Avsalta Havsvatten Nu

Vatten är det brist utav, på en VATTEN planet!? Avsalta Havsvatten Nu!


Sunday 18 September 2011

Vet de hur de förstör(,Uppdaterad 1 okt 2011)

(Uppdaterad 1 Okt 2011 med denna länk om ny lag mot bla besöksförbuds överträdelse http://dagbladet.se/nyheter/sundsvall/1.3958153-skarpt-lag-fran-och-med-i-dag)


Stalkarna och tredjepersons hotarna ?

Ok man får förstå om någon har blivit dumpad att denne kanske någon vecka efter frågar "vad Gick fel" mm, men stalkarna har ju inte haft något förhållande med den de förföljer oftast och där kan ju vem som helst bli ett offer känd som okänd .

Visst måste det väl vara ok att man tex ser till att man blir bjuden på samma fest som den man är intresserad utav men inte om vederbörande blir illa berörd av det och man inte har något annat intresse utav festen.


Det borde gå att hitta en lösning på förföljelse problematiken åtminstone om förföljaren är känd, jag menar skulle jag ha skrämt någon jag var intresserad utav (som kanske haft taskiga erfarenheter innan) och ville visa att det inte är min mening och att jag vill inte att speciellt en person jag gillar går runt med olustkänslor för mig så kunde jag ju bjuda in denne till smartphonen så att denne fick tillgång till min GPS , där man kan se vart personen (jag i detta exempel) befinner sig.


I detta fallet  http://www.expressen.se/noje/1.2563621/tv4-ankaret-nara-knackas-av-dodshoten så vet man ju inte vem det är , skulle ju kunna vara någon som bara är avundsjuk för ögonblicket och formulerade ett dåligt skämt i detta brev, men då det finns  folk utan någon som helst respekt utav varierande orsaker som tex droger så är det klart att hon blir illa berörd.


En känd förföljare från förhållande , bekanta mm kanske inte fattar att denne inte är intressant innan ett besöksförbud utfärdas , och fattar denne inte utan fortsätter så är väl orsakerna till det varierande exempelvis:

1) Tycker att det var så pinsamt/onödigt med besöksförbudet mot sig så att denne håller sig nära för att visa att det bara är "trams" då denne inte gör något mot personen?

2) Glömmer det då denne är på" lyset " har droger i sig eller på grund av intaget vill prata allt till rätta?

3) Det finns barn med i bilden som gör situationen mera känslosam eller helt /delvis utnyttjas för att träffa den man förföljer?

4) Känslokyla där man till varje pris vill ha en erövring vare sig den förföljde gillar det eller förföljaren tänker "denne lär sig gilla mig"?

Det förstör så mycket så någon teknisk lösning borde snarast införas , sedan hot mot tredje person för att skada , få den hotade att bli paralyserad mm är sådant som borde högprioriteras att utreda och på så vis visa att det är absolut inte acceptabelt beteende, ett slag under bältet som är mycket fult om det är endast för att hota med , och mycket sjukt om det ligger allvar i det.


http://www.dn.se/ekonomi/kartlaggning-med-gps-vacker-ilska
http://www.gp.se/nyheter/sverige/1.731577-kartlaggning-med-gps-vacker-ilska
http://www.svd.se/nyheter/inrikes/kartlaggning-med-gps-vacker-ilska_6497656.svd
http://hd.se/inrikes/2011/09/24/kartlaggning-med-gps-vacker-ilska/
http://www.skanskan.se/article/20110924/TTINRIKES/309249958/0/-/kartlaumlggning-med-gps-vaumlcker-ilska

No comments:

Post a Comment