Avsalta Havsvatten Nu

Vatten är det brist utav, på en VATTEN planet!? Avsalta Havsvatten Nu!


Wednesday 26 January 2011

Använd insidan, med hoppfulla lösningar.

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/svd-rapporterar-direkt-fran-riksdagsdebatten_5892563.svd

Tristess, äventyrslystnad , hopplöshet , illvilja, välmening , dumhet mm är väl ingredienser i    allt från läktarvåld och mindre allvarliga brott till terrorism.

Om man minimerar delar av det som driver folk till att skada sig själv och andra  (hopplöshet , hunger , törst  etc) genom att åtminstone visa att något görs tex för vatten och mat framställning med självförsörjning som mål, så tror jag att det är färre som begår dessa dåd utav just hopplöshet.

Så låt de som är arbetslösa och vill, bygga redskap som kan skeppas till de som vill bli självförsörjande. Tror det blir svårare att spränga sig själv med andra i luften om man   har det ok med mat, vatten och stimulerande sysselsättning under och efter arbetstid.

 Delar av Tidigare skrivet och länklista på förslag .
http://l-hs.blogspot.com/2011/01/vatten-reklam-sida.html   

Man bör inte hamna nu i någon spiral med hämnd varvat med oro och noja bara, utan titta på konstruktiva lösningar, så att det endast är de i illvilja man behöver se upp med .

Sudan och tex Tunisien är väl länder som skulle behöva modern teknik och kunskap, för långsiktig stabilitet med basala saker.
http://www.dn.se/ledare/signerat/tunisien-skicka-en-demokratisk-insatsstyrka
Samma och liknande länkar om dagens debatt i riksdagen.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article8464960.ab
http://www.dn.se/nyheter/varlden/vilka-ar-terroristerna

No comments:

Post a Comment