Avsalta Havsvatten Nu

Vatten är det brist utav, på en VATTEN planet!? Avsalta Havsvatten Nu!


Sunday 2 October 2011

Ge fan i raketbränslet

starksprit i helrörs flaskor.
Om ni behöver ett par nubbar så köp de små en nubbe flaskorna och drick för övrigt vin och öl , gärna de svagare sorterna som vin 8,5% och svagare öl, i alla fall om ni gillar att dricka mycket och inte behöva fundera över "petitesser" som att inte fylla glaset för ofta.

Det är enkel matte, är jag törstig så sveper jag snabbt en två liters Coca-cola , och då alkohol torkar ut och är urin-drivande i vissa fall så är det inte bra eller intelligent att dricka starksprit om man inte vill sitta med timmer som säger till att nu är det ok att byta läsken till en nubbe.

Ponera att du druckit samma mängd starksprit under ett antal fredagar och sedan har början till en  infektion i kroppen vid en fredag och börjar omedvetet släcka törsten med spriten.
Du blir mera berusad inte bara utav infektionen utan även för att du druckit snabbare än normalt och de hade varit bättre om det vore vin eller öl ur "smart-hets" synpunkt då ju vissa blir även piggare på starksprit och kan orsaka både det ena och det andra speciellt om de  möter någon annan som druckit sig osmart.

Vissa kanske dricker för att medvetet eller omedvetet  söva sig  och där mitt del  förslag  är samma som med cannabis http://l-hs.blogspot.com/2011/09/melatonin-mot-cannabismissbruk.html

Att de som huggit kniven i kroppen på polaren för någon  mindre dispyt i fyllan , inte planerat det , känns nog inte som en tröst senare för den som fick in det dödande hugget först.











http://www.dn.se/nyheter/sverige/svenskar-dodar-pa-fyllan

No comments:

Post a Comment