Avsalta Havsvatten Nu

Vatten är det brist utav, på en VATTEN planet!? Avsalta Havsvatten Nu!


Tuesday 26 April 2011

Klart att folk måste veva eller trampa

 själva för att få sina dynamon att leverera el till batterier några timmar extra om dagen om de lägger ned Kärnkraften .

Sänkt arbetstid går bara om man utnyttjar tekniken till att just sänka arbetstiden, men få tänker så långt tydligen utan bara VILL att man ska sänka den.

Ta tex att en arbetslös skulle kunna sänka arbetstiden för 4 pers med 1,5 timme, och hade man automatiserat mera så hade man kunnat sänkt ännu mera, men kanske den utarbetade inte orkar klaga så mycket och inte bryr sig om denne kommer ut i naturen eller ej, då har man ju både "sparat" miljön och tankemöda själv.

Jag tyckte att det var bra att ett parti höll på sådana frågor så att andra funderade på hur f.n det skulle gå till och kom på idéer, men har de inte ens det så kan det lika gärna låta sig sugas upp av övriga partier och peka på säkerhetstänk mm kring nya kärnkraftsbyggen.

Ang avfallet så tror jag i alla fall att om inte alla röker hö " cannabis " så kommer inte framtiden stå stilla och att inom åtminstone 200år i alla fall så har vi mycket enklare transportvägar/farkoster ut i rymden och in i Solen med avfallet.






http://www.dn.se/nyheter/politik/fridolin-vill-skrota-mp-hjartefraga
http://www.svd.se/nyheter/inrikes/fridolin-vill-skrota-mp-hjartefraga_6116705.svd
http://svt.se/2.22620/1.2405561/fridolin_vill_skrota_mp-hjartefraga 
http://hd.se/inrikes/2011/04/26/fridolin-vill-skrota-mp/ 
http://ltz.se/nyheter/inrikes/1.2987086-fridolin-vill-skrota-mp-hjartefraga http://ltz.se/nyheter/inrikes/1.2987086-fridolin-vill-skrota-mp-hjartefraga

No comments:

Post a Comment