Avsalta Havsvatten Nu

Vatten är det brist utav, på en VATTEN planet!? Avsalta Havsvatten Nu!


Friday 12 March 2010

Hohenschönhausen, lite att tänka på Ask mfl

(En kopia från annan sida, jag var ute och kollade min blogg på biblioteket och då hade denna försvunnit, direkt hemma så var den här igen, så jag försöker kopiera över så mycket som jag kan utav det jag skrivit, så att inte något blir raderat utav "misstag" )

http://www.expressen.se/1.1913190#comments

Finns många aspekter, folk kan ha utav noja blivit tvungna att stå på en viss sida, för att nu slippa det. Hålhakar kan ju göra dem aktiva igen för att dölja saker och ting.

Samma noja som jag tror drabbade nazityskland. Att dra dem inför rätta/ börja fråga nu känns ju inte snällt, men då vissa av dem i Tyskland blivit advokater och läkare mm så kan de ju ställa till problem för enskilda om de vill skydda sig själva från upptäckt.

Men det vore nog ett stort allmänintresse att dels få veta vilka metoder de psykologiskt använde för utom väckning-ar på nätter, för att tortera folk och vilka som sitter på dessa upplysningar nu och kan lirka med sina håll-hakar mot dessa "oupptäckta".

Man kan lära sig mycket utav historien, och det som man fick läsa om grymheterna i bibelns historier då man gick i 1-2-3an lärda man ju sig att ogilla tidigt.

Länkar till psykisk tortyr.

http://www.lakartidningen.se/index.php?sectionId=0&articleId=6568

http://fotboll.expressen.se/kultur/1.763863/ljuva-minnen-av-diktaturen?standAlone=true&viewstyle=print&textStrl=1


http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6092581.ab


http://www.expressen.se/Nyheter/1.103402/barnflickan-ar-trovardig-hon-har-utsatts-for-psykisk-tortyr-under-mycket-mycket-lang-tid?standAlone=true&viewstyle=print&textStrl=1

http://blogg.expressen.se/l-hs/entry.jsp?messid=581536

Ang Tortyr som är Motiverad(?) nedan (tillagt i dag den 14/3-2010 08:28)

http://www.fof.se/tidning/2008/4/tortyr-pa-ratt-satt#comment-4897

No comments:

Post a Comment