Avsalta Havsvatten Nu

Vatten är det brist utav, på en VATTEN planet!? Avsalta Havsvatten Nu!


Tuesday 28 December 2010

Unga och värktabletter ? kolla för-f snabbt varför.

 http://www.svd.se/nyheter/inrikes/tonarstjejer-anvander-varktabletter-mot-allt_5832335.svd

Har skrivit mycket på min blogg mm ang dålig läkarvård och om Sverige ska kunna slå sig någon gång för bröstet och säga god vår åt alla så bör vi även kunna ta fram bra metoder för tex att detektera TWAR , Borrelia mfl, förslagsvis genom att ta Alla akut- fas -proteiner och inte bra CRP. Har själv kommit in med värre förkylning och tom hostat blod men då förmodligen CRP och temp var normal så "hej då" .

Vissa Akutfasproteiner skulle man kanske behöva ta redan från födseln för att se om det hänt något vid senare "diffusa" sjukdomar, ett protein förslag är Alfa-1 Antitrypsin .

Visst finns det nog unga som medicinerar sig fel ,men vissa är sjuka och det blir tyngre och förstås kanske först då man blir äldre då det slår ut i blom med större kraft. Jag märkte själv tex inte att jag hade något större fel   förens jag började jobba och åt magnecyl varje dag , jag svettades också mycket och sökte mot svettningen, men det var tydligen minst  en kronisk infektion.

Så läkare och politiker som beslutar om vad som ska satsas på  SKÄRP ER , annars så kommer vi få tillfälliga antibiotika användare under långa tider där det vore bättre med en ordentlig kur  direkt, så att inte b.la.  antibiotika resistensen överrumplar oss och givet, så att inte folk får gå sjuka under långa tider utan att läkarna ser något positivt provsvar

http://www.expressen.se/nyheter/1.2269509/flickor-tar-varktabletter-mot-allt
http://www.dn.se/nyheter/sverige/tjejer-tar-varktabletter-mot-allt http://www.dn.se/nyheter/sverige/tjejer-tar-varktabletter-mot-allt

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/borg-och-reinfeldt-far-toppbetyg_5835051.svd

No comments:

Post a Comment