Avsalta Havsvatten Nu

Vatten är det brist utav, på en VATTEN planet!? Avsalta Havsvatten Nu!


Sunday 6 February 2011

Att inte ge lite hopp (hembryggdsföreningen)

http://www.dn.se/nyheter/varlden/cameron-tar-avstand-fran-multikulti

 tom då det är stor  arbetslösheten är det största felet.

Att förvänta sig att unga män bara ska sitta sysslolösa i väntan på att bli gamla och grå  är inte bara dumt , det kan vara  farligt också.
Alla unga hittar på något hyss i brist på annat och kan då någon leda in dem i  farligare  kriminalitet ,extremism mm så sitter de där fast, även senare  då de förväntats blivit  vuxna och skaffa jobb och familj.

Mest håglösa och sökande kan de som kommer från fattiga regioner nog bli då de kan  ha/känna  folk hemmavid som svälter och törstar, där avtrubbande droger kan bli vardag, som sedan kan få dem att i  bl.a. skam och skuld över att ha vatten och mat här till att   agera.


EU borde använda alla resurser som finns lediga med frivilliga arbetslösa, till att åtminstone låta folk få svetsa ihop  jordbruksredskap , vattenavsaltnings utrustning (där av hembryggdsföreningen ), tillverka solcellslampor, skolmaterial, hobbymaterial  mm.

Vi kan inte ha några samvetsflyktingar  från länder som har det taskigt med allt och inte låta dem få hjälpa de sina hemmavid.
Hur skulle vi må om vi visste att vi är i ett land där du inte behöver svälta eller  törsta ihjäl medans  dina anhöriga   törstar och svälter några mil där ifrån? 

Det är inte direkt bäddat för annat än ångest och ångestdämpande metoder, där ett dumt fängelse straff kan "visa " att du försökt i alla fall bli rik här och kunna hjälpa till hemma vid. 

Så  kasta inte bort tiden för invandraren eller oss infödingar.
http://www.skanskan.se/article/20110206/OPINION/702069949/1162/blogg/*/cameron-bekraftar-slutsatser-i-rapport

No comments:

Post a Comment