Avsalta Havsvatten Nu

Vatten är det brist utav, på en VATTEN planet!? Avsalta Havsvatten Nu!


Saturday 16 April 2011

Politik är framför allt en förtroendebransch

 http://www.svd.se/opinion/ledarsidan/politik-ar-framfor-allt-en-fortroendebransch_6092837.svd

Ang Göteborg; du får en liten jordhög med lastbil här och där sedan är du med i smeten och tvingas blunda och i värsta fall sätta din kråka på papper sedan är du med i smeten för nada och en hanterbar , nisse etc för vem som helst som får vetskap. hellre ren äpplepallare än en nickedocka.
Jag förstår att många hamnar i dessa skit sittsar då jag försökt mentalt förklara/förstå vissa saker sedan 97 och inser nu att det är så löjeväckande enkelt att halka in i ett gäng som skyddar varandra i ren moment 22anda.


Gör bara saker som du kan stå för (sjöng tom någon i Barretta) och får du en hink utav något så  fråga om det är ok och spela in då det är lagligt som memo.
Förvånas inte över att ni och jag inte har åtminstone en friggebod att koppla av i i naturen då dels pengar försvinner och vissa vill att vi trängs ihop i skyskrapor då det inkräktar mindre på naturen. Skyll inte på dessa jord nissar utan på eran egen brist på tid för att fundera på hur ni vill ha det, och deras försena uppvaknande då de inser att de mörkat smått, som gjort stort möjligt.

Borde gå att göra ett lättförståeligt häfte om mindre  skeenden som urartar till större rövargängs gäng där de flesta från början hade avstått om de vetat.


http://www.svd.se/nyheter/inrikes/fortroendet-for-regeringen-pa-topp_6088001.svd 
http://www.skanskan.se/article/20110413/TTEKONOMI/104139783/0/-/mutharva-okade-korruptionsacceptans 

No comments:

Post a Comment