livsutbildning  om denne är heterosexuell.

Jag såg på TV 4 (tror jag) i dag att en kvinna undrade om hon skulle vara sämre mamma för att hon var homosexuell, jag tror inte att hon är dålig mor för det, men barnet får en sämre start i livet utav  normala  beteenden och inte minst med feromoner , blickar mm.


Att sedan någon undersökning ska ha visat att vissa som växer upp  med homosexuella föräldrar inte mår sämre kan man ju undra hur den gjorts och på vilkas barn. Jag menar om det är rika homosexuellas adopterade ungar som det gjorts undersökning på så  kan de ju tex bero på att de haft råd att få bästa läkarvården mm, men inte tagit med utvecklingen och lärdomar och insikter  etc etc  för sitt liv .

Jag är emot homoadoptioner där det inte finns någon anhörighetsanknytning överhuvudtaget och tycker att det är mycket fel  mot barnen.

Ända möjliga för mig att tänka annorlunda ang icke anhöriga som adopterade vore om homosexualiteten var mätbar och att det inte gick att bota , och att man kunde i sådana fall ta säkra prover på den som ska adopteras för att se om denne ändå skulle bli homosexuell.

Detta är inte en fråga enbart för KD utan det är för hela samhället om hur vi behandlar barnen och deras rättigheter , så jag hade önskat att homoadoptioner där det inte finns anhörighetsanknyttning (och där det var "polar" graviditeter)  hade förbjudits för barnens och samhällets  skull. 


http://www.svd.se/nyheter/inrikes/skanska-kd-omprova-homoadoption_6166671.svd
 http://www.skanskan.se/article/20110516/HOOR/110519805/1020/-/skanska-kd-omprova-homoadoption
http://www.gp.se/nyheter/sverige/1.627750-skanska-kd-omprova-homoadoption
http://hd.se/skane/2011/05/16/kd-i-skane-sag-ja-till/
http://svt.se/2.33782/1.2427155/omprova_homoadoption 

No comments:

Post a Comment